Burak Altun
Üye
Adamın bütçesi bu telefona uygun. Bence iyi bir cihaz. Fiyatına da değecek bir cihaz.Nekus besi almakts is yani kacmilyar para
Adamın bütçesi bu telefona uygun. Bence iyi bir cihaz. Fiyatına da değecek bir cihaz.Nekus besi almakts is yani kacmilyar para
Bencede1300 kağıt. Böyle bir cihaza değer.
Bence nexus 5 yerine g3'ü bekle. Uygun fiyatlı gelebilir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
G3 uygun fiyatlı gelse de Z2'ye S5'e M8'e göre uygun fiyatlı gelir. Yine Nexus 5'e göre bayağı pahalı olur.
aynı fiyatla cıkabilir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben Sense4 kullanıyorum oldukça memnunum ve ram yemiyor bunu biliyorumda diyorum.Arkadaşlar Windows Phone'a kötü veya sıkıcı diyen kişilere önce şunu sorayım ;
Neden Windows Phone'u tercih ettiniz ?
Özgürlük veya görsellik isteyipte alan kişiler elbette sevmeyeceklerdir. Ama hız , akıcılık , stabilite isteyenler , sadelik memnun kalır. Ben de arkadaşa Lumia 920 ilk çıktığında önermiştim. Arkadaşta almıştı. Geçen gün konuştuk. Çok memnun kalmış hatta birkaç ay içinde Lumia 1520 alacağını söyledi. Ama arkadaş için önemli olan hız ve stabilite idi. O yüzden önermiştim. @yusuf_bey kardeşim android ram'i yiyor demişsin haklısın ama o dediğin genelde Samsug'un saçmalığı olan Touchwiz ve HTC'nin saçmalığı olan Sense ilgili bir durum. Yani bu arayüzler tamamen Ram düşmanı. Saf android istiyorsan Nexus var. İşletim sistemlerinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Bence Android , IOS ve Windows Phone'u tercih eden kişiler beklentilerini bilmiyor ya da işletim sistemini bilmiyorlar. Seçim size kalmış. Hepsi de iyi. İş "Kullanıcı" ya kalmış.
Yahu ben de ne hikmetse Note 3 'ü hergün duvara fırlatıyorum. O kadar kötü ki kasım Kasım kasılıyor. (!)Evet androidin stabil olmadığını biliyoruz (saf android hariç).Yani sonuçta ben bu cihazı önceki gibi alıp hayal kırıklığıyla özellikle DUVARLARA FIRLATARAK kullanmak istemiyorum.1 hafta oldu olmadı elime birinin 1020 si geçti inceleme fırsatı verdi sağolsun baktım inceledim düşündüm ki ben bu telefondan sıkılmam özellikle kamerası bi harikaydı özellikle DSLR lerdeki gibi Exposure süresi-Yüksek İSO değerleri-Ve o müthiş zoom- ilgimi çekti gerçekten ben bu yaz telefon kamerası yüzünden resmen işkence çektim şöyleki 4 GB hafızanın hiç kullanmasan 2 GB dolu oluyordu.Bi video çekiyorum 720P kalitesinde dakikası 100MB kaydediyor hayırdır kardeşim ya 8MP 1080P bile dakikada o kadar yer almıyor bu ne böyle toplasan 20 dk zor çekerim.ayrııca bi netlemeye çalışıyorum hiç abartısız gündüz 5 sn gece 8+ saniye sürüyor yok böyle birşey bu beni bıktırdı.
Yani şöyle birşey XU kendi yılında Amiral değildi tabiki orta seviye diye geçiyordu sanırsam.(bence telefon bile denemez alan aklıma .....)Şimdi alıcağım ise amiral olsun istiyorum yani aldığımda bi eksiği olmasın istiyorum şuan ise reklamlarda gördüm 6'' ekranı olan 1320 idi sanırsam avea getirmiş.Nasıl bi cihaz bilginiz varmı sanırım kamerası iyi değil onun dışında şuan LG G2-Lumia 1020 diye düşünüyorum. Artık hangisi olursa alıcam inşallah.
Kamera senin için büyük öneme sahipse Lumia 1020 al.Evet androidin stabil olmadığını biliyoruz (saf android hariç).Yani sonuçta ben bu cihazı önceki gibi alıp hayal kırıklığıyla özellikle DUVARLARA FIRLATARAK kullanmak istemiyorum.1 hafta oldu olmadı elime birinin 1020 si geçti inceleme fırsatı verdi sağolsun baktım inceledim düşündüm ki ben bu telefondan sıkılmam özellikle kamerası bi harikaydı özellikle DSLR lerdeki gibi Exposure süresi-Yüksek İSO değerleri-Ve o müthiş zoom- ilgimi çekti gerçekten ben bu yaz telefon kamerası yüzünden resmen işkence çektim şöyleki 4 GB hafızanın hiç kullanmasan 2 GB dolu oluyordu.Bi video çekiyorum 720P kalitesinde dakikası 100MB kaydediyor hayırdır kardeşim ya 8MP 1080P bile dakikada o kadar yer almıyor bu ne böyle toplasan 20 dk zor çekerim.ayrııca bi netlemeye çalışıyorum hiç abartısız gündüz 5 sn gece 8+ saniye sürüyor yok böyle birşey bu beni bıktırdı.
Yani şöyle birşey XU kendi yılında Amiral değildi tabiki orta seviye diye geçiyordu sanırsam.(bence telefon bile denemez alan aklıma .....)Şimdi alıcağım ise amiral olsun istiyorum yani aldığımda bi eksiği olmasın istiyorum şuan ise reklamlarda gördüm 6'' ekranı olan 1320 idi sanırsam avea getirmiş.Nasıl bi cihaz bilginiz varmı sanırım kamerası iyi değil onun dışında şuan LG G2-Lumia 1020 diye düşünüyorum. Artık hangisi olursa alıcam inşallah.
@yusuf_bey Android kasar, şişer, sıkıntıdır, yalandır diye bir şey yok. Ben Nexus 5 kullanıyorum cihaz akıyor. WP kötü değil ama abartılacak bir tarafı yok. Android de hem alacağınız cihazı bileceksiniz hem de biraz kullanmasını bileceksiniz.
ama yinede sadece uygulamasi cok diye android kullanilmaz. Ios daha mantikli. Ahhh ahh nerde o guzelim symbian gunlerim.... Yemin olsun eski n8imi peder verdim ve hala arada alip elime ozlem gideriyorum.. . Keske eski gunler geri gelse. Nokia duy artik sesimizi (: