Turkcell'e geçtikten sonra msn problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defected

defected

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'e geçtikten sonra msn problemi
Arkadaşlar avea kullanırken windos live messenger'i actigimda direkt wap bağlantısını seçip hiç sorunsuz bağlanabiliyordum.

Turkcell hattı aldıktan sonra cepten-internet ile deniyorum

hatta msn ayarlarını alıp deniyorum program bağlanmıyor

ama turkcell'in kendi dandik java messenger'ı bağlanıyor

wlm ile bağlanmaya çalışınca oturum açma başarısız bağlantılarınız kontrol edin diyor. sorunun çözümünü bilen var mıdır?

:bilmm

Perfect!

Üye
turkcell de diğer operatörlerin msn si çalışmaz
wlm ovideki mi
Eğer öyleyse ben kullanıyom çalışıyor normal

saussure

Üye
ben de turkcel ile opera ve skyfiredan internete bağlanamıyorum..sadece menu internetten bağlanıyor..avea ile bağlanıyordum..Turkcell interneti hiç sevmedim..üstelik 100 mb 65 kontor..!!

Perfect!

Üye
sorun sizde bence ben msn opera skyfire youtube daha bir çok programı turkcell ile kullanabiliyorum hiç sorun yaşamıyorum

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Program avea nin msn programı olmasın operatörlerden bağımsız msn programı mi kullanıyorsun.operatörlerin sunduğu msn programlarından başka programla bağlanmak için bilgisayardan interneti seçeceksin.

defected

defected

Üye
    Konu Sahibi
ovi'deki wlm'yi kullanıyorum. yani avea'nin falan degil. demek istedigim WLM ile avea hat kullanırken gayet iyi kulanıyordum bağlantıda falan hic sorun yoktu. turkcell'e gectim bağlantınız yok diyor. CEPTEN-INTERNET eerişim noktasını kullanıyorum bu arada.

ama aynı bağlantıyla browser'ı açıp internet sayfalarına falan girebiliyorum. sonra erişim noktası olarak MSN'i seçiyorum yine turkcell'in olan onda da bağlantınız yok diyor.

işin ilginç yanı mesela mesaj kutumdaki hotmail'i de senkronize etmiyor bağlantı yok diyor

ama evdeki wireless'la girip yapıyorum çatır çatır msn'de açılıyor mailleri de alıyorum

Perfect!

Üye
bence turkcell den ayarları iste tekrar

defected

defected

Üye
    Konu Sahibi
varmı burada turkcell hat kullanıp wlm'den msn'e bağlanabilen :hmmm

ertu

ertu

Üye
aynı problem bende de var nokia e72 kullanıyorum ebuddy veya live messenger la baglanamıyorum ama onun dısında internette dolasırken hicbir problem yok

petrooo

Üye
kardeş hafıza kartını formatladınmı ?
cities diye bi dosya var sildinmi o dosyayı hiç veya oynadınmı yerini ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt