Haber iTranslate Windows Phone 8 Mağazasında!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

iTranslate Uygulamasını Kullanıcakmısınız İndirdinizmi ?

• Evet İndirdim

Kullanılan: 3 30.0%
  • Hayır İndirmedim

Kullanılan: 4 40.0%
  • İndireceğim

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
iTranslate Windows Phone 8 Mağazasında!!!!
Hepimizin bildiği gibi çoğu insan ingilizce bilmiyor veyatta sosyal medyada popüler olmak için yabancı kelimeler yazıyor kendini profosyonel çeviri uzmanı sanıyor ancak hepimiz günlük hayatta çeviri için mobil dijital sözlüğe ihtiyaç duyuyoruz gelin bu uygulamayı inceliyelim.
Uygulamamız iTranslate adındanda anlaşılacağı gibi bir çeviri uygulaması dünyanın en beğenilen ve en stabil işletim sistemi olan İOS işletim sisteminde şuan popüler durumda.
Windows phone 8 üreticisi microsoft şirketinin bing translator uygulaması biraz yavaş olduğu ancak 8.1 betada hızlanılcağı umuluyor ancak bu uygulama o zamana kadar işinizi görebilir.
İTRANSLATE İOS daki gibi reklam içeriyor ancak rahatsız edici değil ve ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumda.
Gelin hep beraber resimlere ve linke göz atalım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Teşekkürler

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
bu konu kitlenebilir belki :sirit:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Başlıklara abuk sabuk espri zannettiğiniz şeyleri eklemeden vazgeçin.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: magaza gelişiyor :eller:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler program için ama arkadaşım hadi mesajlardaki gülücükleri anladık anketede mi gülücük konur nedir bu senin gülücük sevdan anlamış değilim :)

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler program için ama arkadaşım hadi mesajlardaki gülücükleri anladık anketede mi gülücük konur nedir bu senin gülücük sevdan anlamış değilim :)
Onu ben bile anlamıs degilim artik azalttim ama heryerde bi gulucuk kisayolu gorunce elim oraya gidiyor yani ama dikat edicem tekrardan :-)

respection123

Üye
Bu anket ne alaka , her konuya anket ekliyorsun. Bilgilendirme için saol

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bu konu uygulamadan soğuttu.. Biraz ciddi konular açsak? :bangin:

dücane

dücane

Üye
Kardesim, bir aralar senin gülücüklerine karisanlara kiziyordum, ama simdi bakiyorum ki onlar hakliymis. Bu ne ya, her mesajin arkasina da bir gülücük konulmaz ki. Kendine az ceki düzen ver

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nedense çok güldüm

dücane

dücane

Üye
artik hic gülücük koyma

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hala gülüyorum..takıldınız gülücüklere :) turbocore = gülücük oldu :muha:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ve birden fazla ünlem işaretide koyma.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
neden bu kadar gereksiz şeyler yapıyosun foruma yeni katıldım ve forumdaki en gereksiz kişinin sen olduğundan eminim

• Beğen
Tepkiler: csH
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
neden bu kadar gereksiz şeyler yapıyosun foruma yeni katıldım ve forumdaki en gereksiz kişinin sen olduğundan eminim
Böyle Birşey Derken ? Anket Konusunu Diyorsan Bilgi Olsun Diye Açtım. Gülücüğü Diyorsan Konuda Bir Tane Vardı Sadece Ki Bu Doğal Olarak Herkesin Yaptığı Bir Şey Ancak Tartışma Olmasın Eğer Bir Sorunun Varsa Bak Burda Ne Var Buna Basarsın Edersin Okey :D
Hata | MaxiCep.Com

csH

csH

Üye
Böyle Birşey Derken ? Anket Konusunu Diyorsan Bilgi Olsun Diye Açtım. Gülücüğü Diyorsan Konuda Bir Tane Vardı Sadece Ki Bu Doğal Olarak Herkesin Yaptığı Bir Şey Ancak Tartışma Olmasın Eğer Bir Sorunun Varsa Bak Burda Ne Var Buna Basarsın Edersin Okey :D
Hata | MaxiCep.Com
bastım sağol.

Üst Alt