UpOneTR
Üye
markette var ucretsiz olarakÜstat ios için mevcut mu kurulum dosyası
markette var ucretsiz olarakÜstat ios için mevcut mu kurulum dosyası
Durduk yere çıkarttığı reklamlar sinir ediyor
Hideninja crackli ve modlu olmasina rağmen pro ülkelere bağlanmıyor freelerde yavaş
Hideninja crackli ve modlu olmasina rağmen pro ülkelere bağlanmıyor freelerde yavaş

Freedom ile yukseltme sansimiz var mi peki ?bende bu uygulamanın sorunsuz çalıştıgını gördüğüm için paylaşmak istedim ama dediğin gibi 10 dk bir reklam atmasa guzel olacak![]()
Freedom ile yukseltme sansimiz var mi peki ?
Yukseltmeye basinca direk Hotspot açılıyor play storedan satin almaya bağlanmıyor bilevalla @AnıL-D Yaptıgını söyluyor ama denemedim.
deneyip sonucu yazarsan konuya eklerim bilgiyi olmazsada anıla sorarız nasıl yaptıgını
Yukseltmeye basinca direk Hotspot açılıyor play storedan satin almaya bağlanmıyor bile

baska kullan
Kardeşim yine ben![]()
![]()
Aboneliğiniz Sona Ermiş diyor
iki saat ekran böyle oluyor ha bire yükleniyor ama bağlanmıyor....
Kardeşim yine ben![]()
![]()

Açık işte şebekenin yanındaki net %24abonelik ile ilgilu sikinti yok oyle yazdigina bakma
internet baglantin kapalimi ust barda simge goremedim.

Açık işte şebekenin yanındaki net %24![]()
bunuda deneyebilirsinBende de aynı böyle oluyor sonra başa dönüp tekrar yüklüyor
Kardeşim yine ben![]()
![]()
Bende de aynı böyle oluyor sonra başa dönüp tekrar yüklüyor

Denedim olmadı malesef oda olabilir belki yoğunluktandırbugun arkadasta aynı şeyi söyledi ama cihazı alıp denediğimde baglandı
belki fazla yuklenmeden dolayı olabilir konum seceneginden japonya yada birleşik krallık seçip denedinizmi?