mhmtkrtp
Üye
Çok hızlısınÇevirmeye başladım.![]()

Çok hızlısınÇevirmeye başladım.![]()

Ben 2.1.9'u türkçeleştirmeye başlamıştım.
Kardeş 2.1.9'un çevirisi bitti. Ama vermeyi düşünmüyorum. 3-4 gün beklersen son sürümün türkçesi elinde olur.

Ok yeniyi bekleyelim o zamanBen 2.1.9'u türkçeleştirmeye başlamıştım.
Kardeş 2.1.9'un çevirisi bitti. Ama vermeyi düşünmüyorum. 3-4 gün beklersen son sürümün türkçesi elinde olur.![]()
Tamam o zaman teşekkürlerVAR, Paylaşacağım az bekle.telefonun ROMunu değiştirdiğimden paylaşım yapamadım dün..

Çeviri bitti! Akşama kadar elinde.Ok yeniyi bekleyelim o zaman![]()

https://www.maxicep.com/forum/konu/news-24-★-widgets-2-2-0-pro-turkce-apk.884002/Eline sağlık hemen indirdimTamam o zaman teşekkürler
Çeviri bitti! Akşama kadar elinde.
Edit: Buyur.https://www.maxicep.com/forum/konu/news-24-★-widgets-2-2-0-pro-turkce-apk.884002/
Eline sağlık hemen indirdim![]()

Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana...Süper olmuş![]()

Çeviri %80'lere dayandıGüncel..
JuiceDefender'in çevirisi bitmek üzere olduğundan Tasker'in çevirisine başlandı, şuna %10 larda..Tasker uygulamasını çevirebilir misiniz ? Program linkte var kolaylık olsun. Şimdiden teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tesekkur ederim Burhan beyemeginize saglik.
bide su Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur musait oldugunuzdacok sey istiyorum kusura bakmayin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim iyi gecelerÇok teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin. Hemen deneyeyim. İyi geceler.
Burhan kardeşim linke tıklıyorum fakat farklı bir yere yönlendirme yapıyor. Sanırım siz yüklerken sıkıntı olmuş.Rica ederim iyi geceler
Sıkıntı yok herkes uygulamaya girip indiriyor tekrar linki veriyorum. Ultimate Call Screen HD Pro 10.3.1 Türkçe By Burhann 2010 - MaxiCepBurhan kardeşim linke tıklıyorum fakat farklı bir yere yönlendirme yapıyor. Sanırım siz yüklerken sıkıntı olmuş.
Size zahmet birdaha yükleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim.