asigsasi
Üye
evet çaktırma![]()
kaçak izliyonmu abi![]()

evet çaktırma![]()
kaçak izliyonmu abi![]()

kara para aşkevet çaktırma![]()

sen de gidersen symbianı parçalıyabilirimevet çaktırma![]()
yok daha ben buradayımsen de gidersen symbianı parçalıyabilirim
teşekkürler 
symbian lanet ama 808 bır başkayok daha ben buradayımteşekkürler
![]()
niye ben 701 kullanıyorum maşallahı var taş gibisymbian lanet ama 808 bır başka

tüm negatiflik destek kesilmesinden kaynaklı oluyor.tekrar etmekten usanmıcam symbian gibi sistem yok gelmedi diğer sistemler tırs gelir tırs gider symbian taş çıkarır size soru hangi telefona 484 oyun ve uygulama birden yüklenebilir

stabilite bakımından sistem öyle abi dediğim gibi hepsi truva atının suçu komplo yapıyorlar batırmak için şöyle bir şey de var truva atı nokia ceosu olduktan sonra şirketin hisse değerleri düşüyor düşündürücü değil mitüm negatiflik destek kesilmesinden kaynaklı oluyor.
Symbian tabiki iyi bir sistem fakat zamanla artık yetersiz geleceği aşikar .
destek kesilmeseydi 3. nesil cihazları bile görürdük![]()

yapacak birşey yok bugün symbianı bu hale getiren yarın da wp yi batırır.stabilite bakımından sistem öyle abi dediğim gibi hepsi truva atının suçu komplo yapıyorlar batırmak için şöyle bir şey de var truva atı nokia ceosu olduktan sonra şirketin hisse değerleri düşüyor düşündürücü değil mi![]()

İnşallahyapacak birşey yok bugün symbianı bu hale getiren yarın da wp yi batırır.![]()
sony z1 harika bir cihaz![]()
Sen de androide geç abi.
@asigsasiherkez birgün ya android ya ios olacak nokia öldü inşallah Microsoft'un elinde kalırsın Nokia.tekrar etmekten usanmıcam symbian gibi sistem yok gelmedi diğer sistemler tırs gelir tırs gider symbian taş çıkarır size soru hangi telefona 484 oyun ve uygulama birden yüklenebilir
ben Nokiayı değil symbianı savunuyom aslında Sony de kalliteli firma Sony symbiana sahip çıkarsa dehşet olurherkez birgün ya android ya ios olacak nokia öldü inşallah Microsoft'un elinde kalırsın Nokia.
Benim için şuan tek marka sony

yakışır snybianben Nokiayı değil symbianı savunuyom aslında Sony de kalliteli firma Sony symbiana sahip çıkarsa dehşet olur![]()
neyse konuyu dağıtmayalımyakışır snybian

peki hocamneyse konuyu dağıtmayalım![]()