Öneri Bir veda da benden olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
tekrar etmekten usanmıcam symbian gibi sistem yok gelmedi diğer sistemler tırs gelir tırs gider symbian taş çıkarır size soru hangi telefona 484 oyun ve uygulama birden yüklenebilir

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
tekrar etmekten usanmıcam symbian gibi sistem yok gelmedi diğer sistemler tırs gelir tırs gider symbian taş çıkarır size soru hangi telefona 484 oyun ve uygulama birden yüklenebilir
tüm negatiflik destek kesilmesinden kaynaklı oluyor.
Symbian tabiki iyi bir sistem fakat zamanla artık yetersiz geleceği aşikar .
destek kesilmeseydi 3. nesil cihazları bile görürdük :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
tüm negatiflik destek kesilmesinden kaynaklı oluyor.
Symbian tabiki iyi bir sistem fakat zamanla artık yetersiz geleceği aşikar .
destek kesilmeseydi 3. nesil cihazları bile görürdük :)
stabilite bakımından sistem öyle abi dediğim gibi hepsi truva atının suçu komplo yapıyorlar batırmak için şöyle bir şey de var truva atı nokia ceosu olduktan sonra şirketin hisse değerleri düşüyor düşündürücü değil mi :hmmm

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
stabilite bakımından sistem öyle abi dediğim gibi hepsi truva atının suçu komplo yapıyorlar batırmak için şöyle bir şey de var truva atı nokia ceosu olduktan sonra şirketin hisse değerleri düşüyor düşündürücü değil mi :hmmm
yapacak birşey yok bugün symbianı bu hale getiren yarın da wp yi batırır. :)

• Beğen

Emre

Üye
herkez birgün ya android ya ios olacak nokia öldü inşallah Microsoft'un elinde kalırsın Nokia.
Benim için şuan tek marka sony

Son düzenleme:
  • Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
herkez birgün ya android ya ios olacak nokia öldü inşallah Microsoft'un elinde kalırsın Nokia.
Benim için şuan tek marka sony
ben Nokiayı değil symbianı savunuyom aslında Sony de kalliteli firma Sony symbiana sahip çıkarsa dehşet olur :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Symbian desteği biten bir mobil işletim sistemi ve gün geçtikçe kullanıcıları azalıyor. Lütfen veda konularını bu bölümde açmayalım. Bölüm amacından sapmaya başladı iyi forumlar :locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt