Telefon Tavsiyesi Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 5 sadedir ama g2 den daha fazla hafıza imkanı veriyor. NEXUS 5

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 te fazla pahali ya yaza kadar duserse iyi ozelliklerinden bahsedebilirmisin biraz?

Biraz daha düşer fiyatı. İyi özelliklerini yazsak uzun sürer. :D İki eksiği var:
-hafıza kartı desteği yok.
-bataryası 2300mah.

İdare ediyor. Büyük dert değiller.

MustafaY.

MustafaY.

Üye
Biraz daha düşer fiyatı. İyi özelliklerini yazsak uzun sürer. :D İki eksiği var:
-hafıza kartı desteği yok.
-bataryası 2300mah.

İdare ediyor. Büyük dert değiller.
Pil benim için iyi ben şu anda galaxy gio kullanıyorum onun pili Standart Pil, Li-Ion 1350 mAh.nexus 5 in 16 gb lığı 1300 kusur değilmi ?

Invoke

Invoke

Üye
Pil benim için iyi ben şu anda galaxy gio kullanıyorum onun pili Standart Pil, Li-Ion 1350 mAh.nexus 5 in 16 gb lığı 1300 kusur değilmi ?

32GBlığı Türkiye de yok zaten. 1399 Lira. Ben Vatandan 1306'ya almıştım, Temmuza kadar biraz daha düşer.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bence samsung galaxy s5 bekle 2000 tl girer 3-4 ay sonra düşer 1600-1800 fln olur

Invoke

Invoke

Üye
Yarabandı mı alsın yani? :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2, 0MG90, Türe ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Z2 ile S5 i kıyaslamak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Invoke
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bence benim için z2 s5 farkı yok neymiş cok sağlammış veririm 50-100 tl en iyisinde arkakapak keyifime bakarım neymiş suya giriliyormuşda duşa telefonla gircem sanki benim için tek artısı 3 gb ram ancak sadece ram için uçuk mevlalar ödemeye değmez zaten 6 ayda bir tel çıkarıyor sony telefonu taksite böldürsen taksiti bitmeden yeni tel çıkıyor insanın hevesi kaçıyor :/

smh60

smh60

Üye
bence benim için z2 s5 farkı yok neymiş cok sağlammış veririm 50-100 tl en iyisinde arkakapak keyifime bakarım neymiş suya giriliyormuşda duşa telefonla gircem sanki benim için tek artısı 3 gb ram ancak sadece ram için uçuk mevlalar ödemeye değmez zaten 6 ayda bir tel çıkarıyor sony telefonu taksite böldürsen taksiti bitmeden yeni tel çıkıyor insanın hevesi kaçıyor :/
Kardeşim bana saydırma simdi daha iyi olan özelliklerini

• Beğen
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Kardeşim bana saydırma simdi daha iyi olan özelliklerini
kardeşim ben yok demiyorum benim için yok dedim şahsi olarak arasında fark illaki olacak çünkü arada fiyat farkıda olacak

Invoke

Invoke

Üye
+Batarya
+Xda desteği
+Tasarım
+3GB Ram, üstelik touchwiz değil.
+Knox yok.
+Ses
+KaliteHerkes ihtiyacı olanı almalı zaten.
Üstelik S5 de 2000liradan çıkmayacak, büyük ihtimalle. Ayrıca XZlerin fiyatı GSler gibi çabuk düşmüyor.

• Beğen
Tepkiler: smh60
Türe

Türe

Üye
S5 almak hiç mi hiç akıl kârı değil. Note 3 al daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Burak Altun ve smh60
0MG90

0MG90

Üye
S5 ile Z2 kıyaslanamaz bile. S5'e vereceğiniz parayı arkadaşın dediği gibi Note3'e verin daha iyi.

• Beğen

Üst Alt