Rom tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Sponsorlu Bağlantılar

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
Rom tavsiyelerinize ihtiyacım var :(
Öncelikse s.a arkadaşlar. 1 yıldır ace kullanıyorum ama romlardan çok sıkıldım tam buldum diyorum onuda yüklemiyo. mesela ultimatum v4 var miui v6 var çok iyiler ancak yüklemiyor. birazda benden kaynaklanıyor gibi ama bana sağlam bi rom önerecek varmı kasmayan . oyun oynamayı severim jb pek sevmiorum görsel bakımından kaliteli. ? tavsiyelerinizi bekliyorum :(

clgnkral

clgnkral

Üye
Arkadaşım görsellik istersen performans beklemeyeceksin. Romları nasıl kuramadın yada ne gibi sorunlarla karşılaştın söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: proflex35 ve Rhino Prime
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
290mb ramlı telde jellybeandan performans beklemek hata olur cm 7 veya cm11 tabanlı romları deneyin bide s5830 mu yoksa s5830i mi

• Beğen
Tepkiler: Rhino Prime

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
s5830 düz cm11 kasıyor 7 ise kurulmuyor tek cm9
Arkadaşım görsellik istersen performans beklemeyeceksin. Romları nasıl kuramadın yada ne gibi sorunlarla karşılaştın söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
mesela aroma rom kuramıyorum hiç bi şekilde diğerlerinde ise error veriyor hep. tek kurmak istediğimim the ultimatom rom var aroma onu kursam yeter istediğimin fazlası var ama kurmuyo işte aromada 7 tane bişi yükledi diyo direkmen geçito toplam 5 sn ya sürüyo ya sürmüyo aromalar :(cwm v6 kullanıyorum normal rom atma yçöteminde yapıyorum ama error yazıyorcm 10 da kuramıyorum mesela xda forumda skywalkerin cm9 cm10 romları var cm9 kuruyo 10 kurmuyo...

clgnkral

clgnkral

Üye
s5830 düz cm11 kasıyor 7 ise kurulmuyor tek cm9
mesela aroma rom kuramıyorum hiç bi şekilde diğerlerinde ise error veriyor hep. tek kurmak istediğimim the ultimatom rom var aroma onu kursam yeter istediğimin fazlası var ama kurmuyo işte aromada 7 tane bişi yükledi diyo direkmen geçito toplam 5 sn ya sürüyo ya sürmüyo aromalar :(cwm v6 kullanıyorum normal rom atma yçöteminde yapıyorum ama error yazıyorcm 10 da kuramıyorum mesela xda forumda skywalkerin cm9 cm10 romları var cm9 kuruyo 10 kurmuyo...
Bütün işlemleri doğru yaptığından emin ol. Bide cwm sürümünü güncelle.

• Beğen
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye

cm10.1 maclaw romu.stabil.touchwiz teması yükledim.

• Beğen
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
ortadaki tuşu en sağa alırsan daha hoş ve orjinal gözükür

böyle daha iyi. hem orjinal olmadığını anlamak için çok küçük bi ayrıntı var resimde :)ram kullanımı jb den dolayı fazla.ama greenify ile uygulamaları uyutunca bi sıkıntı olmuyor.gb deki ram kullanımına denk geliyor.

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
oyun falan denedin mi hiç :)

• Beğen
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
denemedim

• Beğen

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
bana güzel bi romönerirmisiniz hızlı kasmayan bataryası uzun ömürlü olan görsellik önemli değil...
Bütün işlemleri doğru yaptığından emin ol. Bide cwm sürümünü güncelle.
ya wipe data cacle dalvik yapıp yüklüyom cwm ise 6045 sürümü :( bi yardım edin de ultimatomu kurayım bii :) yada rom diyin sağlam hızlı uzun ömürlü...

clgnkral

clgnkral

Üye
hangi romu kursanda kasma olur. Bende galaxy w kullanıyorum ama güzel bi rom bulamadım :)

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
clgnkral

clgnkral

Üye
bana güzel bi romönerirmisiniz hızlı kasmayan bataryası uzun ömürlü olan görsellik önemli değil...
ya wipe data cacle dalvik yapıp yüklüyom cwm ise 6045 sürümü :( bi yardım edin de ultimatomu kurayım bii :) yada rom diyin sağlam hızlı uzun ömürlü...
Yapman gereken sıralama
wipe data factory reset
wipe cache partition
advanced den wipe dalvik cache
mounts and storage den format system format data format cache yapman lazım

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
Yapman gereken sıralama
wipe data factory reset
wipe cache partition
advanced den wipe dalvik cache
mounts and storage den format system format data format cache yapman lazım
en son satırı yapmıyodum bana güncel cwm verirmisin :) bide kesin yükler demi böle yapnca :) aromaları yüklemiyo çok can sıkıcı bi durum :(

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
güncel cwm dene yükler ;) onu xda bulursun s5830i olsa link atardım fakat s5830 unki farklıdır

clgnkral

clgnkral

Üye
cwm güncelle dediğim işlemleride sırasıyla yaparsan romun yüklenmiş olacaktır.

zorro47

Üye
Dostum istedigin romu indir ben sana kurayim :-) ben de suan ultimatum V4 kullaniyom 2 gb dahili hafiza +16 gb hafiza karti yaptim :-) canavra cevirdim

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt