By Burhann 2010
Üye
Kardeş benim boş zamanim yok. Zamanim olsa benimde 2 saatimi alir.

Kardeş benim boş zamanim yok. Zamanim olsa benimde 2 saatimi alir.

Büyük ihtimalle devam ediyordur. Çeviri kolay bir iş değildir. Emek ister. Ayrica arkadaş yoğun bir şekilde çeviri yapiyor.hocam tasker işi ne oldu bir çok kişi onu bekliyorda

Gerçekten uğraştığınız için çok saolun çünkü kaç forumda sorduysam kimse çevirmedi hepsi çok uzun dedi ama siz uğraşıyorsunuz hemde bu kadar çeviri işi varken gerçekten helal olsun uğraşmanız yeterBüyük ihtimalle devam ediyordur. Çeviri kolay bir iş değildir. Emek ister. Ayrica arkadaş yoğun bir şekilde çeviri yapiyor.![]()
acaba asagidaki programlarda cevire bilirmisiniz size zahmet...
Minuum Keyboard v1.2.8 APK ve Mihome Launcher uygulama programlarini turkceye cevirebilirmisin acabailgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstedigin uyguygulama yarın saat
Google cevirimi 4 yildan beri gerek duymadım hem ben hex kodlamadan türkçeleştiriyorum dil dosyaları uygulamayı bozabozabiliyor herkes hex den yapamaz ama en garantilisi hex den türkçeleştirmek, buda türkceleştirdiğim uc browserin linkilinkiGoogle çeviri kullanirsan elbette 2 saatini alir.Uc browserin linkini verir misin?
Çevirin hazır arkadaşım foruma ekledim onaylanınca indirebilirsin linkiacaba asagidaki programlarda cevire bilirmisiniz size zahmet...
Minuum Keyboard v1.2.8 APK ve Mihome Launcher uygulama programlarini turkceye cevirebilirmisin acabailgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.
Uygulamanın linkini verirseniz
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Türkceleştiririm ama cihazim o uygulamayı desteklemiyor lütfen kusura bakmayın...Tesekkur ederim Burhan beyemeginize saglik.
bide su Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur musait oldugunuzdacok sey istiyorum kusura bakmayin
BuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim.
Hani 2 saatini alırdı.(!)Türkceleştiririm ama cihazim o uygulamayı desteklemiyor lütfen kusura bakmayın...
Bu
uygulamanın türkçeleştirilmesi 10 gün sürer beklersen türkçeleştiririm...
BuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim.
dil dosyasïna bakarsan neden 10 gün sürer dedigimi daha iyi anlarsïn güzel kardesim...Hani 2 saatini alırdı.(!)![]()
Tskler persembe günü baslarïm iyi aksamlar...Tamam burhan kardeş. Bekleriz. Sizler o kadar fedakarlık yapacaksınız da bizler beklemezmiyiz. İyi akşamlar.
Ben zaten sana daha önce demiştim. Dil dosyası büyük diye.Bu
uygulamanın türkçeleştirilmesi 10 gün sürer beklersen türkçeleştiririm
dil dosyasïna bakarsan neden 10 gün sürer dedigimi daha iyi anlarsïn güzel kardesim...

Yo bana bu uygulama icin oyle bisey demedin..Ben zaten sana daha önce demiştim. Dil dosyası büyük diye.![]()
Bir önceki sayfaya bak.Yo bana bu uygulama icin oyle bisey demedin..

Rica ederim ne demek yeterkiburhan bey tesekkur ederim ilgilendiginiz icin...
Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana...burhan bey tesekkur ederim ilgilendiginiz icin...
Çevirmeye başladım.News 24 widget isimli bi haber okuyucu programı var turkcesini yapabilir misiniz?News 24 Widgets 2.1.9a PRO apk (Haber Okuyucu) - MaxiCepAlanında en iyisi ama türkçe degil![]()