asigsasi
Üye
symbiani yerin dibine sokan zaten elop gittiği yeri kuruturKardes bu android filan bakma symbian olsaydi simdi samsung htc filan hepsi symbian olurdu iphone diye birsey olmazdi ahh su elop symbian birakmak buyuk hata![]()

symbiani yerin dibine sokan zaten elop gittiği yeri kuruturKardes bu android filan bakma symbian olsaydi simdi samsung htc filan hepsi symbian olurdu iphone diye birsey olmazdi ahh su elop symbian birakmak buyuk hata![]()

Aslına bakarsan bende bu kadar uzun süre symbian kullanmış biri olarak söylüyorum sybianı bu ios veya android durumunda hayal edemedim hiç bi zaman komple arayüz değişecekti alt yapısı kodları değişecekti dolayısıyla uygulamalar değişecekti uzun işti . Ama şunu ben hep söyledim android ne kadar güzel görünsede hiç bir zaman gözümde güvenli yada stabil bir sistem yerini alamadı . Bu haldeyken bile symbian belle androidden daha stabil ve güvenli duruyor . Öyleki android bir telefon alan bir kişi iki güncelleme sonra destek alamaz hala geliyor donanım yetmiyor . Ama iphone 4 bile ios 7.1 alıyor aradaki fark dağlar kadar ..Kardes bu android filan bakma symbian olsaydi simdi samsung htc filan hepsi symbian olurdu iphone diye birsey olmazdi ahh su elop symbian birakmak buyuk hata![]()
Sistem güncellemesi dışındakiler her tele gelebilir ama mesela şu anda s3 e kitkat gelicekmi gelirse stabil olacakmı sıkıntıbenim n8im 3 yıldır güncelleme alıyor bazen uygulama hatalarını düzeltme güncellemesi de geliyor tel 4 yıllık yalnız![]()

Sen biraz sert veda etmişsin yalnız alıcaksan üst modellerden alki güncellemen be hız keyfin garanti olsunBugün nokia 603 yok etim parça parça yaptım
nokia lumia satım.
Yoluma yarın ya sony ya htc ile devam edeceğim.
Elveda symbian laneti.
Ve selop

teşekkür ederim.Nokia ile bütün anilarimi yok ettim.Sen biraz sert veda etmişsin yalnız alıcaksan üst modellerden alki güncellemen be hız keyfin garanti olsun![]()
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim olsun takma kafanateşekkür ederim.Nokia ile bütün anilarimi yok ettim.

seni de mi kaybettikteşekkür ederim.Nokia ile bütün anilarimi yok ettim.
Hahah havalara bak yavSymbianı hatırlatmayın yav öğrencilik zamanlarıma dönüyorum sevgilime resti çekip ayrıldığım zamanlar 100 mesaj gelmiş oluyordu sabah kalktığımda symbian donuyorduokuyamıyordum mesajları hey gidi hey

Abi büyük bir akım başlattım galibaseni de mi kaybettik

Hahah havalara bak yav![]()
n8'i bende kullandım hatta en sevdiğim cihazım diyebilirim , belle'den önceki yavaşlığı çıldırtıyordu ama
birde gümüş renkti benim ki menü tuş ışığının kronik yanlara taşması gibi problemleri vardı ama olsunabi çok üzgünüm.seni de mi kaybettik
Hayırlı olsun, iPhone kalitesini tat![]()
ne havası kardeşimn8'i bende kullandım hatta en sevdiğim cihazım diyebilirim , belle'den önceki yavaşlığı çıldırtıyordu ama
birde gümüş renkti benim ki menü tuş ışığının kronik yanlara taşması gibi problemleri vardı ama olsun
Omg eyvallah kardeşim .hayırlı olsun güzel seçim.

bu akım bizi çarpmasın sonraAbi büyük bir akım başlattım galiba![]()

Valla senide bekliyorum abi artıkbu akım bizi çarpmasın sonra![]()

hayırlısı ne ise o olsunabi çok üzgünüm.
Symbian lanet nokia artık haram bana lumia hiç guzel değil ilaki unlock yapcam nokia verdim babayı