Öneri Android kitkat yüklü telde Xplorer i kullanan var mı.?

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Android kitkat yüklü telde Xplorer i kullanan var mı.?
İyi akşamlar bende s4 var bugün android 4.4.2 güncellemesi geldi ve yükledim sorum şu :
1-Xplorer uygulaması taşıma ve kopyalama yapmıyor.
2- Dosya ismi değiştirmiyor.
Bunun sebebini ve nasıl düzeleceğini bilen var mı? Xplorer benim telefonumda olmazsa olmaz bi uygulama sırf bu yüzde. Telden soğuyabilirim...

AHKE

AHKE

Üye
bekle biraz güncelleme gelir zaten o sorunda düzelir.eger beklemem diosan son surumse yuklu olan eski surumleri dene

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
problem yok kardesim

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kardeş Xplore nin muadili var : ES Fİle Explorer oldukça kullanışlı bi dene :)

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Xplore nin muadili var : ES Fİle Explorer oldukça kullanışlı bi dene :)
Şimdi es dosya yöneticisini denedim ama yine aynı sıkıntı var ve şöyle bi şey sadece hafıza kartındaki bi dosyayı kopyalayamıyorum ismini değiştiremiyorum nedendir bi türlü çözemedim...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bende z1 kullanıyorum 4.4.2 ile bendede aynı sendeki gibi ayrıyeten smsbackup restorede hafıza kartına yedekleme yapmıo ama yapmak istediklerini uygun otg kablo ile yaparsan oluyo

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Bende z1 kullanıyorum 4.4.2 ile bendede aynı sendeki gibi ayrıyeten smsbackup restorede hafıza kartına yedekleme yapmıo ama yapmak istediklerini uygun otg kablo ile yaparsan oluyo
O zaman bu sorun 4.4.2 ile alakalı? Mı? Heralde

Invoke

Invoke

Üye
Ben CM11 4.4.2 de kullanmıştım sorun yoktu. :D

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Custom romda sıkıntı olmaz ama stok da belki güvenlik için böyle ayarlanmış olabilir birde diğer kitkat alanlardan yorum almak lazım note 3 gibi hafıza kartı olan stock yazılımlı x plore de tel hafızasında kopyalama taşıma herneyse hepsi oluyo ama hafıza kartında koruma

Son düzenleme:
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Custom romda sıkıntı olmaz ama stok da belki güvenlik için böyle ayarlanmış olabilir birde diğer kitkat alanlardan yorum almak lazım note 3 gibi hafıza kartı olan stock yazılımlı c plore de tel hafızasında kopyalama taşıma herneyse hepsi oluyo ama hafıza kartında koruma
Onlar da buraya yazarsa öğreniriz inş. Telin kendi dosya Yöneticisi ile yapılabiliyor ama ben xplore istiyorum. Nokia kullanırken de yani Nerden baksan 7-8 yıldır kullanıyordum bu sorun olana kadar.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Onlar da buraya yazarsa öğreniriz inş. Telin kendi dosya Yöneticisi ile yapılabiliyor ama ben xplore istiyorum. Nokia kullanırken de yani Nerden baksan 7-8 yıldır kullanıyordum bu sorun olana kadar.
Neyse biraz sabret belki x-plore bi güncelleme yapar çözülür ;-)

Anil-D

Anil-D

Üye
Geri fon sayac sikinti degilse

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Şimdi es dosya yöneticisini denedim ama yine aynı sıkıntı var ve şöyle bi şey sadece hafıza kartındaki bi dosyayı kopyalayamıyorum ismini değiştiremiyorum nedendir bi türlü çözemedim...

Nasıl yani kardeş anlamadım açarmısın ?

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani kardeş anlamadım açarmısın ?
Hafıza kartındaki bi dosyanın ismini değiştiremiyorum. Bugün xplore ye güncelleme geldi ama tam düzelmedi. Dosya ismi değiştir dediğim zaman tamam a bastıktan sonra baya bi bekletiyor.Not: yüksek boyutlu dosyaları yeniden adlandırmak uzun sürüyor..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Hafıza kartındaki bi dosyanın ismini değiştiremiyorum. Bugün xplore ye güncelleme geldi ama tam düzelmedi. Dosya ismi değiştir dediğim zaman tamam a bastıktan sonra baya bi bekletiyor.Not: yüksek boyutlu dosyaları yeniden adlandırmak uzun sürüyor..
Düzeldimi silinip taşınıp kopyalanabiliyormu ??????

Üst Alt