Uygulamaları ART ye uygun hale getiriyor kardeşim biraz uzun sürebilir.ART'yi seçtim ve telefon yeniden başlatıldı.Ama telefon açıldığın ANDROİD YENİ SÜRÜME GEÇİLİYOR yazdı .s. ne oluyor?
Kardes ben art ile kullanmiyorum. İslemci hizida en yuksek 1190 yapiyorum dusuk olani kurcalamiyorum. Kullanmadigim sistem uygulamalarini siliyorum her zamanda. E posta radyo sesli arama gibi.Bende işlemci max hızını 1190 yapınca ve işlemci en düşük hızı 122 yapınca bazen kendi kendine telefon kapanıyor ve ART yapınca telefon com.google.process.gapps hataları almaya başlıyorum durmuyorlar saniye başı geliyor bu hata nasıl düzeltebilirim telefonum nasıl sizin telefonlar gibi most wanted veya asphalt 8 kasmadan oynayabilirim lütfen birisi cevap yazsın acil lazım arkadaşlar. Telefonun hızlanması için yapmam gerekenleri adım adım söylerseniz de sevinirim.
Ben 1190 yaptigimda arada bir mavi ekran verip kapaniyor ne yapmam lazimKardes ben art ile kullanmiyorum. İslemci hizida en yuksek 1190 yapiyorum dusuk olani kurcalamiyorum. Kullanmadigim sistem uygulamalarini siliyorum her zamanda. E posta radyo sesli arama gibi.
Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla kardeşim ben 1190 dan daha yüksek yaptığımda alıyorum mavi ekranı sadece. Aylardır da 1190 yapıyorum en fazla hiç mavi ekran sorunu yaşamadım. Düşük olanınıda 245 ayarla ONDEMAND olsun.Ben 1190 yaptigimda arada bir mavi ekran verip kapaniyor ne yapmam lazim
Hiç o şekilde bi sorunla karşılaşmamıştım. Dalvik cache yap belki düzelir.Ben bunu yaptım ama sarj sorunum var sarj yapıyor ama yüzdesi hiç ilerlemiyor yeniden başlatıyorum yeni yüzdeyi görüyorum.
Evet en stabil olan rom bu bencede.vallaha şuan bir daha rom attım ben bu sürümü sevdim ama dediğim gibi böyle bir şeyle karşılaşıyorum netten baktım digerlerini kurdum hiç güzel değil bu rom gibi.
Ayarlardan usb hata ayıklamayı aç sonra pc ye bağla bağlayınca üste bildirim gelir telefonda ona tıkla medya cihazı olarak falan diye seçenekler gelir.Ben bu romu kurdum hersey cok guzel fakat telefonu pc ye baglarken "medya cihazi olarak ayarla" islemini nasil yapicam? Simdiden tesekkurler![]()
Kardeş benim tab,ette bi uygulamaya yukluyom ardından kendisi siliniyo nedenli acabaaAyarlardan usb hata ayıklamayı aç sonra pc ye bağla bağlayınca üste bildirim gelir telefonda ona tıkla medya cihazı olarak falan diye seçenekler gelir.
ayarlardan depolamaya gir sağ üstteki noktalı yere bas ordan seçersin. ART de hata alanlar benim paylaştığım gapps ı yine benim verdigim linkteki rom a flashlayın o hatayı vermez. yedek almayı unutmayın nolur nolmaz.Hayır olmuyo. Bildirime tikladigimda gelistirici seceneklerini aciyo. Lutfen telefonundan bi kontrol edebilir misin?cevap vericek misin?
Kardeşim bu verdiğin gapps dosyası hata veriyor bende. Avea inTouch 2 için demi? installation failed. unmounting system falan cart curt diyor sürekli.ayarlardan depolamaya gir sağ üstteki noktalı yere bas ordan seçersin. ART de hata alanlar benim paylaştığım gapps ı yine benim verdigim linkteki rom a flashlayın o hatayı vermez. yedek almayı unutmayın nolur nolmaz.
Kardes forumu biraz arastirsan. Orjinal yaziliminin konusu var zaten.slm arkadaşlar ben tekrar orjinal yazılıma dönmek istiyorum ama olmuyor orjinal yazılımı buldum yükledim ama yine bu yazılım açılıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
