Telefon Tavsiyesi Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
@yusuf_bey Sadece uygulaması çok diye android kullanılmaz tabiki. Zaten marketin çoğusu çöp. Androidin açık kaynak olması güzel bence ve iosa göre bir artısı da çeşit çeşit olması, iosda küçük ekrana mahkumsunuz. :/
@doqukans2 bence ne 1020 ne de 1320 alma. :D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben de ne hikmetse Note 3 'ü hergün duvara fırlatıyorum. O kadar kötü ki kasım Kasım kasılıyor. (!)
sana sözüm yok abi sendeki cihaz note 3 o hayvani işlemcisi ile 3 GB ram ile o telefon kasamazki zaten ben napayım babamın yüzünden almak zorunda kaldım ve 250 lira kazık yedim resmen açık açık ben inanki sinirden elime almıyorum telefonu resmini çekip atıcam ekran pert şuan yaptırmıycamda kuzenime vericem ölene kadar kullansın başka yolu yok ben bu cihazı aldığım fiyata s3mini alan arkadasım var ben bu yüzden soğudum telefondan ANDROİD den değil

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 al, rahat et. :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
@yusuf_bey Sadece uygulaması çok diye android kullanılmaz tabiki. Zaten marketin çoğusu çöp. Androidin açık kaynak olması güzel bence ve iosa göre bir artısı da çeşit çeşit olması, iosda küçük ekrana mahkumsunuz. :/
neden ki abi androidden WP ye geçersem sıkıntı çekermiyim ? evet eminim bir çok eksiklik hissedicem ama bunlar beni telefondan soğuturmu?
Nexus 5 al, rahat et. :D
almak sıkıntı değilde kamera aklımı çeliyo yahu karşılaştırmalarda kötü gibi ya :)

Invoke

Invoke

Üye
İş görüyor ama üstün bir kamera değil tabi. :D
WPde oyunları parayla alacaksın, en basitinden.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
İhtiyacını ve bütçesini bilen insan hiçbir tercihi için pişman olmaz emin ol. Wp 'yi de seçse Android'i de seçse iOS' i de seçse.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bey, The Shadow, Burak Altun ve 2 diğerleri
Invoke

Invoke

Üye
İhtiyacını ve bütçesini bilen insan hiçbir tercihi için pişman olmaz emin ol. Wp 'yi de seçse Android'i de seçse iOS' i de seçse.

Evet, bunun için ne istediğini bilmelisin. @doqukans2

• Beğen
Tepkiler: Türe
0MG90

0MG90

Üye
O kadarda küçük değil ekranı kullanılır yani:D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Evet o zaman ben şöyle yapıyım 1600 liraya alabileceğim bütün cihazların listesini olşturuyum.Eleyerek birini seçiyim demi?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
xperia z

Invoke

Invoke

Üye
O kadarda küçük değil ekranı kullanılır yani:D

Kullanılır da belli bir büyüklüğe kadar(bu sınırda kişiye göredeğişir tabi kimisi iphone idealdir) ne kadar büyük o kadar rahat.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
1.4 Ghz az değilmi

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Z yi boş ver. @doqukans2 :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5/G2/ hemen almayacaksan yeni lumialara da bak, hemen alacaksan bence şuan en iyisi1520 o da 2200TL.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Babamda var Xperia Z iyi telefon ama alma başka al.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2 ve Invoke
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın ben liste oluşturmaya başladım 1600 TL max. fiyat sıfır alıncak bu fiyata önerebilceğiniz başka cihazlar varmı ?
Nexus5/G2/?

MustafaY.

MustafaY.

Üye
Herkes nexus 5 al demişte nexus 4 te iyi değilmi ben Temmuz da onu almayı düşünüyom.

Üst Alt