Telefon Tavsiyesi Galaxy ace ve İphone 4 takas

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Pasaport bulamazsan kayit isi pahaliya patlar 250 tl civarina mal olur
imei atamazsin evde
Ayrica icould kilitlendiyse o da zor bir is yapiyorum diyenler var ama bilmem ne kadar dogru
Batarya da yokmus bataryasi sorunlu bile olsa sarji cok gitmesede almasi lazimdi

Bence bu kadar sorunlu bir cihazla ugrasmaya degmez
Pasaport var batarya sorunu anlatigim gibi sarj almama meselesi degil cihaz bataryasiZ suanda arka kapagi actim ve icini gordum batarya yok cihazda

b.k

b.k

Üye
O kadar ucuz degil diye biliyorum her neyse ace+150 tl vericem masrafi 200 yani 600-700 civari bir seye denk geliyor
Tam bir apple hastasıyım, ve fiyat araştırmalarını sıklıkla yaparım gider birebir kendim gider araştırırım fiyatları, iphone 4 lerin fiyatı 500 600 tl civarı kayıtlı. bakın 4s demiyorum. bence alma başka bir cihaz bul ettiğin masrafa deymiycek telefon konusunda yardımcı olabilirim

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Aklim yeterince kurcalandi aceden tiksinmeye basladim hayatim boyunca samsunga isinamadim androidde heves diye aldim ama gene pisman oldum

b.k

b.k

Üye
Aklim yeterince kurcalandi aceden tiksinmeye basladim hayatim boyunca samsunga isinamadim androidde heves diye aldim ama gene pisman oldum
Ki benim dediğim cihazlarda gayet temiz cihazlar ben sen cihazı anlatırken daha cihazdan tiskindim diye bilirim, sonuçta para vericeksin ve temiz kullanılmış sana masraf çıkartmıycak bir cihaz almalısın bu benim görüşüm. yinede seni etkilemek istemem amacım sana yardımcı olabilmek

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Dusununce gene mantikli geldi dedikleriniz uygun bir fiyata 4s bulursam alirim artik yada iphone 6 cikinca abimin 5 ini alirim o kendine 6 alsin

• Beğen
Tepkiler: b.k

Üst Alt