Telefon Tavsiyesi 3 Cihaz Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çok okumadım bütçe nedir bilmiyorum. Ama 5 alacak kadar bütçe varsa 5S de alınabilir.

Türe

Türe

Üye
G2 bence.

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Şimdide aklıma İphone5 takıldı :D

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
kardeş sadece 3 cihaz diyorsun sonra iphone 5 diyorsun dediğin cihazlarla iphone 5 arasında çok fazla fiyat farkı var bütçen sınır yoksa sony xperia z2 al sen sadece 3 dediğin cihaz arasında dersen lg g2 al 4.4.2 gelecek bu ay ve bimekste indirim var 16gb 1500 tl ama çok müzik dinlerim oyun yüklerim dersen 32 gb tavsiye ederim ama 200 tl fiyat farkı micro sd desteklemiyor g2 :yuru

binnurdans

binnurdans

Üye
LG nexus 5 kullanıyorum memnunum ;)

canko13

canko13

Üye
Note 2den g2 geçtim, iyikide geçmişim, note biraz kullandıktan sonra problem oluyor, taşıması falan ekrani çok büyük... .ekran büyüklüğünde lg g2 sınır.yani 5.2

meg1ddo

meg1ddo

Üye
G2 nin de ekrani buyuk ama cerceve kasa ince oldugu icin 4,7-5.0 grubundaki telefonlar gibi duruyor

JosephLion

JosephLion

Üye
ios ya da wp

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 i bende kullanıyorum öneririm.

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaşlar telefonda fotoğraf çekimi, oyun performansı, hızlı işlemler gerçekleştirme (akıcılık) v.b konulara çok önem veririm.
LG G2, Samsung Note2 ve Samsung S4 arasında kaldım.Sizce hangisi istediğim konularda daha çok işimi görür.Nedenini de yazarsanız iyi olur.

NOT:Baska öneri cihazınız varsa yazınız, nedenleriyle.

İyi forumlar.
u Üç Cihaz Arasından LG G2 çünkü samsung belli bir zaman sonra kasmaya başlıyor , ama ben olsaydım nexus 5'i tercih ederidm , fiyatı daha ucuz , direk güncelleme alıyor , saf android kullandığı için sistemi yormuyor , ve hiçbir oyun kasmıyor , istediğin kadar oyun yükle kasmaya başlamıyor ilk günkü kadar stabil kallıyor , nexus 4 kullanıyorum şuanda telefonda 85 oyun + 45 uygulama var hala stabil , telefona 1023 uygulama yüklemişim (play store'den baktım) kasma yok sen birde nexus 5'i düşün :) Kısaca Bana Kalırsa Nexus 5'i Tavsiye Ederim Ancak illa bu üç cihaz arasından istiyorsan lg g2 samsung'un hiçbir modelini alma belli bir süre sonra kasmaya donmaya başlıyor :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen samsung kasmaya başlıyo. Sende playstore u telefonun üstüne yapmışsın :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
u Üç Cihaz Arasından LG G2 çünkü samsung belli bir zaman sonra kasmaya başlıyor , ama ben olsaydım nexus 5'i tercih ederidm , fiyatı daha ucuz , direk güncelleme alıyor , saf android kullandığı için sistemi yormuyor , ve hiçbir oyun kasmıyor , istediğin kadar oyun yükle kasmaya başlamıyor ilk günkü kadar stabil kallıyor , nexus 4 kullanıyorum şuanda telefonda 85 oyun + 45 uygulama var hala stabil , telefona 1023 uygulama yüklemişim (play store'den baktım) kasma yok sen birde nexus 5'i düşün :) Kısaca Bana Kalırsa Nexus 5'i Tavsiye Ederim Ancak illa bu üç cihaz arasından istiyorsan lg g2 samsung'un hiçbir modelini alma belli bir süre sonra kasmaya donmaya başlıyor :)
Reis açıkcası o 3 modelden soğudum zaten konuyu açtıktan sonra :D 2 fikir var kafamda biri iPhone5 diğeri ise Nexsus5 ne alacağımı şaşırdım :(

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Reis açıkcası o 3 modelden soğudum zaten konuyu açtıktan sonra :D 2 fikir var kafamda biri iPhone5 diğeri ise Nexsus5 ne alacağımı şaşırdım :(
Nexus 5'ten vazgeçme iPhone'dan bir sürü özelliği önde :) , Nexus 5'i bir sürü adım öne çıkarıyor. :) 1. Daha Düşük Bütceli , 2. iPhone'la Aynı Stabillikte Hatta Daha Bile İyi Diyebiliriz :) 3. Daha Büyük Ekranlı :) Bazıları Mağaza Filan Derler Ancak Onlara Bakma Mağazada Aradığın Her Uygulama Var :) 4. Özellikleri Daha iyi :) Ve Birde Karşılaştırma değil , Nexus 5 Saf Android Kullandığı için sistem yorulmuyor ve 16 gb'Dan 14 gb sana kalıyor :) diğer modellerde 10 gb filan :) ben nexus 4 kullanmaktayım ve gayet memnunum 8 aydır bir sorun olmadı :)birde iPhone 5'e dışardan oyun yükleyemezsin , illa parayla alman gerekiyor , artı müzik atması dert , ve telefona attığın müziği bilgisayuara atamıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: lg1967
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5'ten vazgeçme iPhone'dan bir sürü özelliği önde :) , Nexus 5'i bir sürü adım öne çıkarıyor. :) 1. Daha Düşük Bütceli , 2. iPhone'la Aynı Stabillikte Hatta Daha Bile İyi Diyebiliriz :) 3. Daha Büyük Ekranlı :) Bazıları Mağaza Filan Derler Ancak Onlara Bakma Mağazada Aradığın Her Uygulama Var :) 4. Özellikleri Daha iyi :) Ve Birde Karşılaştırma değil , Nexus 5 Saf Android Kullandığı için sistem yorulmuyor ve 16 gb'Dan 14 gb sana kalıyor :) diğer modellerde 10 gb filan :) ben nexus 4 kullanmaktayım ve gayet memnunum 8 aydır bir sorun olmadı :)birde iPhone 5'e dışardan oyun yükleyemezsin , illa parayla alman gerekiyor , artı müzik atması dert , ve telefona attığın müziği bilgisayuara atamıyorsun :)

1. Nexus 5 daha ucuz olabilir. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
2. Evet Nexus 5 çok stabil fakat iPhone 5 kadar stabil değil.
3. Nexus 5 daha büyük ekranlı olabilir ama zaten iPhone'un hitap ettiği kesim belli; büyük ekran sevmiyorlar demek ki.
4. Nexus 5'in donanımı daha iyi olabilir. Fakat iPhonelar az donanımla çok iş yapan cihazlardır. Nexus 5'ten altta kalır yanları yok yani.
5. iPhone 5'e dışardan istenildiği gibi oyun yüklenebilir. İlla para vermesine gerek yok. JailBreak denen bir şey var. Müzik de atabilir.

NOT: Sakın yanlış anlaşılmasın. Ben olsam yine de Nexus 5 tercih ederdim. Hatta arkadaşa da Nexus 5 almasını tavsiye ediyorum. Bu üstte yazdıklarımı dikkate almasın.

NEXUS

NEXUS

Üye
1. Nexus 5 daha ucuz olabilir. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
2. Evet Nexus 5 çok stabil fakat iPhone 5 kadar stabil değil.
3. Nexus 5 daha büyük ekranlı olabilir ama zaten iPhone'un hitap ettiği kesim belli; büyük ekran sevmiyorlar demek ki.
4. Nexus 5'in donanımı daha iyi olabilir. Fakat iPhonelar az donanımla çok iş yapan cihazlardır. Nexus 5'ten altta kalır yanları yok yani.
5. iPhone 5'e dışardan istenildiği gibi oyun yüklenebilir. İlla para vermesine gerek yok. JailBreak denen bir şey var. Müzik de atabilir.

NOT: Sakın yanlış anlaşılmasın. Ben olsam yine de Nexus 5 tercih ederdim. Hatta arkadaşa da Nexus 5 almasını tavsiye ediyorum. Bu üstte yazdıklarımı dikkate almasın.
1. Aynen öle hem güzel cihaz hemde paran kalıyor :)
2. dediğin doğru değil çünkü nexus 5 iPhone kadar stabil ve istediğin kadar oyun yükle kasmıyor , nexus 4 bile iPhone 5S İle aynı stabillikte :)
3. iPhone 6 büyük ekranla gelecek.
4.Donanım Daha Az Olabilir fakat fiyata bakarsak donanım olarak nexus 5 önde :oke: artı galaxy nexus bile hala güzel bir cihaz , ve donanımıdüşük :oke:
5.iPhone'a jailbreak atınca garanti dışı kalıyor diye duymuştum internette okumuştum :)

0MG90

0MG90

Üye
Ya sabır oyun için neden para verelim çıldırıcam artık. Jailbreak ede gerek yok. iPhone bölümüne bi gir 25pp konusunu oku!
1. Aynen öle hem güzel cihaz hemde paran kalıyor :)
2. dediğin doğru değil çünkü nexus 5 iPhone kadar stabil ve istediğin kadar oyun yükle kasmıyor , nexus 4 bile iPhone 5S İle aynı stabillikte :)
3. iPhone 6 büyük ekranla gelecek.
4.Donanım Daha Az Olabilir fakat fiyata bakarsak donanım olarak nexus 5 önde :oke: artı galaxy nexus bile hala güzel bir cihaz , ve donanımıdüşük :oke:
5.iPhone'a jailbreak atınca garanti dışı kalıyor diye duymuştum internette okumuştum :)
Tim Cook mu dedi sana ekran büyüyecek diye? Çıkmadan kimse bilemez.
Nexus 4 ve iPhone 5s aynı stabillikte ha? Ben gidip Nexus 4 alıyorum ya.

NEXUS

NEXUS

Üye
Ya sabır oyun için neden para verelim çıldırıcam artık. Jailbreak ede gerek yok. iPhone bölümüne bi gir 25pp konusunu oku!
Tim Cook mu dedi sana ekran büyüyecek diye? Çıkmadan kimse bilemez.
Bir Sürü Kaynakta Büyük Ekranlı Gelecek Deniyor bi haber sitesinde 4.7 inc ve 5.7 inç olarak iki model olarak çıkacak diye okumuştm :oke: artık kesin gözüyle bakılıyor :) , ama yinede çıkmadan bilemeyiz :)

Türe

Türe

Üye
Nexus 5 iPhone 5S kadar hızlı. Açın Youtube ' dan videoları izleyin. Android artık eski günlerinde değil bunu bir benimseyin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve .NeXuS.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt