ibrahim 42
Üye
eyvallah ustaBen çeviriyordum zaten kardeş,
eyvallah ustaBen çeviriyordum zaten kardeş,
Kardeş uygulamanın boyutu ne kadar?Arkadaşlar iyi geceler. Bende geçen gün bir programın çevrilmesini rica etmiştim ama yoğunluktan unutuldu galiba. Program google play merkette var.
Ultimate Caller ID Screen HD
Teşekkür ederim.
Apk'sını verir misin? (Google playden indiremiyorum.)2.25 mb kadar.
Next Launcher'in çevrilecek çok cümle geçmekte içinde birsürü güvenlik hakkında uyarılar, değerlendirmeler ve en önemlisi de kullanımı hakkındaki yazıların neredeyse bir dosya kağıdını geçecek kadar çok olması yane ben çevirmeye başladığımda sadece Uygulama kullanımı ve Güvenlik Uyarıları çevirileri bittiğinde yeni sürümü çıktıNext Launcher 3D Shell 3.07 [PATCHED] tamamını türkçe yapabilir misin, çok yeri ingilizce olduğundan hiçbir şey anlamıyorum, teşekürler.
(yani, çoklu sayfalar bittiğini tahmin ederekten) halen çevirmeye devam ediyorum 
Buyur kardeş, çevirin burda ▼arkadaşlar sizi fazla meşgul etmeyecek bir proğramı çeviri yapmanızı rica ediyorum eliniz boş ise tabi iphone screen locker v1.10
Konu onayı beklediğindrn göremiyorsun.usta geçenki hatanın aynısı bunda da var app protector programında olan hata dosya onaymı istiyor ne çeviri içinde sonsuz teşekkürler
Minuum Keyboard v1.2.8 APK programini turkceye cevirebilirmisin acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş stringsde 168 sayfa var. Bunu çevirmek için boş zamanım yok maalesef. Mesela stringste 30-40 sayfa olsa çeviririmde bu haliyle çevirmek 1-2 ay sürer.Şimdiden teşekkür ederim.

168Kardeş stringsde 168 sayfa var. Bunu çevirmek için boş zamanım yok maalesef. Mesela stringste 30-40 sayfa olsa çeviririmde bu haliyle çevirmek 1-2 ay sürer.![]()
İyi geceler. Burhan kardeşim sana zahmet bizim şu UCS programı nı Türkçe'ye çevirebilirsen çok memnun olurum. Murteza kardeşim 168 sayfanın fazla olduğunu ve çevirmenin çok uzun süreceğini söylemişti. Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.168
Sayfa nedirki mürteza ben 450 sasayfalik uc browseri 10 günde türkceleştiriyorum 168 sayfa benim 2 saatimi alir.
Kardeş benim boş zamanim yok. Zamanim olsa benimde 2 saatimi alir.168
Sayfa nedirki mürteza ben 450 sasayfalik uc browseri 10 günde türkceleştiriyorum 168 sayfa benim 2 saatimi alir.
168
ilgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.İyi geceler. Burhan kardeşim sana zahmet bizim şu UCS programı nı Türkçe'ye çevirebilirsen çok memnun olurum. Murteza kardeşim 168 sayfanın fazla olduğunu ve çevirmenin çok uzun süreceğini söylemişti. Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.
Uygulamanın linkini verirseniz türkçeleştiririm tabiki...İyi geceler. Burhan kardeşim sana zahmet bizim şu UCS programı nı Türkçe'ye çevirebilirsen çok memnun olurum. Murteza kardeşim 168 sayfanın fazla olduğunu ve çevirmenin çok uzun süreceğini söylemişti. Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.
Google çeviri kullanirsan elbette 2 saatini alir.168
Uc browserin linkini verir misin?Google çeviri kullanirsan elbette 2 saatini alir.168
Uc browserin linkini verir misin?