İpucu Yeni Windows phone aldım; fakat çok karışık geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. :)

Bu arada arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Teli alırken yanına bir sd kart alamadım. Mecburen bizim eski teldeki 4gb sd kartı taktım. Sizce bu telefon için en uygun sd kart nedir? Ne kalitede alınmalı? Fiyatları ne kadar olur?

Son düzenleme:

mehmettech

mehmettech

Üye
tak bi Class 10

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
drangela61

drangela61

Üye
Hocam hayırlı olsun Bi abi de bu telefondan almayı düşünüyor ama kamera konusunda çekinceleri var bana sordu..
Kamerası nasıl fotoğraf kalitesi falan normal bir kullanıcı için yeterli mi?

Bize her yer TrAbZoN ;)

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hayırlı olsun Bi abi de bu telefondan almayı düşünüyor ama kamera konusunda çekinceleri var bana sordu..
Kamerası nasıl fotoğraf kalitesi falan normal bir kullanıcı için yeterli mi?

Bize her yer TrAbZoN ;)
Çok bir şey diyemiyeceğim açıkçası. Kamera benim için bir kriter değildi çünkü teli alırken. Sizin için örnek bir resim çektim. Kararı siz verin.

turbocore

turbocore

Üye
  • Beğen
turbocore

turbocore

Üye
  • Beğen
drangela61

drangela61

Üye
Teşekkürler arkadaşlar ama abinin 1520 alabileceğini düşünmüyorum bütçesini aşacaktır bu arada resim iyi gibi zaten dediğiniz gibi bu kamera telefonu değil olduğu kadar artık..

Bize her yer TrAbZoN ;)

turbocore

turbocore

Üye
O kadar kaliteli resim göz bozukluklarına sebep olabilir. Önce sağlık diyorum bu sebeple. :D
Zaten 41mp Tam Olarak Çekemiyor Diye Biliyorum Ben 38MP Çekiyor Ancak Onada Telefondan Bakamıyorsun Galibaha Okadar Gücü Yok Cihazın Pc Çöker Atsak

Yönetici tarafından düzenlendi:
The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar ama abinin 1520 alabileceğini düşünmüyorum bütçesini aşacaktır bu arada resim iyi gibi zaten dediğiniz gibi bu kamera telefonu değil olduğu kadar artık..

Bize her yer TrAbZoN ;)
Bence de makul çekiyor. Fiyatı ve büyük ekranlı bir tel olması avantaj diye düşünüyorum.
Zaten 41mp Tam Olarak Çekemiyor Diye Biliyorum Ben 38MP Çekiyor Ancak Onada Telefondan Bakamıyorsun Galibaha Okadar Gücü Yok Cihazın Pc Çöker Atsak
Küçük ekranda görmeye çalışınca da hali ile hipermetrop olacağız. İşin şakası foto çok önemli ise 1320 tatmin etmeyebilir ama ortalama kullanıcının işini görür diye düşünüyorum. :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: drangela61
turbocore

turbocore

Üye
Bence de makul çekiyor. Fiyatı ve büyük ekranlı bir tel olması avantaj diye düşünüyorum.

Küçük ekranda görmeye çalışınca da hali ile hipermetrop olacağız. :D İşin şakası foto çok önemli ise 1320 tatmin etmeyebilir ama ortalama kullanıcının işini görür diye düşünüyorum. :)
Ayne katılıyorum kameraya değilde gülücüklere dikkat et nede olsa forumumuzda bunlara çok dikkat eden arkadaşlarımız mevcut.

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi
Ayne katılıyorum kameraya değilde gülücüklere dikkat et nede olsa forumumuzda bunlara çok dikkat eden arkadaşlarımız mevcut.
Anlamadım kardeş. Bir yanlış anlaşılma mı oluştu?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yorumlarda kimsenin karışacağını sanmıyorum.

İnan android daha da karışık :)

• Beğen
turbocore

turbocore

Üye

Ancak daha öncelerdede gördüğünüz üzere yorumlarda şahsi olarak bana karışan çok var herneyse konumuz bozulmasın.

The Benefit

The Benefit

Üye
    Konu Sahibi

Ben de öyle düşünüyorum. Sanırım android almış olsa idim daha çok kafa karışıklığı yaşayacaktım. :)

turbocore

turbocore

Üye
Ben de öyle düşünüyorum. Sanırım android almış olsa idim daha çok kafa karışıklığı yaşayacaktım. :)
Android özgürlük açısından çok daha iyi ama 1320 alman daha iyi olmuş BENCE. .:D.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun :tebessüm:

• Beğen

Üst Alt