Selamun Aleyküm ben kaçtım :bye2:
Oğuzhan Üye greenmile' Alıntı: Bu konu eskiden neydi be yahu Genişletmek için tıkla ... Çok trajik bir durumda şu anda...
greenmile' Alıntı: Bu konu eskiden neydi be yahu Genişletmek için tıkla ... Çok trajik bir durumda şu anda...
Burak Altun Üye "Yaşam, insanın ne yaparsa yapsın ve kim olursa olsun yitirdiği bir davadır" [ Thomas Bernhard ] İyi Akşamlar.
"Yaşam, insanın ne yaparsa yapsın ve kim olursa olsun yitirdiği bir davadır" [ Thomas Bernhard ] İyi Akşamlar.
ismail Üye "Türk budur: Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." Atatürk İyi geceler arkadaşlar keyifler nasıl
"Türk budur: Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." Atatürk İyi geceler arkadaşlar keyifler nasıl
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Selamun aleyküm
muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Selamun aleyküm
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: selamin aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Naber cemaat? Genişletmek için tıkla ... iyitik kimse yok mu
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sağolasın
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun Aleykum hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam AnıL-D' Alıntı: ben kotuyum Allah kimsenin basina vermesin Genişletmek için tıkla ... hayırdır ne oldu
Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun Aleykum hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam AnıL-D' Alıntı: ben kotuyum Allah kimsenin basina vermesin Genişletmek için tıkla ... hayırdır ne oldu