Püf Noktası Adam G2 ile Hoparlörü Hackledi

Sponsorlu Bağlantılar

kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
Adam G2 ile Hoparlörü Hackledi
Dün fakültenin amfisinde adamın biri hoparlörü ele geçirdi telefonuyla g2 ile. Mikrofon olarak kullanıyordu. Müzik açabiliyordu. Nasıl yaptığına dair hiç anlam veremedim. Bende de Lg g2 var ama ben böyle bir şeye rastlamadım. Daha önceden iphone ile yaptıklarını da gördüm. Amfide Laptop vardı evet belki bluetooth ile yapmış olabilirlerdi fakat sınıfta masaüstü dandik bir pc olup tavan hoparlörü ele geçirince şaşırdım doğrusu.

tapatalk

tapatalk

Üye
Linuxla ilgili bir durum g2 ile ilgili değil

PriZm

PriZm

Üye
Linux ile ilgili bir durummu?? :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve .NeXuS.
PriZm

PriZm

Üye
Bari daha beter cahil olma.Sus daha iyi iyice batıyorsun.

Bunun Linux ile alakası yok.Tamamen yazılımın özelliği.Linux bir çekirdektir ve linux da bu tür şeyler olmaz.Bana kendi cahilliğini göstermek yerine KAYNAK göstermen daha iyi olur.Yoksa ben sana kaynak göstereceğim.

tapatalk

tapatalk

Üye
Bari daha beter cahil olma.Sus daha iyi iyice batıyorsun.

Bunun Linux ile alakası yok.Tamamen yazılımın özelliği.Linux bir çekirdektir ve linux da bu tür şeyler olmaz.Bana kendi cahilliğini göstermek yerine KAYNAK göstermen daha iyi olur.Yoksa ben sana kaynak göstereceğim.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
dlna olabilir hoparlorune bagli olarak...

ayrica linux minux biseyler diyen arkadas sen yapiyoruz ediyoruzlu konusuyorsun, linux cekirdegini falan gelistiriyosan soyle de bilelim hani.
linuxte injection vardir. o linkteki seyi hoparlore telefon baglayan kisi dahil pek cok kisinin bildigini sanmiyorum. daha cok telasla yapilan bir google aramasinin sonucuna benziyor. linuxle alakasinin da olmadigi ortada.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Takipçi Satın Al

Üst Alt