Darqos
Üye
ASD:ASD:ASDFGHHKLciksinmi![]()
ASD:ASD:ASDFGHHKLciksinmi![]()
Birde siseditör yükledim telefona ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin
" hatası veriyor ne yapmsm lazım[/qote]
pyton unutmusum bence cihazda bulunmali lazim okur illakisis editorun bir normal versiyonu var bide python tabanlı olanı var sen sanırım python tabanlıyı yüklemişsin o yüzden pyhton yüklemelisin veya normal versiyonu yüklemelisin maxipda da hepsi mevcut ve türkçe olarak

Peki sis dosyası nasıl parçalanır ?sis editorun bir normal versiyonu var bide python tabanlı olanı var sen sanırım python tabanlıyı yüklemişsin o yüzden pyhton yüklemelisin veya normal versiyonu yüklemelisin maxipda da hepsi mevcut ve türkçe olarak
daha bastan yanlis yol izliyorsun bu soruyu o konuda sormalisin[MaxiPDA] Sis Editor v0.75 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCep
Bu seni konun noss_bar abi olurmu bu
Peki sis dosyası nasıl parçalanır ?
Hayırlı olsun da büyük harflerle yazı yazmak yasak hakaret anlamına geliyoryaren dede MÜJDE BEN JOSLOG MOD YAPTIM VE HANİ MAVİ PİL VARYA ONU XPLORE İLE RESOURCE ATTIM VE TELİ RESETLEDİM VE RENGİ MAVİ OLDU BATARYANIN HİÇ UĞRAŞMADIM MUCİZE HİÇ PC İLE YAPMADIM VE HİÇ PROGRAM KULLANMADIM SAĞDECE JOSLOG MOD HAHAHA İNANAMIYORUM HALA![]()
![]()
![]()
yaren dede MÜJDE BEN JOSLOG MOD YAPTIM VE HANİ MAVİ PİL VARYA ONU XPLORE İLE RESOURCE ATTIM VE TELİ RESETLEDİM VE RENGİ MAVİ OLDU BATARYANIN HİÇ UĞRAŞMADIM MUCİZE HİÇ PC İLE YAPMADIM VE HİÇ PROGRAM KULLANMADIM SAĞDECE JOSLOG MOD HAHAHA İNANAMIYORUM HALA![]()
![]()
![]()

YA bende anlamadım bir kere deneyim dedim oldu ve zahmetsiz hiç uğraşmadan demekki her zaman kurallara uymak gerekmiyormuş öyle değilmi 40yılın başı bir fare tuttumhayret nasıl yaptın hiç beklemiyordum açıkçası hemde pc olmadan
hayırlı olsun
buyuk harf kuralınada uymalısın bu arada
Bilmiyordum kusura bakmaHayırlı olsun da büyük harflerle yazı yazmak yasak hakaret anlamına geliyor
YA bende anlamadım bir kere deneyim dedim oldu ve zahmetsiz hiç uğraşmadan demekki her zaman kurallara uymak gerekmiyormuş öyle değilmi 40yılın başı bir fare tuttum
Bilmiyordum kusura bakma
BÜYÜK küçük yazı kuralına uymadım, Yaren abi pil skin leri daha varmı öyle bir konu varmı link atsana konuhangşi kurallara uymadın?
BÜYÜK küçük yazı kuralına uymadım, Yaren abi pil skin leri daha varmı öyle bir konu varmı link atsana konu
link atarmısın lütfenVar başlık avkon2 duzenleme ve 80 adet pil di sanirim
link atarmısın lütfen
asigasi abi snden bir ricam olucak lütfen yardım edebilirmisin senden lütfenHayırlı olsun da büyük harflerle yazı yazmak yasak hakaret anlamına geliyor
ijital clock.mif orjinal olanı nı ekli dosya olarak atarmısın lütfen çok lqzım tek sen yapabilirsinorjinal digital clock mif dosyasını mı istiyorsun bu arada benim nicki sürekli yanlış yazıyorsunasigasi abi snden bir ricam olucak lütfen yardım edebilirmisin senden lütfenijital clock.mif orjinal olanı nı ekli dosya olarak atarmısın lütfen çok lqzım tek sen yapabilirsin
Evet orjinalini İSA abi lütfen çok lağzımorjinal digital clock mif dosyasını mı istiyorsun bu arada benim nicki sürekli yanlış yazıyorsun
orjinali xplore ile z resource apps içindeEvet orjinalini İSA abi lütfen çok lağzım
Sen olmasan ne yapardım teşekkürler isa abiorjinali xplore ile z resource apps içinde
digitalclock.mif olarak var oradan alabilirsin