asigsasi
Üye
rica ederimSen olmasan ne yapardım teşekkürler isa abi

rica ederimSen olmasan ne yapardım teşekkürler isa abi

İSA abi ben bu konuyu bir türlü yapamadım belki sen anlamışsındır biraz karışık işin yoksa bir el atsana Orjinal Dijital Saat Beyaz Skin Widget(sis) - MaxiCeprica ederim![]()
sis dosyasını yüklemen yeterli olurİSA abi ben bu konuyu bir türlü yapamadım belki sen anlamışsındır biraz karışık işin yoksa bir el atsana Orjinal Dijital Saat Beyaz Skin Widget(sis) - MaxiCep

Hayır hiç okumamışsın eğer sis dosyasını yüklersen beyaz değil gri olutor orada talimatlar var ama anlamadım ben belki sen anlarsın diye düşünmüştümsis dosyasını yüklemen yeterli olur![]()
ama bir bakarmısın ginedesis dosyasını c hafızaya yükle kapat aç tamamdırHayır hiç okumamışsın eğer sis dosyasını yüklersen beyaz değil gri olutor orada talimatlar var ama anlamadım ben belki sen anlarsın diye düşünmüştümama bir bakarmısın ginede
Ben joslog modu e ye yaptığım için geçerli olmazsis dosyasını c hafızaya yükle kapat aç tamamdır
e içinde yazıyor talimatta ben onu anlamadım abi onu soruyorum sana talimat şu: E ye uyguladıysanız sis dosyasını sis editor iletamam sen sis dosyasını c ye yükle ben mif dosyasını göndereyimBen joslog modu e ye yaptığım için geçerli olmaze içinde yazıyor talimatta ben onu anlamadım abi onu soruyorum sana talimat şu: E ye uyguladıysanız sis dosyasını sis editor ile
parçalayıp resource klasörünü e ye,private
klasörünü c ye atın restart yapın tamamdır.
Ben sis editör ile parçaladım ama gerisini anlamadım talimatın
Abi öylede denedim ve o zamanda yazılar gözüküyor başka birşey gözükmüyor onun için senden Dijital clock.mif istedim ya.sis icinden mif dosyasini al resource apps icine at
mif bende var gerek yok mifetamam sen sis dosyasını c ye yükle ben mif dosyasını göndereyim
Tmm bakıyorumsis editor ile klasorleri cikart c ana dizine burak resource klasorunu e yede at.
sisle ugrasma bro klasorleri ziple ana dizine atsintamam pc ye geçince sana e için yapayım olmazsa

Abi işin yoksa bi zahmet yaparsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkirlertamam pc ye geçince sana e için yapayım olmazsa
eve geçince hallederizAbi işin yoksa bi zahmet yaparsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkirler
konuyu kavrayamadı galiba dosyayı yanlış yerlere atıyor olabilirsisle ugrasma bro klasorleri ziple ana dizine atsin![]()

Aklım çok karıştı şimdii ne yapacağım ki isa abieve geçince hallederiz
konuyu kavrayamadı galiba dosyayı yanlış yerlere atıyor olabilir![]()
eve geçince hallederiz
konuyu kavrayamadı galiba dosyayı yanlış yerlere atıyor olabilir![]()

bi deneyelim bakalımhazira alistirma balik tutmayi ogret![]()

Şöyle olurmu ki sis dosyasını c ye kurup mif dosyasını e:/resource apps içine atsam olurmu ki ???hazira alistirma balik tutmayi ogret![]()
sen sis dosyasını c ye yükledin miAklım çok karıştı şimdii ne yapacağım ki isa abi
aynen bak öğreniyor sunŞöyle olurmu ki sis dosyasını c ye kurup mif dosyasını e:/resource apps içine atsam olurmu ki ???

Lütfen bu konuda bana yardım edin isa abibi deneyelim bakalım![]()
deniyorum hemenLütfen bu konuda bana yardım edin isa abi
Şimdide güncelleşme hatası aldım çıldırıcam yaaasen sis dosyasını c ye yükledin mi
aynen bak öğreniyor sun![]()