güncel cm 11 ekran görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
güncel cm 11 ekran görüntüleri

%90 türkçe nerdeyse hiç hata yok ve gayet stabill kşiselleştirme önceki sürümlere göre daha fazla :heyo::ehe
İNDİRME LİNKLERİ
cwm için :
odin için :

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Birkaç sorum olacak...
Türkçe olmayan kısımların fotoğraflarını da yükleyebilir misiniz?
Şarj durumu nasıl imkanınız olduğu zaman pil kısmından fotoğraf atabilir misiniz?
Son olarakta simgeler çok hoş olmuş onun linkini de atarsanız çok makbule geçer. :)

azizerkan07

Üye
Birkaç sorum olacak...
Şarj durumu nasıl imkanınız olduğu zaman pil kısmından fotoğraf atabilir misiniz?
Son olarakta simgeler çok hoş olmuş onun linkini de atarsanız çok makbule geçer. :)
Simgeler Click Uİ hocam Apex veya Nova ile kullanabilirsiniz.

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç sorum olacak...
şarj durumu iyi bölümü de bölee daha 3 gün falan oldu yükleyeli telefon tam bi otursun dahada iy olacanı düşünüyorum

ingilizce bölümlerde şöyle bazı ayarlarda falan var mesela mesaj bölümünde ayarlar kısmının bazı yerleri türkçe değil resimlerdei gbi öle başka yerlerde fazla ingilizce kelimelere rastlamadım yani genel olarak çok az var yabancı kelime kullanımı :D
ikonlara gelirsek yeni sürümde icon pack desteği var yani tema yüklemeden sadece ikonları değiştirebiliyoruz çok iy bşe bnce :D :D
buda ikon paketinin linki ama ücretli black mart alpha ile ücretsiz indiriliyo rootluysa telefon :D

Son düzenleme:
  • Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
şarj durumu iyi bölümü de bölee daha 3 gün falan oldu yükleyeli telefon tam bi otursun dahada iy olacanı düşünüyorum

ingilizce bölümlerde şöyle bazı ayarlarda falan var mesela mesaj bölümünde ayarlar kısmının bazı yerleri türkçe değil resimlerdei gbi öle başka yerlerde fazla ingilizce kelimelere rastlamadım yani genel olarak çok az var yabancı kelime kullanımı :D
ikonlara gelirsek yeni sürümde icon pack desteği var yani tema yüklemeden sadece ikonları değiştirebiliyoruz çok iy bşe bnce :D :D
buda ikon paketinin linki ama ücretli black mart alpha ile ücretsiz indiriliyo rootluysa telefon :D
7 saatte nasıl bir sıklıkla kullandınız telefonunuzu?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Androidde Yanlız Şu Şekilli Yazıyı Sevmiyorum Varya

FeLonieS

FeLonieS

Üye
ben devamlı mesajlaşan biriyim telefonun 1 günü çıkarması lazım ama :D bu romda biraz zor galiba.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Siz birkaç gün kullanın düzelirse bende yüklüyim o zaman. :P :ehe

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
braz ölee gibi ama telefon tam bi düzene girsin şarj konusuda düzelir dye düşünüyom çnkü telefonu ilk aldığımdada böleydi şarj hç dayanmıyordu :D
Window Phone kullanmak ayrıcaklıktır ama :D
DOGRUDUR :)

• Beğen
Tepkiler: ykpknl
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt