Selamınaleyküm
yakupb03 Üye beytullah6767' Alıntı: AleykümSelam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Eyw hocam hoşbulduk.
beytullah6767 Üye smh60' Alıntı: SelamunAleyküm Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı gecelerkimse yok
yakupb03 Üye beytullah6767' Alıntı: ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Telefona update yapiyordum hocam kusura bakma güzellik seni sormalı?
beytullah6767' Alıntı: ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Telefona update yapiyordum hocam kusura bakma güzellik seni sormalı?
beytullah6767 Üye yakupb03' Alıntı: Telefona update yapiyordum hocam kusura bakma güzellik seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... hiç bende Yarın okul var ama Uyumadim hâlâ
yakupb03' Alıntı: Telefona update yapiyordum hocam kusura bakma güzellik seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... hiç bende Yarın okul var ama Uyumadim hâlâ
yakupb03 Üye beytullah6767' Alıntı: hiç bende Yarın okul var ama Uyumadim hâlâ Genişletmek için tıkla ... Yaş kaç lise uni?
beytullah6767' Alıntı: hiç bende Yarın okul var ama Uyumadim hâlâ Genişletmek için tıkla ... Yaş kaç lise uni?
yakupb03 Üye beytullah6767' Alıntı: lise 1 Genişletmek için tıkla ... Daha yol uzun senin çok uzun rastgele öyleyse :-)
beytullah6767' Alıntı: lise 1 Genişletmek için tıkla ... Daha yol uzun senin çok uzun rastgele öyleyse :-)
beytullah6767 Üye yakupb03' Alıntı: Daha yol uzun senin çok uzun rastgele öyleyse :-) Genişletmek için tıkla ... ne var ne yok bakalım ?
yakupb03' Alıntı: Daha yol uzun senin çok uzun rastgele öyleyse :-) Genişletmek için tıkla ... ne var ne yok bakalım ?