Msn Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

exxor

Üye
    Konu Sahibi
Msn Problemi
Arkadaşlar bu MSN SORUNU beni çok yordu. Cepte Msn yükledim ama KENDİ KENDİNE ÇIKIYOR.
Live MSN yükledim açıldı ama YAZDIĞIM İLETİLER KARŞI TARAFA GİTMİYOR.
Java (.jar) formatında msn yükledim açılmadı hatta birsürü kontör gitti.
:vur

DÜZGÜNCE, SORUNSUZCA ÇALIŞAN BİR PROGRAM BİLİYORSANIZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

maviyosun

Üye
Live MSN de iletileri sorunsuzca karşı tarafa gitmesini istiyorsan cep telefonunu dilini programı çalıştırmadan önce ingilizceye çevir böylece program sorunsuzca çalışır ayrıca dosya paylaşımıda yapabilirsin programla

safakk

safakk

Üye
wireless la çalışan mı yoksa gprs wap yada operatör interneti ile bağlanan mı?? onu belirtseydin yardımcı olabilirdim belki ;)

exxor

Üye
    Konu Sahibi
wireless la çalışan mı yoksa gprs wap yada operatör interneti ile bağlanan mı?? onu belirtseydin yardımcı olabilirdim belki ;)
Tamam kardeşim belirteyim de yardım et.
Hattım TURKCELL
Paket veri ile veya operatör interneti farketmez.(Kontör ile gireceğim. Her yerde Wlan aği yok tabi)

assalavissa

Üye
Araştırdım ama bulamadım nereden yukleyebiliriz bu msn i model E65 tabi wireless bağlantıları için soyluyorum:)

safakk

safakk

Üye
Tamam kardeşim belirteyim de yardım et.
Hattım TURKCELL
Paket veri ile veya operatör interneti farketmez.(Kontör ile gireceğim. Her yerde Wlan aği yok tabi)
şimdi sizin internet ve gprs bağlantılarınız tam mı?? yani bilmiyorum türkcell de bizim avea da ki gibi *100# gibi bir hizmet var mı yok mu da neyse siz eğer bu bağlantı ayarlarını mesajla yada manuel olarak elle yaptı iseniz muhakkak bu sorun çözülür çözülmaz ise ya msn programının yüklenmesinde yada msn programında bir sorun vardır eğer sorun bunda ise başka bir msn programı ile yada aynı programı silip baştan yüklemek ile çözüleceğine inanıyorum :oke:

toprakec

Üye
Nokia e 65 kukllanıyorum

http://www.maxicep.com/attachment.php?attachmentid=2890&d=1193175311

Bunu indirdim çalışıyor,iletiler gidiyor.

Kurulum
1-öncelikle dep.sisx dosyasını yükleyin
2-daha sonra WindowsLive_S60_3_0_v_1_0_8161_signed.SIS dosyasını yükleyin
3-son olarak da ShareOnline_MSN_Localised_S6030.sis dosyasını yükleyin
olması gerekiyor ama

Bn sadece 1. ve 2. adımı yapabilidm sorunsz çalışıyor

TULİ

Üye
Arkadaşlar bu MSN SORUNU beni çok yordu. Cepte Msn yükledim ama KENDİ KENDİNE ÇIKIYOR.

kardeş lcg jukebox slick msn programı kullan süper

exxor

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sizin internet ve gprs bağlantılarınız tam mı?? yani bilmiyorum türkcell de bizim avea da ki gibi *100# gibi bir hizmet var mı yok mu da neyse siz eğer bu bağlantı ayarlarını mesajla yada manuel olarak elle yaptı iseniz muhakkak bu sorun çözülür çözülmaz ise ya msn programının yüklenmesinde yada msn programında bir sorun vardır eğer sorun bunda ise başka bir msn programı ile yada aynı programı silip baştan yüklemek ile çözüleceğine inanıyorum :oke:

bağlantı ayarları var tamam ama yeni bağlantı noktası da oluşturulabiliyor.
işte yeni bağlantı noktası oluşturalım. ayarlar oradan olacakmış

safakk

safakk

Üye
bağlantı ayarları var tamam ama yeni bağlantı noktası da oluşturulabiliyor.
işte yeni bağlantı noktası oluşturalım. ayarlar oradan olacakmış
vala o kadarını bilemicem ben böyle yapınca oluyordu:)

exxor

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e 65 kukllanıyorum

http://www.maxicep.com/attachment.php?attachmentid=2890&d=1193175311

Bunu indirdim çalışıyor,iletiler gidiyor.

Kurulum
1-öncelikle dep.sisx dosyasını yükleyin
2-daha sonra WindowsLive_S60_3_0_v_1_0_8161_signed.SIS dosyasını yükleyin
3-son olarak da ShareOnline_MSN_Localised_S6030.sis dosyasını yükleyin
olması gerekiyor ama
Bn sadece 1. ve 2. adımı yapabilidm sorunsz çalışıyor

3. ne işe yarıyor?

k31e

Üye
arkadaşım agile messenger ın üstüne tanımam ben kendim de onu kullanıyorum cepte en iyi kullandığım msn o oldu bu güne kadar dosya yollayabiliyosun şarkı wideo felan da yollanıo yani

Link:

ozzytaste

ozzytaste

Üye

Al kardeş yolladığım linkten istediğin model cep telefonuna yüklersin Nimbuzz programını. Sitede zaten açıklamalar türkçe olarak verilmiş. Sorunsuz çalışıyor ve baya hızlı. Teşekkür etmeyi unutma haa :sn:

nightt_birdd

Üye
arkadaşlar bende 7610 var msn yükldm oturum açılamadı zaman aşımına ugradı diyor yardım edersniz sevinirim msnim [email protected] msnden yardım ederseniz sevinirim

drywxyz

Üye
bu ne ya herkes birbirine virüs mü yolluyor verdiğinz linklerde bitane exe dosyası oyk yaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt