hadi bakalımSon 30 saat.![]()
biri başlatacaktı bunu
artık işi abartıp dakika dakika sayarız nerde geldi aklına ya konu şimdi dakikalarla saatlerle dolacak 
aynenBize gelsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

isterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacakŞuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriyeama şimdiki aklımız ve hafızamızla
HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yeniden :P HAHAHA isterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?
Herkesin Çin'ce bildiğini düşünüyorlarsa durum vahimŞu son günlerde Çinlilerden daha doğrusu Çinceden nefret ettim madem bir şey paylaşıyorsun şunu ayarlardan ingilizce yap bizde anlayalım
Kablosuz alan ağlarını kişiler ile paylaşma

Bu nasıl bir yorum ya geçmişle şu an arasında gittim geldim o gidip gelmeler arasında kabuslar gördüm ben bir doktora gözüksem iyi olacakŞuan bu yazıyı okuyan herkes bir anda zamanda geri gönderildiğinizi düşünsenize 2 ay geriye, ama şimdiki aklımız ve hafızamızla HAHAHAH resmen korku filmi gibi değil mi :S kim beklesin şimdi 2 ay yenidenisterseniz bi pc nizin saatine tarihine bakın belki gerçekten şuan 2 ay zamanda geri atlamışızdır haberimiz yoktur?
![]()

Şu son günlerde Çinlilerden daha doğrusu Çinceden nefret ettim madem bir şey paylaşıyorsun şunu ayarlardan ingilizce yap bizde anlayalım
Kablosuz alan ağlarını kişiler ile paylaşma
Ben tarih ve saate bakmadan o yorumu yaptımHadi hadi itiraf edin bazılarınız baktınız demi tarih ve saate
Bu yazıyı okuyup ta tarih ve saate bakan olduysa işte Nisan 1 şakası böyle olur derim ben.
Belki adamlar dillerine sahip çıkıyor. :P
ayrıca dillerine sahip çıkıyor olsalar bile bunu okuyabilmek için Çin'ce öğreneceğimizi hayal etmiş olamazlar herhalde değil mi
Türkiye'de ne gezer 8.1 yüklü cihazNiye hiç Türk yok sızıntı yapan ona üzülüyorum
Nokia 3310 ile gönderildi.

yaa o nasıl ayarlanıyor ben bi bulamadımO mesajları yazarken altta şaka yazmak yerine telefondan girip uygulama imzasını 1 Nisan yapsanız yiyen çok olurdu.
Telgrafla gönderildi.
Bu yalan mı çıktı :Dibi yokyaa o nasıl ayarlanıyor ben bi bulamadımBu yalan mı çıktı :
Evet arkadaşlar Cortananın telefondaki uygulama adı kesinleşti.
microsoft tarafından Apple'ın iphone cihazlarındaki sesli asistan Siri ve Google'ın bu konudaki çözümü Google Now'a karşılık geliştirdiği Cortana yeni ismi ile Windows Phone 8.1 güncellemesiyle minimum 1gb ram'e sahip cihazlara WİRİ ismiyle gelecek.
kesin 1 nisan şakası yoksa işimiz işoh şakaymışCortanada mı 1 gb isteyecek ?![]()