LG G2 Bulanık Resimler..

Sponsorlu Bağlantılar

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Bulanık Resimler..
evet arkadaşlar büyük bi hevesle aldım telefonu allah var çok dehşet bi telefon tek memnun olmadığım şey kamerası. Resim çekerken hafif bi oynatmada bile bulanık çekmesi beni delirtiyo yakın çekimlerde falan sıkıntı yokda normal bi manzara resmi çeksem bulanık gözüküyo bunun bi çözümü var mı bana ne tavsiye edersiniz ne yapabilirim ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Elin yatkin degil bence ya da cihazin sorunlu bende bi sikinti omuyo isiksiz ortamlardaki odaklama sorunu disinda g2 kamerasinda biyle bi sorun yok

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
Odaklanmayı halletsem bulanıklık derdi biter mi

caca41

caca41

Üye
Aynen oyle zaten kendisi otomatikman odakliyo yesil oldugu an bas cek baska bisey yok hala varsa arkadasinda dedigi gibi cihazinda problem vardir ben gayet iyi kullaniyorum

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
Daha alalı bi gün oldu kullanayım biraz daha alışırım

caca41

caca41

Üye
Hayirli olsn o zamn hosgeldn aramiza :) oyun oynarken elinin hoparlore gelmesi disinda bi skintin olmicaktir :)

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynarken sesi kapalı oluyo genelde :) hafiza durumu icin bi öneriniz var mı 16lık benim telefon yeter insallah

caca41

caca41

Üye
Oyun oynarken sesi kapalı oluyo genelde :) hafiza durumu icin bi öneriniz var mı 16lık benim telefon yeter insallah
Benim pc bozuk oldugu icin hafizaya soyle bi cozum getirdim utg kablosu var duydun mu hic bilmiyorum bi ucunda telefon usb giris kismi var diger ucuysa dişi usb girisi var yani flash bellegimi telefona bagliyorum yedeklemek istedigim belgelerii dosyalarimi onun icine atiyorum boyle bi cozum yolum var :)

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
Bende dropbox kullanıyorum işe yarıyo gercekten

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi icin sagol simdilik cözüm yolu bu zaten :)arkadaşlar bilgilendireyim telefonumun kamerasında sorun çıktı pazartesi teknik servise gönderip yenisini yollayacaklar video çekerken titreme yapıyo görüntüde yani bulanık resimlerin nedenide oymuş yeni cihazda sıkıntı çıkmaz inşallah

• Beğen
Tepkiler: caca41
caca41

caca41

Üye
Bilgi icin sagol simdilik cözüm yolu bu zaten :)arkadaşlar bilgilendireyim telefonumun kamerasında sorun çıktı pazartesi teknik servise gönderip yenisini yollayacaklar video çekerken titreme yapıyo görüntüde yani bulanık resimlerin nedenide oymuş yeni cihazda sıkıntı çıkmaz inşallah
Olmaz diye dusunuyorum ben direk bozuk cikani duymadm hic ciksa zaten piyasadan toplatirlardi telefonlari arada bir iki tane varmistir sana denk gelmistir o da gecmis olsn :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kitkat güncellemesi ile birlikte odaklama sorunu da ortada kalkıyor inşallah...

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
artık kitkatı yeni cihaza yüklerim :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Kitkat güncellemesi ile birlikte odaklama sorunu da ortada kalkıyor inşallah...

inşallah.
Box uygulamasını kullan. LG G2 ye özel 50GB ücretsiz alan veriyor.
Ben kitkat yükledim ama pek bir fark göremedim

ayrı güncelleme gelebilir. geçen kitkat çıktı dediğimizde çıkan kitkat uluslararası sürümdü . yani farklır birşey. fark olabilir ama bilemeyiz

Üst Alt