Oda doğru stok sorunu var nasıl saçmalıksa bende mi nexus 5 alsam ?
Nexus 5 te fazla pahali ya yaza kadar duserse iyi ozelliklerinden bahsedebilirmisin biraz?Temmuza daha çok var ama Nexus 5 iyi cihaz, ben kullanıyorum, tavsiye ederim.
Nexus 5 te fazla pahali ya yaza kadar duserse iyi ozelliklerinden bahsedebilirmisin biraz?
İki eksiği var:Pil benim için iyi ben şu anda galaxy gio kullanıyorum onun pili Standart Pil, Li-Ion 1350 mAh.nexus 5 in 16 gb lığı 1300 kusur değilmi ?Biraz daha düşer fiyatı. İyi özelliklerini yazsak uzun sürer.İki eksiği var:
-hafıza kartı desteği yok.
-bataryası 2300mah.
İdare ediyor. Büyük dert değiller.
Pil benim için iyi ben şu anda galaxy gio kullanıyorum onun pili Standart Pil, Li-Ion 1350 mAh.nexus 5 in 16 gb lığı 1300 kusur değilmi ?
1600 Liraya hangi iphone alınır ? (ben 5 diye düşünüyorum)32GBlığı Türkiye de yok zaten. 1399 Lira. Ben Vatandan 1306'ya almıştım, Temmuza kadar biraz daha düşer.
Tamam sağol ben bilgisayrdada inceleyip kararı vericem.32GBlığı Türkiye de yok zaten. 1399 Lira. Ben Vatandan 1306'ya almıştım, Temmuza kadar biraz daha düşer.
yarabandı diyenler samsung cekemeyen insanların dediği söylentiler gidip z2 mi alsın kalas gibi üstüne bide 2500 tl versinYarabandı mı alsın yani?![]()
yarabandı diyenler samsung cekemeyen insanların dediği söylentiler gidip z2 mi alsın kalas gibi üstüne bide 2500 tl versin
900 tl sini sen tamamlarsın artık arkadaşınS5dense Z2 daha mantıklı, evet.

Kardeşim bana saydırma simdi daha iyi olan özelliklerinibence benim için z2 s5 farkı yok neymiş cok sağlammış veririm 50-100 tl en iyisinde arkakapak keyifime bakarım neymiş suya giriliyormuşda duşa telefonla gircem sanki benim için tek artısı 3 gb ram ancak sadece ram için uçuk mevlalar ödemeye değmez zaten 6 ayda bir tel çıkarıyor sony telefonu taksite böldürsen taksiti bitmeden yeni tel çıkıyor insanın hevesi kaçıyor :/
kardeşim ben yok demiyorum benim için yok dedim şahsi olarak arasında fark illaki olacak çünkü arada fiyat farkıda olacakKardeşim bana saydırma simdi daha iyi olan özelliklerini