Haber İşte Nokia’nın Yeni Lumia Serisi

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bir mühendisin açıklamasına göre; yeni telefon ve phabletler çok fazla özellik içerdiği için uzun ömürlü batarya teknolojisi en azından bu bir iki yıl içinde imkansız ve bu yüzden bir çok telefon üreticisi "maximum hızda şarj" üzerinde çalıştıkmakta.
leptop kullanıyormusun bilmiyorum ancak, bundan 6 ay önce leptopların sarjları için full oyun oynamada dahi 1 ay gidebilecek teknoloji yapıldı, yakın zamanda telefonlar içinde yapılacak diyede not düşülmüşdü, ancak ne zaman ve nasıl olacak bilemiyorum, yani isterlerse şuan yapılabilir

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
leptop kullanıyormusun bilmiyorum ancak, bundan 6 ay önce leptopların sarjları için fu ll oyun oynamada dahi 1 ay gidebilecek teknoloji yapıldı, yakın zamanda telefonlar içinde yapılacak diyede not düşülmüşdü, ancak ne zaman ve nasıl olacak bilemiyorum, yani isterlerse şuan yapılabilir
şuan için böyle bir laptop varmı bilgin varmı tavsiyen varmı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
o zaman sadece pilmi üretildi. Yakın zamanda Bi laptop düşünüyorum eğer öyle ise bekleyelim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o zaman sadece pilmi üretildi. Yakın zamanda Bi laptop düşünüyorum eğer öyle ise bekleyelim
aynen sadece pil üreticileri bunlar herhangibir lepop üreticisi falan degil, yani o yüzden bunların tamamen geliştirip kontrol ettikten sonra bir sorun çıkarmıyacak düzeyde ise daha sonra, anlaşmalı leptop üreticilerine satıcaklar, bu senin dediğin gibi 1-2 yıl sürebilir yani yakın zamanda pek beklemiyorum bende, bazı haberlere göre 2015 den sonra telefonların pillerinde büyük gelişmeler yaşanacak falna diyorlardı, belki o zamanlara doğru çıkartılır kesin bir şey yok yani

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aynen sadece pil üreticileri bunlar herhangibir lepop üreticisi falan degil, yani o yüzden bunların tamamen geliştirip kontrol ettikten sonra bir sorun çıkarmıyacak düzeyde ise daha sonra, anlaşmalı leptop üreticilerine satıcaklar, bu senin dediğin gibi 1-2 yıl sürebilir yani yakın zamanda pek beklemiyorum bende, bazı haberlere göre 2015 den sonra telefonların pillerinde büyük gelişmeler yaşanacak falna diyorlardı, belki o zamanlara doğru çıkartılır kesin bir şey yok yani
anladım teşekkürler öyle 1 ay falan gitmesine de gerek yok laptop için 1-2 gün götürse bile süper olur tabii telefonlarda aynı durum normal kullanım için 4-5 gün Full kullanımda 2 gün götürse buda süper olur..

orian

orian

Üye
leptop kullanıyormusun bilmiyorum ancak, bundan 6 ay önce leptopların sarjları için fu ll oyun oynamada dahi 1 ay gidebilecek teknoloji yapıldı, yakın zamanda telefonlar içinde yapılacak diyede not düşülmüşdü, ancak ne zaman ve nasıl olacak bilemiyorum, yani isterlerse şuan yapılabilir
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum (: eminim bu açıklamayı yapan Mühendiste kullanıyordur. Teknolojiye ayak uydurmak gerçekten çok zor. Mılyonlarca deneme yapılıyor. Ben senden öğrenmiş oldum şarjı 1 ay giden dizüstünü. Keşke bir yıl gidenini ya da kendi kendine şarj olanı yapsalar.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
braayn

braayn

Üye
820 'de 1650 mAh batarya var ama LG G2'den daha ağır batarya dışında bence Nokia dış malzemede yine aynı kaliteyi koruyarak daha hafıf bir madde kullanması lazım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
930 5.2 yerine 5.5 olsa iyi olurmuş kamera on numara 1520 2.2 Ghz ama 930 2.3 Ghz bu da dikkatimi çekti pil ömrü hafıza vs nedir bakmak lazım göreceğiz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
930 5.2 yerine 5.5 olsa iyi olurmuş kamera on numara 1520 2.2 Ghz ama 930 2.3 Ghz bu da dikkatimi çekti pil ömrü hafıza vs nedir bakmak lazım göreceğiz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bence 5.5 e hiç gerek yok zaten 6 inç var :) 5.5 çok yakın bir değer 6 ya :) resmen 1520 nin satışını bıçak gibi keserdi 5.5 inçli telefon çıkarsa :) 5.2 ideal bence :)

emz

emz

Üye
Bu gülücük????? Hhaaayyııırrrr. Yav yine mi.hesap açtın? Senin boşa açtığın hesaplardan millet hesap bulamaz oldu. Nedir bu gülücüğü koyma olayın? Allah aşkına bırak artık bunlarında bari bu hesap ban yemesin!!!

Telgrafla gönderildi.

kursat99

kursat99

Üye
Bu gülücük????? Hhaaayyııırrrr. Yav yine mi.hesap açtın? Senin boşa açtığın hesaplardan millet hesap bulamaz oldu. Nedir bu gülücüğü koyma olayın? Allah aşkına bırak artık bunlarında bari bu hesap ban yemesin!!!

Telgrafla gönderildi.
Bu yorumu kimin için yaptın?

dakamon

dakamon

Üye
Bu yorumu kimin için yaptın?

gece forumdan sürekli atılan biri tekrar yazmaya başladığı için yazmış bunu arkadaş. O sürekli atılan kişi devamlı gülücük atıyordu

Tost Makinası ile gönderildi.

skynet

Üye
gece forumdan sürekli atılan biri tekrar yazmaya başladığı için yazmış bunu arkadaş. O sürekli atılan kişi devamlı gülücük atıyordu

Bizimki SDN'de ne yaptıklarını anlatıyor :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Nokia 925 in hemen arkasından benzeri bir model çıkarmadı ya benden artı puan aldı : ) 520-525 tarzı bir şey yapsaydı üzülürdüm neyse ki 930 ayrı bir telefon olmuş pişman etmez 925 aldığıma

kursat99

kursat99

Üye

Ben senin için dedi sandım da o arkadaş bu arkadaş değil diyecektim. Ben yanlış anlamışım pardon. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu cihaz herkesi şaşırtmaya yeter herhalde. :aha:

New Lumia (April/2014): 5.2'' 2560x1440p Display, QSD805, 3 GB RAM, 3400 mAh, 32 GB, Lytrocam, Visio pureview cam, WP 8.1

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet, narnia16 ve 3 diğerleri
Invoke

Invoke

Üye
bu cihaz herkesi şaşırtmaya yeter herhalde. :aha:

New Lumia (April/2014): 5.2'' 2560x1440p Display, QSD805, 3 GB RAM, 3400 mAh, 32 GB, Lytrocam, Visio pureview cam, WP 8.1

Çok iyi ama hiç gerekli değil. :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Belki bugünün şartlarında değil ama Windows Phone 8.1'den sonra gelecek bazı uygulamalar ciddi donanımlar isteyebilir.
Android de bile artık 2 GB ram yeterliyken windows a hangi uygulamalar 3 gb RAM gerektirirki ?

Üst Alt