Simgeler Click Uİ hocam Apex veya Nova ile kullanabilirsiniz.Birkaç sorum olacak...
Türkçe olmayan kısımların fotoğraflarını da yükleyebilir misiniz?
Şarj durumu nasıl imkanınız olduğu zaman pil kısmından fotoğraf atabilir misiniz?
Son olarakta simgeler çok hoş olmuş onun linkini de atarsanız çok makbule geçer.![]()
şarj durumu iyi bölümü de bölee daha 3 gün falan oldu yükleyeli telefon tam bi otursun dahada iy olacanı düşünüyorumBirkaç sorum olacak...
Türkçe olmayan kısımların fotoğraflarını da yükleyebilir misiniz?
Şarj durumu nasıl imkanınız olduğu zaman pil kısmından fotoğraf atabilir misiniz?
Son olarakta simgeler çok hoş olmuş onun linkini de atarsanız çok makbule geçer.![]()

7 saatte nasıl bir sıklıkla kullandınız telefonunuzu?şarj durumu iyi bölümü de bölee daha 3 gün falan oldu yükleyeli telefon tam bi otursun dahada iy olacanı düşünüyorum
ingilizce bölümlerde şöyle bazı ayarlarda falan var mesela mesaj bölümünde ayarlar kısmının bazı yerleri türkçe değil resimlerdei gbi öle başka yerlerde fazla ingilizce kelimelere rastlamadım yani genel olarak çok az var yabancı kelime kullanımı
ikonlara gelirsek yeni sürümde icon pack desteği var yani tema yüklemeden sadece ikonları değiştirebiliyoruz çok iy bşe bnce![]()
buda ikon paketinin linki ama ücretli black mart alpha ile ücretsiz indiriliyo rootluysa telefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi kaç kere mobil veriden internete girdim7 saatte nasıl bir sıklıkla kullandınız telefonunuzu?
ben devamlı mesajlaşan biriyim telefonun 1 günü çıkarması lazım amabu romda biraz zor galiba.
ben devamlı mesajlaşan biriyim telefonun 1 günü çıkarması lazım amabu romda biraz zor galiba.

625 derken? Anlayamadım, sorry.625 çıkıyor
625 çıkıyor![]()

625 derken? Anlayamadım, sorry.![]()
yazı tipini bn yaptım normali düzAndroidde Yanlız Şu Şekilli Yazıyı Sevmiyorum Varya
yazı tipini bn yaptım normali düz

braz ölee gibi ama telefon tam bi düzene girsin şarj konusuda düzelir dye düşünüyom çnkü telefonu ilk aldığımdada böleydi şarj hç dayanmıyorduben devamlı mesajlaşan biriyim telefonun 1 günü çıkarması lazım amabu romda biraz zor galiba.
Window Phone kullanmak ayrıcaklıktır amaHa İyi Ozaman Android kullanmıyoz ya Cahiliz![]()

DOGRUDURbraz ölee gibi ama telefon tam bi düzene girsin şarj konusuda düzelir dye düşünüyom çnkü telefonu ilk aldığımdada böleydi şarj hç dayanmıyordu
Window Phone kullanmak ayrıcaklıktır ama![]()

olsunn yazarımSiz birkaç gün kullanın düzelirse bende yüklüyim o zaman. :P![]()

Son olarak, telefondan çektiğiniz bir fotoğrafın görüntüsünü de eklerseniz çok sevinirim.olsunn yazarım![]()
yükledikten snra resim çekmedim ama nasıl çekitini denedim orjinaliyle aynıSon olarak, telefondan çektiğiniz bir fotoğrafın görüntüsünü de eklerseniz çok sevinirim.
Bir ara çok bozuktu neyse indiriyorum deneyeceğim.yükledikten snra resim çekmedim ama nasıl çekitini denedim orjinaliyle aynı