Telefon Tavsiyesi Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar
Merhaba arkadaslar hazirana kadar max 1500 1600 tl cihaz almayi dusnuyorum farkli cihazlar lg nokia apple samsung bunlardan orta seviye cihazlar soylermisiniz

sata3

sata3

Üye
İstediğin Özellikler Neler Ona Göre Yardımcı Oluyum

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin Özellikler Neler Ona Göre Yardımcı Oluyum
tabiki hemen yazayım
-Özellikle Kamera ön planda çünkü 5MP yeterli diye düşündüm aldım Xperia U 'yu yeterli olmadı 12 MP üstü kamera çok kaliteli olmak şartıyla 8 de olur.
-Akıcılık ön planda olursa iyi olur. Şuanki cihazımı dün sinirden duvara attım ekran kırıktı temelli kırldı sebepse internette gezerken oluşan donmalar beni sinir ediyor.Ayrıca arayüzüde göze hitap etmeli çok basit tıpkı saf android gibi olmamalı.
-Ekran 4.5'' üzeri olursa iyi olur gerçi apple elenmiş oldu ama olsun :)
-Son olarakta küçükten ziyade ağır oyunları severim (takılmadan güzel bi FPS ile oynamak isterim) benim telefona mesela 1 oyun yüklüyorum sıkılınca 2. yükleyemiyorum hafıza sorunu var malum 4GB :(
Bu özelliklerde cihazlar söylersen sevinirim General Mobile veya GM 2 veya GM Elite kesinlikle almam GM nin oyunlarda kastığını gördükten sonrası beni soğuttu.Ben 1020(sırf kamera için)-Nexus 5(emin değilim inceleme fırsatım olmadı)-Note 3 (uygun bi fiyata bulursam)-LG G2
başkada fikrim yok varsa öneriniz alabiliceğim bi cihaz iyi olur.Anlıyacağınız Kendi markasının amirali bi cihaz almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mısto61
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
General Mobile Discovery Elite'ye bir bak derim Şubat ayı içinde çıkmış olması lazım aradığın özellikleri seni tatmin eder.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: doqukans2 ve .caner.
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 yada Nexus 5 al. Başkasına bakma

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve doqukans2
sata3

sata3

Üye
tabiki hemen yazayım
-Özellikle Kamera ön planda çünkü 5MP yeterli diye düşündüm aldım Xperia U 'yu yeterli olmadı 12 MP üstü kamera çok kaliteli olmak şartıyla 8 de olur.
-Akıcılık ön planda olursa iyi olur. Şuanki cihazımı dün sinirden duvara attım ekran kırıktı temelli kırldı sebepse internette gezerken oluşan donmalar beni sinir ediyor.Ayrıca arayüzüde göze hitap etmeli çok basit tıpkı saf android gibi olmamalı.
-Ekran 4.5'' üzeri olursa iyi olur gerçi apple elenmiş oldu ama olsun :)
-Son olarakta küçükten ziyade ağır oyunları severim (takılmadan güzel bi FPS ile oynamak isterim) benim telefona mesela 1 oyun yüklüyorum sıkılınca 2. yükleyemiyorum hafıza sorunu var malum 4GB :(
Bu özelliklerde cihazlar söylersen sevinirim General Mobile veya GM 2 veya GM Elite kesinlikle almam GM nin oyunlarda kastığını gördükten sonrası beni soğuttu.Ben 1020(sırf kamera için)-Nexus 5(emin değilim inceleme fırsatım olmadı)-Note 3 (uygun bi fiyata bulursam)-LG G2
başkada fikrim yok varsa öneriniz alabiliceğim bi cihaz iyi olur.Anlıyacağınız Kendi markasının amirali bi cihaz almak istiyorum.
Tam Sana Göre Nexus 5 Arkasında Google Var :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: doqukans2

MaxipmaN

Üye
o fiyata samsung olarak s4 var 1300e note2 var 1400e nexus 5 var 1600e g2 32gb bulabilirsen olabilir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Nexsus 5 - Lg g2 arasında seçim yap

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Orta seviyeyi boş ver Doğukan. 1600liraya hangi orta seviyeden bahsediyorsun ? :D 1300Liraya Nexus 5 al, şuan için en mantıklı olanı bu. Hazirana kadar neler olur bakarız.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve doqukans2
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg G2 ya da Nexus 5 iyi bi tercih.Göze hitab etsin diyosun Lg arayuzu oldukca renkli ve akicidir..

• Beğen
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Orta seviyeyi boş ver Doğukan. 1600liraya hangi orta seviyeden bahsediyorsun ? :D 1300Liraya Nexus 5 al, şuan için en mantıklı olanı bu. Hazirana kadar neler olur bakarız.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM Nexus 5-LG G2 Arasında kaldım :S Hazirana kadar karar veririm o zamana biraz daha düşer dimi fiyatlar?
General Mobile Discovery Elite'ye bir bak derim Şubat ayı içinde çıkmış olması lazım aradığın özellikleri seni tatmin eder.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
General Mobile övüp duruyorlar ama bilmiyorum ya sonuçta bilmedğim bi marka inceleme imkanım olurda bakarım inşŞuna karar verdim hazirana kadar yeni cihazlar çıkmazsa lg g2 alıcağım nexustan vazgeçmemin sebebi tamamen kamera karşılaştırma videosu izledim 3-4 tane video kalitesi hemen hemen aynı ama fotoğraflarda nexusta kenarlara doğru bi puslanma gibi bi böyle kayma gibi şeyler var o yüzden hepinize teşekkür ederim farklı bi cihaz da düşnebilirim şimdilik G2

smh60

smh60

Üye
Haziran ayında alacaksan Nexus5 alman daha mantıklı olur :)

0MG90

0MG90

Üye
G2 nin son fiyatını bilmiyorum ama Nexus5 alman daha iyi bence git bi kullan Mediamarkt veya Teknosa vb varsa etrafında

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Donanım için G2
Yazılım için Nexus5

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Donanım olarak aynı sayılırlar işlemci ram grafik işlemcisi.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doqukans2, Burak Altun ve mısto61
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Herkesin de dediği gibi Nexus 5.

• Beğen
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Nekus besi almakts is yani kacmilyar para

Invoke

Invoke

Üye
1300lira, bu fiyata en mantıklı seçenek.

• Beğen
Tepkiler: mısto61 ve Burak Altun

Üst Alt