b.k
Üye
Kimse iphone 5 veya 5si önermemiş. ben 5 yada 5s almanı tavsiye ederim, kamera konusunda tam profesyonel, hiç telefonun kamerasıyla yarışamaz, profesyonel fotoğraf makinasına eş değer özelikte, akıcılık dersen kasma takılma gibi bir problem yaşamazsın, oyun konusundada performanslı. S4 alma sakın 8 aydır kullanıyorum, 8 ayda 3 batarya değiştirdim batarya ısınma sorunları şişme sorunları oluyor ram sıkışınca telefon donuyor vs vs.kamera konusunda iyi ama bir kaç uygulama yükledikten sonra telefon kasmaya başlıyor g2 herkes okadar övsede telefonu ben incelemelerde bulundum övüldüğü kadar değil telefon kimse kusura bakmasın eksi yönleri çok.Arkadaşlar telefonda fotoğraf çekimi, oyun performansı, hızlı işlemler gerçekleştirme (akıcılık) v.b konulara çok önem veririm.
LG G2, Samsung Note2 ve Samsung S4 arasında kaldım.Sizce hangisi istediğim konularda daha çok işimi görür.Nedenini de yazarsanız iyi olur.
NOT:Baska öneri cihazınız varsa yazınız, nedenleriyle.
İyi forumlar.

Bu iPhone ekranı küçük yazısından da bıktım artık. Büyük ekranlı telefonlar çıkmasa ne diyecektiniz acaba sanırsınız iki inç falan ekranı.


