5 yerine 5s al. Sahibinden de çok ucuz garantisi var mı bilmiyorum ama.Şimdide aklıma İphone5 takıldı![]()

u Üç Cihaz Arasından LG G2 çünkü samsung belli bir zaman sonra kasmaya başlıyor , ama ben olsaydım nexus 5'i tercih ederidm , fiyatı daha ucuz , direk güncelleme alıyor , saf android kullandığı için sistemi yormuyor , ve hiçbir oyun kasmıyor , istediğin kadar oyun yükle kasmaya başlamıyor ilk günkü kadar stabil kallıyor , nexus 4 kullanıyorum şuanda telefonda 85 oyun + 45 uygulama var hala stabil , telefona 1023 uygulama yüklemişim (play store'den baktım) kasma yok sen birde nexus 5'i düşünArkadaşlar telefonda fotoğraf çekimi, oyun performansı, hızlı işlemler gerçekleştirme (akıcılık) v.b konulara çok önem veririm.
LG G2, Samsung Note2 ve Samsung S4 arasında kaldım.Sizce hangisi istediğim konularda daha çok işimi görür.Nedenini de yazarsanız iyi olur.
NOT:Baska öneri cihazınız varsa yazınız, nedenleriyle.
İyi forumlar.
Kısaca Bana Kalırsa Nexus 5'i Tavsiye Ederim Ancak illa bu üç cihaz arasından istiyorsan lg g2 samsung'un hiçbir modelini alma belli bir süre sonra kasmaya donmaya başlıyor 
bulduğumu yüklüyorumAynen samsung kasmaya başlıyo. Sende playstore u telefonun üstüne yapmışsın![]()

Reis açıkcası o 3 modelden soğudum zaten konuyu açtıktan sonrau Üç Cihaz Arasından LG G2 çünkü samsung belli bir zaman sonra kasmaya başlıyor , ama ben olsaydım nexus 5'i tercih ederidm , fiyatı daha ucuz , direk güncelleme alıyor , saf android kullandığı için sistemi yormuyor , ve hiçbir oyun kasmıyor , istediğin kadar oyun yükle kasmaya başlamıyor ilk günkü kadar stabil kallıyor , nexus 4 kullanıyorum şuanda telefonda 85 oyun + 45 uygulama var hala stabil , telefona 1023 uygulama yüklemişim (play store'den baktım) kasma yok sen birde nexus 5'i düşünKısaca Bana Kalırsa Nexus 5'i Tavsiye Ederim Ancak illa bu üç cihaz arasından istiyorsan lg g2 samsung'un hiçbir modelini alma belli bir süre sonra kasmaya donmaya başlıyor
![]()
2 fikir var kafamda biri iPhone5 diğeri ise Nexsus5 ne alacağımı şaşırdım 
Nexus 5'ten vazgeçme iPhone'dan bir sürü özelliği öndeReis açıkcası o 3 modelden soğudum zaten konuyu açtıktan sonra2 fikir var kafamda biri iPhone5 diğeri ise Nexsus5 ne alacağımı şaşırdım
![]()
, Nexus 5'i bir sürü adım öne çıkarıyor.
1. Daha Düşük Bütceli , 2. iPhone'la Aynı Stabillikte Hatta Daha Bile İyi Diyebiliriz
3. Daha Büyük Ekranlı
Bazıları Mağaza Filan Derler Ancak Onlara Bakma Mağazada Aradığın Her Uygulama Var
4. Özellikleri Daha iyi
Ve Birde Karşılaştırma değil , Nexus 5 Saf Android Kullandığı için sistem yorulmuyor ve 16 gb'Dan 14 gb sana kalıyor
diğer modellerde 10 gb filan
ben nexus 4 kullanmaktayım ve gayet memnunum 8 aydır bir sorun olmadı
birde iPhone 5'e dışardan oyun yükleyemezsin , illa parayla alman gerekiyor , artı müzik atması dert , ve telefona attığın müziği bilgisayuara atamıyorsun 
Nexus 5'ten vazgeçme iPhone'dan bir sürü özelliği önde, Nexus 5'i bir sürü adım öne çıkarıyor.
1. Daha Düşük Bütceli , 2. iPhone'la Aynı Stabillikte Hatta Daha Bile İyi Diyebiliriz
3. Daha Büyük Ekranlı
Bazıları Mağaza Filan Derler Ancak Onlara Bakma Mağazada Aradığın Her Uygulama Var
4. Özellikleri Daha iyi
Ve Birde Karşılaştırma değil , Nexus 5 Saf Android Kullandığı için sistem yorulmuyor ve 16 gb'Dan 14 gb sana kalıyor
diğer modellerde 10 gb filan
ben nexus 4 kullanmaktayım ve gayet memnunum 8 aydır bir sorun olmadı
birde iPhone 5'e dışardan oyun yükleyemezsin , illa parayla alman gerekiyor , artı müzik atması dert , ve telefona attığın müziği bilgisayuara atamıyorsun
![]()
1. Aynen öle hem güzel cihaz hemde paran kalıyor1. Nexus 5 daha ucuz olabilir. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
2. Evet Nexus 5 çok stabil fakat iPhone 5 kadar stabil değil.
3. Nexus 5 daha büyük ekranlı olabilir ama zaten iPhone'un hitap ettiği kesim belli; büyük ekran sevmiyorlar demek ki.
4. Nexus 5'in donanımı daha iyi olabilir. Fakat iPhonelar az donanımla çok iş yapan cihazlardır. Nexus 5'ten altta kalır yanları yok yani.
5. iPhone 5'e dışardan istenildiği gibi oyun yüklenebilir. İlla para vermesine gerek yok. JailBreak denen bir şey var. Müzik de atabilir.
NOT: Sakın yanlış anlaşılmasın. Ben olsam yine de Nexus 5 tercih ederdim. Hatta arkadaşa da Nexus 5 almasını tavsiye ediyorum. Bu üstte yazdıklarımı dikkate almasın.

artı galaxy nexus bile hala güzel bir cihaz , ve donanımıdüşük 

Tim Cook mu dedi sana ekran büyüyecek diye? Çıkmadan kimse bilemez.1. Aynen öle hem güzel cihaz hemde paran kalıyor
2. dediğin doğru değil çünkü nexus 5 iPhone kadar stabil ve istediğin kadar oyun yükle kasmıyor , nexus 4 bile iPhone 5S İle aynı stabillikte
3. iPhone 6 büyük ekranla gelecek.
4.Donanım Daha Az Olabilir fakat fiyata bakarsak donanım olarak nexus 5 öndeartı galaxy nexus bile hala güzel bir cihaz , ve donanımıdüşük
5.iPhone'a jailbreak atınca garanti dışı kalıyor diye duymuştum internette okumuştum![]()
Bir Sürü Kaynakta Büyük Ekranlı Gelecek Deniyor bi haber sitesinde 4.7 inc ve 5.7 inç olarak iki model olarak çıkacak diye okumuştmYa sabır oyun için neden para verelim çıldırıcam artık. Jailbreak ede gerek yok. iPhone bölümüne bi gir 25pp konusunu oku!
Tim Cook mu dedi sana ekran büyüyecek diye? Çıkmadan kimse bilemez.
artık kesin gözüyle bakılıyor
, ama yinede çıkmadan bilemeyiz