turbocore
Üye
iTranslate Windows Phone 8 Mağazasında!!!!
Hepimizin bildiği gibi çoğu insan ingilizce bilmiyor veyatta sosyal medyada popüler olmak için yabancı kelimeler yazıyor kendini profosyonel çeviri uzmanı sanıyor ancak hepimiz günlük hayatta çeviri için mobil dijital sözlüğe ihtiyaç duyuyoruz gelin bu uygulamayı inceliyelim.
Uygulamamız iTranslate adındanda anlaşılacağı gibi bir çeviri uygulaması dünyanın en beğenilen ve en stabil işletim sistemi olan İOS işletim sisteminde şuan popüler durumda.
Windows phone 8 üreticisi microsoft şirketinin bing translator uygulaması biraz yavaş olduğu ancak 8.1 betada hızlanılcağı umuluyor ancak bu uygulama o zamana kadar işinizi görebilir.
İTRANSLATE İOS daki gibi reklam içeriyor ancak rahatsız edici değil ve ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumda.
Gelin hep beraber resimlere ve linke göz atalım
Uygulamamız iTranslate adındanda anlaşılacağı gibi bir çeviri uygulaması dünyanın en beğenilen ve en stabil işletim sistemi olan İOS işletim sisteminde şuan popüler durumda.
Windows phone 8 üreticisi microsoft şirketinin bing translator uygulaması biraz yavaş olduğu ancak 8.1 betada hızlanılcağı umuluyor ancak bu uygulama o zamana kadar işinizi görebilir.
İTRANSLATE İOS daki gibi reklam içeriyor ancak rahatsız edici değil ve ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumda.
Gelin hep beraber resimlere ve linke göz atalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:

magaza gelişiyor