hayırlı geceleröldü buralar :(@Sukut-u Hayal@Burak Altun@naytıngen
beytullah6767 Üye Burak Altun' Alıntı: Biz varız ama hasta oldum. Başım çok kötü ağrıyor. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun bende hastayım
Burak Altun' Alıntı: Biz varız ama hasta oldum. Başım çok kötü ağrıyor. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun bende hastayım
beytullah6767 Üye naytıngen' Alıntı: Size de hayırlı geceler kimse yok galiba Genişletmek için tıkla ... yok maalesef@Sukut-u Hayal bile yok
naytıngen' Alıntı: Size de hayırlı geceler kimse yok galiba Genişletmek için tıkla ... yok maalesef@Sukut-u Hayal bile yok
Burak Altun Üye beytullah6767' Alıntı: Geçmiş olsun bende hastayım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sana da geçmiş olsun.
beytullah6767' Alıntı: Geçmiş olsun bende hastayım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sana da geçmiş olsun.
beytullah6767 Üye mürteza16' Alıntı: Selamun Aleykum. Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam hoşgeldin
beytullah6767 Üye Burak Altun' Alıntı: Okulunuz falan yok mu gençler bu saatte takılıyorsunuz buralarda Genişletmek için tıkla ... var mürteza16' Alıntı: İyiyim. Sen? Genişletmek için tıkla ... Hastayım biraz
Burak Altun' Alıntı: Okulunuz falan yok mu gençler bu saatte takılıyorsunuz buralarda Genişletmek için tıkla ... var mürteza16' Alıntı: İyiyim. Sen? Genişletmek için tıkla ... Hastayım biraz
Burak Altun Üye beytullah6767' Alıntı: var Hastayım biraz Genişletmek için tıkla ... Kaçıncı sınıf bölüm ne söyleyin tanıtın kendinizi
beytullah6767' Alıntı: var Hastayım biraz Genişletmek için tıkla ... Kaçıncı sınıf bölüm ne söyleyin tanıtın kendinizi
mürteza16 Üye turbocore' Alıntı: Selam gençler ben geldim ama gidiyorum sağlıcakla kalın inşallah AMİN. .. Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam.
turbocore' Alıntı: Selam gençler ben geldim ama gidiyorum sağlıcakla kalın inşallah AMİN. .. Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam.
mürteza16 Üye Burak Altun' Alıntı: Okulunuz falan yok mu gençler bu saatte takılıyorsunuz buralarda Genişletmek için tıkla ... Var.
Burak Altun' Alıntı: Okulunuz falan yok mu gençler bu saatte takılıyorsunuz buralarda Genişletmek için tıkla ... Var.