Telefon Tavsiyesi Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Ben nexus 5i inceleme fırsatı buldum. Gerçekten olağanüstü bir alet. Vala ben almani tavsiye ederim gerçekten. Birde saf android abi boru mu yaa :) hiç değilse touchwiz saçmalığı değil vala. Sırf touchwiz yüzünden gittim senseli htc one x aldım. Her açıdan da bana fazla bile geliyo :) tabi bunlar tamamen ihtiyaç meselesi. Ne aradığını bileceksin. Önceliklerini ve olmazsa olmazlarini
Belirleyeceksin ki en doğru seçimi yapasin.

• Beğen
Tepkiler: Türe, doqukans2 ve Invoke

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Evet buralar karışmış ben yokken Z2 ile S5 gercekten sacma olmus yani s5 alacagima note 3 alirim 5.7 ekran ve gorunumu yeter

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Dostum bence sakin samsung alma. Ben ne isciligini begeniyorum, ne tasarimini, ne de malzeme kalitesini. Ozellikle touchwiz denilen sacmaligi birakip guzel bi hamle yaparak adam akilli bir arayuz tasarlasalar belki o zaman alirim ama bu seferde geri kalan iscilik kalite vs asla almam... Android cihaz ureticilerinde bence en kaliteli iscilige htc ve lg sahip. Ama arayuz olarak benim icin htc daha guzel. (Zaten sirf bu yuzden htc one x aldim)

Sen ozgur olmak istersin diye tahminimden diyorum android almalisin. Wp cok guzel ancak hala coook eksigi var. ios de cok sinirlayici. Tasarim, arayuz hep standart. Ben soyle dusunuyorum. Bi cihaz alicksam farkli olmali. Simdi benim htc one xim belki s3le ayni sayilabilir hatta fiyatta ayni sayilabilir. Ancak ben gider one x alirim. Cunku herkeste s3 var. Ben hergun ise giderken bindigim 20 kisilik serviste 3 tane s3 var. Bende alirasam ne anladim s3un ozelliklerinden ayricaliklarindan hizindan performansindan.

Bunlar sahsi dusuncem ama bence git nexus 5 al. Hem su da var ki o cihazda her turlu isini fazlasiyla gorur. Ne gerek varki fazlasina. Bence hic gerek yok. Tabi yine soyluyorum soylediklerim sahsi dusuncem.200tl Param olsaydida hic dusunmeden nexus 5 alirdim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda ben zaten özgür sistem isteyip sevdiğimden hep bi rahat kullanım istemişimdir.Bu yüzden G2/N5 arasında git gellerim var.şimdi nxs5 alsam yazılımda güncel kalıcam (görüyoruz nxs4'ü hala güncel)4.5,4.6,... böyle gidecek eminim.Ama G2 nin kamerasındaki MOD lar olsun kameranın kendisi bile bi harika zaten arayüz desen Saf android'e benziyor.Ama G pro 2 de çıktı G3 de gelcek .e tabi herzamanki mantık yenisi çıkınca önceki unutuluyor. güncel kalamam 4.4 aldı bence öylede kalır G2.Ama ben nexus5 te kamera eksikliği hissedeceğim gibi geliyor. @-qarapapaq- (mert) abim boşa almamıştır zaten ama bilemiyorum testlerde kamerasında pusluluk gibi bi his var köşelerde falan.

0MG90

0MG90

Üye
Tamamda ben zaten özgür sistem isteyip sevdiğimden hep bi rahat kullanım istemişimdir.Bu yüzden G2/N5 arasında git gellerim var.şimdi nxs5 alsam yazılımda güncel kalıcam (görüyoruz nxs4'ü hala güncel)4.5,4.6,... böyle gidecek eminim.Ama G2 nin kamerasındaki MOD lar olsun kameranın kendisi bile bi harika zaten arayüz desen Saf android'e benziyor.Ama G pro 2 de çıktı G3 de gelcek .e tabi herzamanki mantık yenisi çıkınca önceki unutuluyor. güncel kalamam 4.4 aldı bence öylede kalır G2.Ama ben nexus5 te kamera eksikliği hissedeceğim gibi geliyor. @-qarapapaq- (mert) abim boşa almamıştır zaten ama bilemiyorum testlerde kamerasında pusluluk gibi bi his var köşelerde falan.
Sen kamerayı kullanmadan bilemezsin sadece testlere bakma. Birde 18 ay destek var Nexuslarda.

Invoke

Invoke

Üye
Pus falan yok Doğukan. :D Hatta 8 megapixele göre kamera akıyor. 13mpixellik XZ ile filan kapıştırırım ama benim için kamera çok da mühim değil, senin için ne derece bilemiyorum. Bence git bir incele.

18 ay kulağa az geliyor da. 18 ay önce GB vardı. Şuan KK var. Üzerinden bayağı zaman geçti. GBsi olan kaç cihaz KK'a güncelledi ayrıca XDA desteği de var bu cihazların. Google'ın romu CM'den kullanışsız. Ben aynı hafta flashladım CM11'i. Çok daha iyi. 2300mah ile 5saat+ ekran süresi görüyorum. Stock romda mümkün değil.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Pus falan yok Doğukan. :D Hatta 8 megapixele göre kamera akıyor. 13mpixellik XZ ile filan kapıştırırım ama benim için kamera çok da mühim değil, senin için ne derece bilemiyorum. Bence git bir incele.

18 ay kulağa az geliyor da. 18 ay önce GB vardı. Şuan KK var. Üzerinden bayağı zaman geçti. GBsi olan kaç cihaz KK'a güncelledi ayrıca XDA desteği de var bu cihazların. Google'ın romu CM'den kullanışsız. Ben aynı hafta flashladım CM11'i. Çok daha iyi. 2300mah ile 5saat+ ekran süresi görüyorum. Stock romda mümkün değil.
hmm peki nerden bulup inceleyebilirim ?
birde yersiz olucak ama xperia u'nun anakartını nasıl yakabilirim sinirlendim yine pc telefonu görmüyo anakartı yakıcam temelli çöpe atıcam bu ne abi sinirden ekrana çakmak tuttum merak ettim nolcak diye telefon sağlam çıktı ekran hala çalışıyo ön kamera çalışmıyo o ayrı bi konu ama :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Bir ihtiyacı olana sat, ucuzdan. :D
ya da çekiçle giriş. :D

Teknosadan incelersin. :D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Bir ihtiyacı olana sat, ucuzdan. :D
ya da çekiçle giriş. :D

Teknosadan incelersin. :D
abi sinir oldum gittim odaya koydum o değil telefonun hoparlörünü bozdum vura vura kulağa ses gelmiyor.bu ne kadar sorun oldu bana ya allah belasını versin böyle telefonun işim olmasa yani içinde ödevler olmasa boşver diyecemde ödev var içinde mega ya yükleyecem wifi bağlanmıyo off off

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben geçen hafta Lumia 1320 , Nexus 5 , Lumia 1020 ve LG Flex'i inceledim. Nexus 5'in kamerası sandığımdan kat kat iyi çıktı. Home tuşu ve pencere tuşu bana biraz ters geldi. Bilmiyorum belki de kullanmadığım için öyledir. Onun dışında gayet iyiydi. Aynı şekilde 1320'de çok iyiydi.

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Peridrol ve tuz ruhu bul bir yerden. İkisini karıştır (ama belli bir oranı var, tam bilmiyorum oranını). Daha sonra telefonu o karışımın içine at. Bir süre sonra dumanlar çıkmaya başlayacaktır.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
HeheEhe ben artık yazmasam iyi olur :) muhabbet iyice "tel en iyi nasıl parçalanır" muhabbetine donuyo :)

fk555897

fk555897

Üye
Ben LG Nexus 5 öneririm. Ama kamerası iyi olsun dersen LG G2.

Invoke

Invoke

Üye
Ben geçen hafta Lumia 1320 , Nexus 5 , Lumia 1020 ve LG Flex'i inceledim. Nexus 5'in kamerası sandığımdan kat kat iyi çıktı. Home tuşu ve pencere tuşu bana biraz ters geldi. Bilmiyorum belki de kullanmadığım için öyledir. Onun dışında gayet iyiydi. Aynı şekilde 1320'de çok iyiydi.

Aynen, ikisinin kamerası da beklediğimden iyi çıkmıştı.Nexus 5'in kamerası gerçekten iyi, bir bakmadan karar verme Doğukan.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, ikisinin kamerası da beklediğimden iyi çıkmıştı.Nexus 5'in kamerası gerçekten iyi, bir bakmadan karar verme Doğukan.
hafta sonu teknosaya gidicem zaten böyle olmıyacak :) test videosunda ben nerden bilicem aynı ayarlarda olmadığını belkide nexus5 i kötülemek içindir değilmi ?

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Millet para basıyor biz olduğumuz yerde patinaj cekiyoz vy mk yas 17 ne bol para var kac milyarlık telefonlar alıyorlar biz önümüzu göremiyoruz
para bassaydım emin ol buraya danışmadan gider piyasanın en iyilerini alırdım ordanda turkcell'e giderim aynı numaradan eğer oluyorsa telefon sayısı kadar çıkarttırırım ve sonra hepsine hat takarım hergün birini kullanırım ne dert kalır ne tasa :) bizdede yok para şuan para biriktiriyorum herkesten sözümü aldım akrabalardan 200 birinden 100 birinden 150 birinden 200 de bende şuan va 650 lira :heyo2: zaten topladım olarak sayıyorum geri kalan babamın ellerinden öper :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
para bassaydım emin ol buraya danışmadan gider piyasanın en iyilerini alırdım ordanda turkcell'e giderim aynı numaradan eğer oluyorsa telefon sayısı kadar çıkarttırırım ve sonra hepsine hat takarım hergün birini kullanırım ne dert kalır ne tasa :) bizdede yok para şuan para biriktiriyorum herkesten sözümü aldım akrabalardan 200 birinden 100 birinden 150 birinden 200 de bende şuan va 650 lira :heyo2: zaten topladım olarak sayıyorum geri kalan babamın ellerinden öper :ehe

Para sıkıntısı olmayan note3 snapdragon versiyon alsin ,cyanogen mod bassin ,daha ne istesin :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2

Üst Alt