Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
sis dosyasını yüklemen yeterli olur :)
Hayır hiç okumamışsın eğer sis dosyasını yüklersen beyaz değil gri olutor orada talimatlar var ama anlamadım ben belki sen anlarsın diye düşünmüştüm :( ama bir bakarmısın ginede

asigsasi

asigsasi

Üye
Hayır hiç okumamışsın eğer sis dosyasını yüklersen beyaz değil gri olutor orada talimatlar var ama anlamadım ben belki sen anlarsın diye düşünmüştüm :( ama bir bakarmısın ginede
sis dosyasını c hafızaya yükle kapat aç tamamdır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sis icinden mif dosyasini al resource apps icine at

Darqos

Darqos

Üye
sis dosyasını c hafızaya yükle kapat aç tamamdır
Ben joslog modu e ye yaptığım için geçerli olmaz :( e içinde yazıyor talimatta ben onu anlamadım abi onu soruyorum sana talimat şu: E ye uyguladıysanız sis dosyasını sis editor ile
parçalayıp resource klasörünü e ye,private
klasörünü c ye atın restart yapın tamamdır.

Ben sis editör ile parçaladım ama gerisini anlamadım talimatın

asigsasi

asigsasi

Üye
Ben joslog modu e ye yaptığım için geçerli olmaz :( e içinde yazıyor talimatta ben onu anlamadım abi onu soruyorum sana talimat şu: E ye uyguladıysanız sis dosyasını sis editor ile
parçalayıp resource klasörünü e ye,private
klasörünü c ye atın restart yapın tamamdır.

Ben sis editör ile parçaladım ama gerisini anlamadım talimatın
tamam sen sis dosyasını c ye yükle ben mif dosyasını göndereyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sis editor ile klasorleri cikart c ana dizine burak resource klasorunu e yede at.

Darqos

Darqos

Üye
sis icinden mif dosyasini al resource apps icine at
Abi öylede denedim ve o zamanda yazılar gözüküyor başka birşey gözükmüyor onun için senden Dijital clock.mif istedim ya.
tamam sen sis dosyasını c ye yükle ben mif dosyasını göndereyim
mif bende var gerek yok mife
sis editor ile klasorleri cikart c ana dizine burak resource klasorunu e yede at.
Tmm bakıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
tamam pc ye geçince sana e için yapayım olmazsa

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt