Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Doğru teşsis aynen kaldırdım ama o sis uygulamasını nereye yüklüyeceğimi seçeöiyorum otomatik yüklüyor
e için modlama yapılmamış sa direk c ye yükler bu normaldir sen daha yapamadın mı

Darqos

Darqos

Üye
e için modlama yapılmamış sa direk c ye yükler bu normaldir sen daha yapamadın mı
İsa abi sis i yükledim ve dijital saati sis editör ile parçaladım ve mif i e reource apps a artım teli reset ledim ve oldu :) :) SANA ÇOOOOK TEŞEKKÜR Edeim yardımın çok oldu ve bende gelişme var artık çok ve senide boş yerw yordum ginede teşekkürler iyi akşamlar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
İsa abi sis i yükledim ve dijital saati sis editör ile parçaladım ve mif i e reource apps a artım teli reset ledim ve oldu :) :) SANA ÇOOOOK TEŞEKKÜR Edeim yardımın çok oldu ve bende gelişme var artık çok ve senide boş yerw yordum ginede teşekkürler iyi akşamlar
bak bu yorumu yeni gördüm :hmmm

asigasi benimle kavga eeiyordu tamammı beni aşağılıyordu bende onu engellemiştim o yüzden konuyu göremedim şimdi engeli kaldırdım bakıyorum konuya ve bu arada asigasi beni ilk forum a geldiğim zaman beni çekemediYAPTIM SAOL HERŞEY İÇİN ŞEY BİRDE ŞU GALAXY S4 RESİMİNİ YOLLARMISIN :DKARDEŞŞ BU BOZUK WİDGETİ YÜKLEDİM AMA BEYAZ DEĞİL GRİ YALNIŞ YAPMIŞSIN Bİ BAK

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Darqos
Darqos

Darqos

Üye
bana tesekkur etmedi gordunmu ben gidiyorum ;)
Yaa darılma seninde yerin başka tabi swn olmasaydın İsa abiyi kim çağırıcaktı bir düşün seninde emeğin çook Sanada ÇOOOOOOK teşwkkkkürler

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
herkesin yaşı kaç ? Merak ettim de

Darqos

Darqos

Üye
32 vay ABİ ben 13 :) sana soru soracağım evlimisin ?

Darqos

Darqos

Üye
  • Beğen
huzurkentli

huzurkentli

Üye
@yaren_dede 2]Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*MİF]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E-resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz. kardeşm ben bunu yanlşlıkla direk E ana dizine kopyaladım ne yapmam lazım ??

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
@yaren_dede 2]Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*MİF]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E-resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz. kardeşm ben bunu yanlşlıkla direk E ana dizine kopyaladım ne yapmam lazım ??
ana dizindekileri silebilirsin.
gerekli klasorun icine at

huzurkentli

huzurkentli

Üye
388 tane mif dosyası kopyalamıştım şimdi bakıyorum 421 tane bu E ana dizindeki mif dosyalarıyla karıştı nasıl ayıracam peki ?

Üst Alt