Telefon Tavsiyesi Galaxy ace ve İphone 4 takas

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace ve İphone 4 takas
arkadaslar acem var s5830 350 tl para biçip üzerime 150-200 tl ekleyip i phone 4 takas etmeyi düşünüyorum i phone yurtdışından geldi ve pasaporta kayıt yaptırıldı benim ace orjinal turkiye fakat türkiye 2.3.6 olmadıgı için italyan 2.3.6 sı yüklü(alacak kişi anlamaz bundan)
i phonenin 2 sorunu var 1i bataryası yok diğeri cihazın kilit kodu unutulmus
batarya max 75 tl ve kilit açma evde itunes le yapılabilir ve evde 1 adet i5 var yani itunes yuklu sorunum yok

benim cihazla birlikte
1 tane usb 1 tane sarj cihazı 1 tane samsung orj. siyah kulaklık ve 2 tane silikon kılıf vericem(üzerinde ekran filmide var)
i phone ile birlikte sadece orjinal usb kablosu gelicek sizce değermi bu takas?arkadaşlar konu üzerinde ufak bir değişiklik olsun

i phone 4 pasaporta kayıt yok + bataryasız
benim ace orjinal turkiye + sorunsuz

takas için ace üzerine kaç tl para vermeliyim?
Ace 350 tl fiyat aklımda (s5830 i'isz)
i phone 4(batarya 75tl.kayıt ideal olarak 150 tl)

yani ace uzerine 100-150 tl diyorum uygunmudur?

bahaddin53

bahaddin53

Üye
İyi tabiki takas et hemen

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
İyi tabiki takas et hemen
çarşamba günü kesin haber geliyor bana ve ios 6 yuklu bu benim için çok iyi bu, evde kendim imei atma gibi imkanım varmı bu işlerden anlarım 1-2 bilgi var internette güvenilir mi acaba?

bide soyle sorunum var cihaz bataryasız kullanmadan nasıl orjinal olup olmadıgını anlarım

mehmettech

mehmettech

Üye
et

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Öncelikle iPhone 4'ün arka kapağını açamıyorsun. Eğer normal telefonlardaki gibi rahatlıkla rahatlıkla açılmaması gerekiyor. Elinde iPhone 5 varsa bilirsin. Arka kapak 2 adet küçük vida işe tutturulmuştur. Sadece bu orjinal olduğunu kanıtlamaz. iPhone'lara çok yakın çakmalar da var. Ama telefon gerçek iPhone 4 ise çok güzel bir takas olur.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
çarşamba günü kesin haber geliyor bana ve ios 6 yuklu bu benim için çok iyi bu, evde kendim imei atma gibi imkanım varmı bu işlerden anlarım 1-2 bilgi var internette güvenilir mi acaba?

bide soyle sorunum var cihaz bataryasız kullanmadan nasıl orjinal olup olmadıgını anlarım

İmei sıkıntı yaratabilir pasaport dene birde Açmadan anlaman zor gibi sim kart girisine bak küçük sim ise sorun yok.bu sadece %10 orjinaldir denebilir başka şeylerede bakılmalı açık olsa hemen anlardık ama..

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
asagda 2 adet vida girisi var dogrudur fakat 1 vida eksik kapagi biraz zorlayip acip bakabildim batarya yeri orjinal gibi bide icinde batarya olmadigini bilmeyip sarja koyduk saglam bir goruntu kalitesi ile apple amblemi cikti arka kapagi tamamen acma gibi bir sansim var acarsam belli olurmu?

yusuf1998x

Üye
tamamda bataryası olmayabilirde telefonun bozuk olup olmadığını nasıl anlıyıcaksın ?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Sahibi daha once kullanmis batarya sismis yenisi taktirip yigenine yollamis (yurt disindan) yigenide cihaz kayitli olmadigi icin dolayisiyla kullanamamis ve o sirasda takilan batarya kalitesiz oldugu icin cihaz sarj almamis ve kayit ettirilene kadar batarya taktirmama karari almislar
Elimde pasaport var cihazin sahibine bataryayi yaptirip bana kullanmam icin 2 gun vermesini istiycem verecektir o 2 gunde her sey belli olur heralde dimi?
Cihazin acilis logosu bu sanirim replika yada obur cin modellerinbde bu sekilde degil

b.k

b.k

Üye
Sahibi daha once kullanmis batarya sismis yenisi taktirip yigenine yollamis (yurt disindan) yigenide cihaz kayitli olmadigi icin dolayisiyla kullanamamis ve o sirasda takilan batarya kalitesiz oldugu icin cihaz sarj almamis ve kayit ettirilene kadar batarya taktirmama karari almislar
Elimde pasaport var cihazin sahibine bataryayi yaptirip bana kullanmam icin 2 gun vermesini istiycem verecektir o 2 gunde her sey belli olur heralde dimi?
Cihazin acilis logosu bu sanirim replika yada obur cin modellerinbde bu sekilde degil

Öncelikle cihaz İCLOUD şifresmi unutulmuş eyer öyleyse telefonu kesinlikle açamazsın, şarj almıyor demişsiniz bunun batarya ile ilgili olduğundan emin değilsiniz sanırım, satıcı öyle demiş ama öyle olmaya bilir dikkat etmek lazım, telefon açılmış bunuda göz önünde bulundurmanı isterim

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz acilmis dogru fakat 1 kez bahsettigim seyde cihaz sarj almiyo dogru cunku bataryasi yok :-D gozlerimle icinde batarya olmadigini gordumİcloud sifresi unutulmus fakat dfu modda ios7.1 i yukleyer sorun cozulebiliyor sitede iphone destek bolumunde baktim icloud kurtarma sorarsa es gec yapabilme imkanim varmusAmacim aliciyi savunmak degil fakat benim acemde pek temiz degil 2.3.6 italyan romu yuklu ve en az20-30 kez rom yukleyip kaldirdimm 6-7 kez hatta daha fazla kez odin ile rom attim ve bir cvok kez root ve unroot yaptim 3 yili doldurmak uzere eminim alacagim cihaz daha temiz :-D

b.k

b.k

Üye
Cihaz acilmis dogru fakat 1 kez bahsettigim seyde cihaz sarj almiyo dogru cunku bataryasi yok :-D gozlerimle icinde batarya olmadigini gordumİcloud sifresi unutulmus fakat dfu modda ios7.1 i yukleyer sorun cozulebiliyor sitede iphone destek bolumunde baktim icloud kurtarma sorarsa es gec yapabilme imkanim varmus
Cihaz acilmis dogru fakat 1 kez bahsettigim seyde cihaz sarj almiyo dogru cunku bataryasi yok :-D gozlerimle icinde batarya olmadigini gordumİcloud sifresi unutulmus fakat dfu modda ios7.1 i yukleyer sorun cozulebiliyor sitede iphone destek bolumunde baktim icloud kurtarma sorarsa es gec yapabilme imkanim varmus
Şöyle söyliğim restore edip güncelleme yapsan bile İcloud mail ve şifre sorucak sana muhtemelen yani benim bildiğim kadarı ile İcloud ile kitlenen bir cihazın açılması çok zor sadece garantisi faturası olan cihazlar yetkili serviste bir çok işlemle açılıyor %85 ihtimalle sen yinede dikkat et derim ben beni görüşüm bu

• Beğen
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle söyliğim restore edip güncelleme yapsan bile İcloud mail ve şifre sorucak sana muhtemelen yani benim bildiğim kadarı ile İcloud ile kitlenen bir cihazın açılması çok zor sadece garantisi faturası olan cihazlar yetkili serviste bir çok işlemle açılıyor %85 ihtimalle sen yinede dikkat et derim ben beni görüşüm bu
Tabiki haklisin elim 2.el cihasza varmiyor ama mecburum sunu soruyum peki cihazin ana ekran kilit sifresi unutulmus yani kilit acmak icin surukle diyor ya surukleyince gelen sifre yeri onu cok gez yanlis girmelerine rgmen herhangi bir sey istememis bu icloudsuz oldugu anlamina gelir mi yada devredisi birakildigi?En iyisi yarin sahibine ulasip bataryayi yaptirmasini istemek 2 gun kullanip cihazin ne durumda oldugunu anlarim sonra batarya tamir parasini benim cihazin + sina eklerim

b.k

b.k

Üye
Tabiki haklisin elim 2.el cihasza varmiyor ama mecburum sunu soruyum peki cihazin ana ekran kilit sifresi unutulmus yani kilit acmak icin surukle diyor ya surukleyince gelen sifre yeri onu cok gez yanlis girmelerine rgmen herhangi bir sey istememis bu icloudsuz oldugu anlamina gelir mi yada devredisi birakildigi?En iyisi yarin sahibine ulasip bataryayi yaptirmasini istemek 2 gun kullanip cihazin ne durumda oldugunu anlarim sonra batarya tamir parasini benim cihazin + sina eklerim
Şifreli bir iphoneyi açmak gerçekten çok zahmetli bir işdir, apple çok güçlü bir güvenlik sistemine sahip, sen tam karar ver cihazdan eminsen hallederim başa çıkarım dersen al

• Beğen
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Şifreli bir iphoneyi açmak gerçekten çok zahmetli bir işdir, apple çok güçlü bir güvenlik sistemine sahip, sen tam karar ver cihazdan eminsen hallederim başa çıkarım dersen al
Eger halledebileceksem alicam yoksa 700 tl para bayip bozuk cihaz niye kullaniyim ki

b.k

b.k

Üye
Iphone4un piyasasi 500 600 civari

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Pasaport bulamazsan kayit isi pahaliya patlar 250 tl civarina mal olur
imei atamazsin evde
Ayrica icould kilitlendiyse o da zor bir is yapiyorum diyenler var ama bilmem ne kadar dogru
Batarya da yokmus bataryasi sorunlu bile olsa sarji cok gitmesede almasi lazimdi

Bence bu kadar sorunlu bir cihazla ugrasmaya degmez

• Beğen
Tepkiler: b.k
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
O kadar ucuz degil diye biliyorum her neyse ace+150 tl vericem masrafi 200 yani 600-700 civari bir seye denk geliyor

b.k

b.k

Üye
Pasaport bulamazsan kayit isi pahaliya patlar 250 tl civarina mal olur
imei atamazsin evde
Ayrica icould kilitlendiyse o da zor bir is yapiyorum diyenler var ama bilmem ne kadar dogru
Batarya da yokmus bataryasi sorunlu bile olsa sarji cok gitmesede almasi lazimdi

Bence bu kadar sorunlu bir cihazla ugrasmaya degmez
Arkadasa katiliyorum parana yazik olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt