Telefon Tavsiyesi Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bence nexus 5 yerine g3'ü bekle. Uygun fiyatlı gelebilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

0MG90

0MG90

Üye
G2'nin fiyatı yeni yeni düşmeye başladı nasıl G3 alsın. En iyi seçenek Nexus 5.

Invoke

Invoke

Üye
Bence nexus 5 yerine g3'ü bekle. Uygun fiyatlı gelebilir

G3 uygun fiyatlı gelse de Z2'ye S5'e M8'e göre uygun fiyatlı gelir. Yine Nexus 5'e göre bayağı pahalı olur.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Invoke

Invoke

Üye
aynı fiyatla cıkabilir

Hangi aynı fiyat? Nexus 5 1300 lira. G2 ile aynı fiyatta çıkacağını da sanmıyorum, dolar da yükseldi ama büyük ihtimalle yine uygun olacaktır.

M.F.E

Üye
nexus 5 veya bütçen yeterse note 3

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Kardesim ben sana android tavsiye etmem. En iyisi senin icin wp olucaktir ki 1020 almani tavsiye ederim. Ben cok arastirdim ve sonunda htc one x aldim. Bak benim dusuncem su ki; isterse 120 cekrdekli ve 10000 mah degerli bir android isletim sistemli telefon olsun. Yine kasma yine donma yine de batarya sorunun olucaktir. Cunki adamlar 2 gb ram koyuyolar yarisi zaten kullaniliyo. 1gb ramde de yarisi(belki az daha fazlasi) yine kullaniliyo. Ben % bazinda bakinca yime neredeyse ayni degeri aldijtan sonra ne yapayim 2gb rami? Sana su kadar soleyim androidin bence tek ama tek artisi bana gore acik kaynak kodlu oldugu icin ozgur olmak(tarayicidan dosya indirmek gibi)

Ben telefonumdan gayet memnunum yanlis anlasimasin. Ama android kadar buyuk bi yalan yok. Virus girer diye korkumdan magazaya kart bilgilerimi girip uygulama alamiyorum ve sirf bu yuzden sacma sapan reklamlara katlanmak zorunda kaliyorum. Ayrica su bir gercek play storedeki uygulama sayisinin fazla olduguna bakmayin cunki gercek bir copluk.... O kadar gereksiz uygulama var ki. Resmen geri donusum kutusu gibi. Ne kadar gereksiz uygulama varsa koymuslar.

Lumialar bence donanimi en iyi kullanan sisteme sahip cep telefonlari. En az kaynak kullanan sistem, iste o wp. Ve su da aklinda bulunsun nokia isciligi, saglamligi ve kalitesi hicbir firmada yok.

Istersen pm at ve bu konuda biraz tartisalim. Cunku uzerine biraz kafa patlatip dugru secim yapilmasi ve ihtiyacina en uygun cihazi secmek icin konusmak gerekli.

• Beğen
Tepkiler: R.A.M, doqukans2 ve Burak Altun
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bn samsung tavsiye etmem touchiwz ama nexus 5 demek yazilimdemek

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
Invoke

Invoke

Üye
@yusuf_bey Android kasar, şişer, sıkıntıdır, yalandır diye bir şey yok. Ben Nexus 5 kullanıyorum cihaz akıyor. WP kötü değil ama abartılacak bir tarafı yok. Android de hem alacağınız cihazı bileceksiniz hem de biraz kullanmasını bileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bey, doqukans2 ve 0MG90
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wp telefonu her psikoloji kaldıramaz.Ben sahsen bunalıyorum elime alınca.Sistemi sıkıcı yapmak için özel çaba sarfetmisler gibi.
İos mesela o da benzeri ama grafiksel olarak olsun lock screen olsun menü ikonları olsun iphone renk katmaya çalısıyo sisteme wp böyle degil.L720 var is yerinde bi çalısanda geçen çıldırdık arama müzigi degistiremiyoruz mp3 bi parcayı bulamadık yolunu bir türlü he sistem asırı akıcı o da olsun bi zahmet artık.Magazada sosyal aglarda ücretli uygulamalar bile var youtube gibi youtube'a para vermek sacmalık asla birisine önermem wp'li telefon alır eline kullanır begenir saygı duyarım..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Arkadaşlar Windows Phone'a kötü veya sıkıcı diyen kişilere önce şunu sorayım ;

Neden Windows Phone'u tercih ettiniz ?
Özgürlük veya görsellik isteyipte alan kişiler elbette sevmeyeceklerdir. Ama hız , akıcılık , stabilite ve sadelik isteyenler memnun kalır. Ben de arkadaşa Lumia 920 ilk çıktığında önermiştim. Arkadaşta almıştı. Geçen gün konuştuk. Çok memnun kalmış hatta birkaç ay içinde Lumia 1520 alacağını söyledi. Ama arkadaş için önemli olan hız ve stabilite idi. O yüzden önermiştim. @yusuf_bey kardeşim android ram'i yiyor demişsin haklısın ama o dediğin genelde Samsug'un saçmalığı olan Touchwiz ve HTC'nin saçmalığı olan Sense ilgili bir durum. Yani bu arayüzler tamamen Ram düşmanı. Saf android istiyorsan Nexus var. İşletim sistemlerinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Bence Android , IOS ve Windows Phone'u tercih edipte memnun kalmayan kişiler ya beklentilerini bilmiyor ya da işletim sistemini bilmiyorlar. Seçim size kalmış. Hepsi de iyi. İş "Kullanıcı" ya kalmış.

Son düzenleme:
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar Windows Phone'a kötü veya sıkıcı diyen kişilere önce şunu sorayım ;

Neden Windows Phone'u tercih ettiniz ?
Özgürlük veya görsellik isteyipte alan kişiler elbette sevmeyeceklerdir. Ama hız , akıcılık , stabilite isteyenler , sadelik memnun kalır. Ben de arkadaşa Lumia 920 ilk çıktığında önermiştim. Arkadaşta almıştı. Geçen gün konuştuk. Çok memnun kalmış hatta birkaç ay içinde Lumia 1520 alacağını söyledi. Ama arkadaş için önemli olan hız ve stabilite idi. O yüzden önermiştim. @yusuf_bey kardeşim android ram'i yiyor demişsin haklısın ama o dediğin genelde Samsug'un saçmalığı olan Touchwiz ve HTC'nin saçmalığı olan Sense ilgili bir durum. Yani bu arayüzler tamamen Ram düşmanı. Saf android istiyorsan Nexus var. İşletim sistemlerinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Bence Android , IOS ve Windows Phone'u tercih eden kişiler beklentilerini bilmiyor ya da işletim sistemini bilmiyorlar. Seçim size kalmış. Hepsi de iyi. İş "Kullanıcı" ya kalmış.
Ben Sense4 kullanıyorum oldukça memnunum ve ram yemiyor bunu biliyorumda diyorum.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Sense de sonuçta bir AOSP değil o yüzden genel konuştum.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Touch kötü ama tabletler nova launcher de resimler iğrenç gözüküyor o nolacak resmen b.k gibi gözüküyor ama Touchwiz Novaya göre % 1000 daha güzel ama tek menü güzel değil bide stabillik

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Evet androidin stabil olmadığını biliyoruz (saf android hariç).Yani sonuçta ben bu cihazı önceki gibi alıp hayal kırıklığıyla özellikle DUVARLARA FIRLATARAK kullanmak istemiyorum.1 hafta oldu olmadı elime birinin 1020 si geçti inceleme fırsatı verdi sağolsun baktım inceledim düşündüm ki ben bu telefondan sıkılmam özellikle kamerası bi harikaydı özellikle DSLR lerdeki gibi Exposure süresi-Yüksek İSO değerleri-Ve o müthiş zoom- ilgimi çekti gerçekten ben bu yaz telefon kamerası yüzünden resmen işkence çektim şöyleki 4 GB hafızanın hiç kullanmasan 2 GB dolu oluyordu.Bi video çekiyorum 720P kalitesinde dakikası 100MB kaydediyor hayırdır kardeşim ya 8MP 1080P bile dakikada o kadar yer almıyor bu ne böyle toplasan 20 dk zor çekerim.ayrııca bi netlemeye çalışıyorum hiç abartısız gündüz 5 sn gece 8+ saniye sürüyor yok böyle birşey bu beni bıktırdı.
Yani şöyle birşey XU kendi yılında Amiral değildi tabiki orta seviye diye geçiyordu sanırsam.(bence telefon bile denemez alan aklıma .....)Şimdi alıcağım ise amiral olsun istiyorum yani aldığımda bi eksiği olmasın istiyorum şuan ise reklamlarda gördüm 6'' ekranı olan 1320 idi sanırsam avea getirmiş.Nasıl bi cihaz bilginiz varmı sanırım kamerası iyi değil onun dışında şuan LG G2-Lumia 1020 diye düşünüyorum. Artık hangisi olursa alıcam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Türe

Türe

Üye
Evet androidin stabil olmadığını biliyoruz (saf android hariç).Yani sonuçta ben bu cihazı önceki gibi alıp hayal kırıklığıyla özellikle DUVARLARA FIRLATARAK kullanmak istemiyorum.1 hafta oldu olmadı elime birinin 1020 si geçti inceleme fırsatı verdi sağolsun baktım inceledim düşündüm ki ben bu telefondan sıkılmam özellikle kamerası bi harikaydı özellikle DSLR lerdeki gibi Exposure süresi-Yüksek İSO değerleri-Ve o müthiş zoom- ilgimi çekti gerçekten ben bu yaz telefon kamerası yüzünden resmen işkence çektim şöyleki 4 GB hafızanın hiç kullanmasan 2 GB dolu oluyordu.Bi video çekiyorum 720P kalitesinde dakikası 100MB kaydediyor hayırdır kardeşim ya 8MP 1080P bile dakikada o kadar yer almıyor bu ne böyle toplasan 20 dk zor çekerim.ayrııca bi netlemeye çalışıyorum hiç abartısız gündüz 5 sn gece 8+ saniye sürüyor yok böyle birşey bu beni bıktırdı.
Yani şöyle birşey XU kendi yılında Amiral değildi tabiki orta seviye diye geçiyordu sanırsam.(bence telefon bile denemez alan aklıma .....)Şimdi alıcağım ise amiral olsun istiyorum yani aldığımda bi eksiği olmasın istiyorum şuan ise reklamlarda gördüm 6'' ekranı olan 1320 idi sanırsam avea getirmiş.Nasıl bi cihaz bilginiz varmı sanırım kamerası iyi değil onun dışında şuan LG G2-Lumia 1020 diye düşünüyorum. Artık hangisi olursa alıcam inşallah.
Yahu ben de ne hikmetse Note 3 'ü hergün duvara fırlatıyorum. O kadar kötü ki kasım Kasım kasılıyor. (!)

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kamera senin için büyük öneme sahipse Lumia 1020 al.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
@yusuf_bey Android kasar, şişer, sıkıntıdır, yalandır diye bir şey yok. Ben Nexus 5 kullanıyorum cihaz akıyor. WP kötü değil ama abartılacak bir tarafı yok. Android de hem alacağınız cihazı bileceksiniz hem de biraz kullanmasını bileceksiniz.

Bu konuda haklisin arkadasim. Wpye gore hala android mukemmel bi isletim sistemi ve guncellemelerle her eksigi giderilen bir sistem. Nexus 5 gibi saf androidlere sozum yok cunku gercekten mukemmel onlar. Androidin bence en kotu yani samsung gibi bir firmanin touchwiz arayuzu gibi bir sacmaligina bunyesinde yer vermesi. Seytan diyo tek dilek hakki olsa touchwizi yoket ve androidi samsunga kullandirtma :) ama yinede sadece uygulamasi cok diye android kullanilmaz. Ios daha mantikli. Ahhh ahh nerde o guzelim symbian gunlerim.... Yemin olsun eski n8imi peder verdim ve hala arada alip elime ozlem gideriyorum.. . Keske eski gunler geri gelse. Nokia duy artik sesimizi (:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

Üst Alt