tabiki hemen yazayımİstediğin Özellikler Neler Ona Göre Yardımcı Oluyum

Tam Sana Göre Nexus 5 Arkasında Google Vartabiki hemen yazayım
-Özellikle Kamera ön planda çünkü 5MP yeterli diye düşündüm aldım Xperia U 'yu yeterli olmadı 12 MP üstü kamera çok kaliteli olmak şartıyla 8 de olur.
-Akıcılık ön planda olursa iyi olur. Şuanki cihazımı dün sinirden duvara attım ekran kırıktı temelli kırldı sebepse internette gezerken oluşan donmalar beni sinir ediyor.Ayrıca arayüzüde göze hitap etmeli çok basit tıpkı saf android gibi olmamalı.
-Ekran 4.5'' üzeri olursa iyi olur gerçi apple elenmiş oldu ama olsun
-Son olarakta küçükten ziyade ağır oyunları severim (takılmadan güzel bi FPS ile oynamak isterim) benim telefona mesela 1 oyun yüklüyorum sıkılınca 2. yükleyemiyorum hafıza sorunu var malum 4GB
Bu özelliklerde cihazlar söylersen sevinirim General Mobile veya GM 2 veya GM Elite kesinlikle almam GM nin oyunlarda kastığını gördükten sonrası beni soğuttu.Ben 1020(sırf kamera için)-Nexus 5(emin değilim inceleme fırsatım olmadı)-Note 3 (uygun bi fiyata bulursam)-LG G2
başkada fikrim yok varsa öneriniz alabiliceğim bi cihaz iyi olur.Anlıyacağınız Kendi markasının amirali bi cihaz almak istiyorum.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM Nexus 5-LG G2 Arasında kaldım :S Hazirana kadar karar veririm o zamana biraz daha düşer dimi fiyatlar?Orta seviyeyi boş ver Doğukan. 1600liraya hangi orta seviyeden bahsediyorsun ?1300Liraya Nexus 5 al, şuan için en mantıklı olanı bu. Hazirana kadar neler olur bakarız.
General Mobile övüp duruyorlar ama bilmiyorum ya sonuçta bilmedğim bi marka inceleme imkanım olurda bakarım inşŞuna karar verdim hazirana kadar yeni cihazlar çıkmazsa lg g2 alıcağım nexustan vazgeçmemin sebebi tamamen kamera karşılaştırma videosu izledim 3-4 tane video kalitesi hemen hemen aynı ama fotoğraflarda nexusta kenarlara doğru bi puslanma gibi bi böyle kayma gibi şeyler var o yüzden hepinize teşekkür ederim farklı bi cihaz da düşnebilirim şimdilik G2General Mobile Discovery Elite'ye bir bak derim Şubat ayı içinde çıkmış olması lazım aradığın özellikleri seni tatmin eder.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Donanım için G2
Yazılım için Nexus5
Nexus 5 almakta iş yani kaç milyar para