sana sözüm yok abi sendeki cihaz note 3 o hayvani işlemcisi ile 3 GB ram ile o telefon kasamazki zaten ben napayım babamın yüzünden almak zorunda kaldım ve 250 lira kazık yedim resmen açık açık ben inanki sinirden elime almıyorum telefonu resmini çekip atıcam ekran pert şuan yaptırmıycamda kuzenime vericem ölene kadar kullansın başka yolu yok ben bu cihazı aldığım fiyata s3mini alan arkadasım var ben bu yüzden soğudum telefondan ANDROİD den değilYahu ben de ne hikmetse Note 3 'ü hergün duvara fırlatıyorum. O kadar kötü ki kasım Kasım kasılıyor. (!)
neden ki abi androidden WP ye geçersem sıkıntı çekermiyim ? evet eminim bir çok eksiklik hissedicem ama bunlar beni telefondan soğuturmu?@yusuf_bey Sadece uygulaması çok diye android kullanılmaz tabiki. Zaten marketin çoğusu çöp. Androidin açık kaynak olması güzel bence ve iosa göre bir artısı da çeşit çeşit olması, iosda küçük ekrana mahkumsunuz. :/
@doqukans2 bence ne 1020 ne de 1320 alma.![]()
almak sıkıntı değilde kamera aklımı çeliyo yahu karşılaştırmalarda kötü gibi yaNexus 5 al, rahat et.![]()

İhtiyacını ve bütçesini bilen insan hiçbir tercihi için pişman olmaz emin ol. Wp 'yi de seçse Android'i de seçse iOS' i de seçse.
O kadarda küçük değil ekranı kullanılır yani@yusuf_bey Sadece uygulaması çok diye android kullanılmaz tabiki. Zaten marketin çoğusu çöp. Androidin açık kaynak olması güzel bence ve iosa göre bir artısı da çeşit çeşit olması, iosda küçük ekrana mahkumsunuz. :/
@doqukans2 bence ne 1020 ne de 1320 alma.![]()

O kadarda küçük değil ekranı kullanılır yani![]()
işlemci ? 1.4 quad corexperia z
Herkes nexus 5 al demişte nexus 4 te iyi değilmi ben Temmuz da onu almayı düşünüyom.

Oda doğru stok sorunu var nasıl saçmalıksa bende mi nexus 5 alsam ?Temmuzda sıfır Nexus 4 zor bulursun.![]()