Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
hocam tasker işi ne oldu bir çok kişi onu bekliyorda

mürteza16

mürteza16

Üye
Metin137

Metin137

Üye
Büyük ihtimalle devam ediyordur. Çeviri kolay bir iş değildir. Emek ister. Ayrica arkadaş yoğun bir şekilde çeviri yapiyor. :oke:
Gerçekten uğraştığınız için çok saolun çünkü kaç forumda sorduysam kimse çevirmedi hepsi çok uzun dedi ama siz uğraşıyorsunuz hemde bu kadar çeviri işi varken gerçekten helal olsun uğraşmanız yeter

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
acaba asagidaki programlarda cevire bilirmisiniz size zahmet...

Minuum Keyboard v1.2.8 APK ve Mihome Launcher uygulama programlarini turkceye cevirebilirmisin acaba :) ilgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.

İstedigin uyguygulama yarın saat

İstedigin uyguygulama yarın saat 10:00 gibi hazır olur bu gece türkçeleştireceğim..
Google çeviri kullanirsan elbette 2 saatini alir. :oke: Uc browserin linkini verir misin?
Google cevirimi 4 yildan beri gerek duymadım hem ben hex kodlamadan türkçeleştiriyorum dil dosyaları uygulamayı bozabozabiliyor herkes hex den yapamaz ama en garantilisi hex den türkçeleştirmek, buda türkceleştirdiğim uc browserin linkilinki

UC Browser 9.6 Türkçe Son Sürüm - MaxiCep
acaba asagidaki programlarda cevire bilirmisiniz size zahmet...

Minuum Keyboard v1.2.8 APK ve Mihome Launcher uygulama programlarini turkceye cevirebilirmisin acaba :) ilgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.

Çevirin hazır arkadaşım foruma ekledim onaylanınca indirebilirsin linki

https://www.maxicep.com/forum/konu/minuum-klavye-1-28-turkce.883126/

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
tutas_tee

tutas_tee

Üye
Tesekkur ederim Burhan bey :) emeginize saglik.

bide su Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur musait oldugunuzda :) cok sey istiyorum kusura bakmayin :)

karakartal44

karakartal44

Üye

Teşekkür ederim.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Tesekkur ederim Burhan bey :) emeginize saglik.

bide su Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur musait oldugunuzda :) cok sey istiyorum kusura bakmayin :)

Türkceleştiririm ama cihazim o uygulamayı desteklemiyor lütfen kusura bakmayın...

Teşekkür ederim.
Bu
uygulamanın türkçeleştirilmesi 10 gün sürer beklersen türkçeleştiririm...

karakartal44

karakartal44

Üye
Tamam burhan kardeş. Bekleriz. Sizler o kadar fedakarlık yapacaksınız da bizler beklemezmiyiz. İyi akşamlar.

mürteza16

mürteza16

Üye
Bu
uygulamanın türkçeleştirilmesi 10 gün sürer beklersen türkçeleştiririm

dil dosyasïna bakarsan neden 10 gün sürer dedigimi daha iyi anlarsïn güzel kardesim...
Ben zaten sana daha önce demiştim. Dil dosyası büyük diye. :islik

tutas_tee

tutas_tee

Üye
burhan bey tesekkur ederim ilgilendiginiz icin...

Üst Alt