android iyi de ben gelsem de oraya konu açmam konular onaya gidiyor ve txt içine alınıyor konuyu onaylayan moderatör beğen butonuna bile basmıyorValla senide bekliyorum abi artık![]()
ah nokia ah keske elop symbian kulancilrn halini gorse symbiana gecerdi buradan selamlar elopahayırlısı ne ise o olsun![]()

Abi sitede bi salmışlık var sanki symbiandan sonra bana öyle geliyor .android iyi de ben gelsem de oraya konu açmam konular onaya gidiyor ve txt içine alınıyor konuyu onaylayan moderatör beğen butonuna bile basmıyor
symbian candır bozulana kadar devamAbi sitede bi salmışlık var sanki symbiandan sonra bana öyle geliyor .

arabanın altına atım nokiasymbian candır bozulana kadar devam![]()
niye kiarabanın altına atım nokia

atım gittiniye ki![]()
nokia video gönderdimşu an elindeki de symbian diye tahmin ediyorumatım gittinokia video gönderdim

yok telfon kalmadı.şu an elindeki de symbian diye tahmin ediyorum![]()
gönderdiğin mesaj mobile ile gönderildi diyor dikkat etmişsin dir onun için sordumyok telfon kalmadı.
Şuan elimdeki iki günlük idarelik.
Pc desen kafa gidik valla yok etim tlfnu

eminim symbian sony üretseydi böyle olmazdı.gönderdiğin mesaj mobile ile gönderildi diyor dikkat etmişsin dir onun için sordum![]()

sony z1 harika bir cihazeminim symbian sony üretseydi böyle olmazdı.
Sony kafayı taktım![]()

artık yolum sony ile ilk önce sony küçük bir telefon test edicem bakalım beğenirsem bir üst model alicamsony z1 harika bir cihaz![]()
sen direk yüksek model test etartık yolum sony ile ilk önce sony küçük bir telefon test edicem bakalım beğenirsem bir üst model alicam

z2 falan gelecekmişsen direk yüksek model test et![]()

çok pahalı olur z2 sen 1 e bakz2 falan gelecekmiş![]()
zaten o cihazı alırsam rezil olurum.çok pahalı olur z2 sen 1 e bak
konuyu dağıttık sessiz sedasız kaçalımzaten o cihazı alırsam rezil olurum.
Bir küçük cep o kadar para vermem gider yeni motor falan alırım

konuyu dağıttık sessiz sedasız kaçalım![]()
kaçak izliyonmu abikonuyu dağıttık sessiz sedasız kaçalım![]()