Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Arkadaşlar iyi geceler. Bende geçen gün bir programın çevrilmesini rica etmiştim ama yoğunluktan unutuldu galiba. Program google play merkette var.
Ultimate Caller ID Screen HD
Teşekkür ederim.
Kardeş uygulamanın boyutu ne kadar?

karakartal44

karakartal44

Üye
2.25 mb kadar.

karakartal44

karakartal44

Üye

karakartal44

karakartal44

Üye
Şimdiden teşekkür ederim.

hhh666

hhh666

Üye
Next Launcher 3D Shell 3.07 [PATCHED] tamamını türkçe yapabilir misin, çok yeri ingilizce olduğundan hiçbir şey anlamıyorum, teşekürler.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Next Launcher 3D Shell 3.07 [PATCHED] tamamını türkçe yapabilir misin, çok yeri ingilizce olduğundan hiçbir şey anlamıyorum, teşekürler.
Next Launcher'in çevrilecek çok cümle geçmekte içinde birsürü güvenlik hakkında uyarılar, değerlendirmeler ve en önemlisi de kullanımı hakkındaki yazıların neredeyse bir dosya kağıdını geçecek kadar çok olması yane ben çevirmeye başladığımda sadece Uygulama kullanımı ve Güvenlik Uyarıları çevirileri bittiğinde yeni sürümü çıktı :) (yani, çoklu sayfalar bittiğini tahmin ederekten) halen çevirmeye devam ediyorum :)
NOT:
Daha önceki versiyonlardan birini çevirip, geliştiricisine gönderdiğimde-kabuledilmemişti-, bu yüzden (telefonumda kullandığım halde) bunun çevirisine yanaşmıyordum ama çok istek olunca , birönceki versiyondan çeviriye başladım. Hee Nezaman biter Allah bilir :)
arkadaşlar sizi fazla meşgul etmeyecek bir proğramı çeviri yapmanızı rica ediyorum eliniz boş ise tabi iphone screen locker v1.10
Buyur kardeş, çevirin burda ▼
https://www.maxicep.com/forum/konu/iphone-screen-locker-1-10-turkce.882743/

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
usta geçenki hatanın aynısı bunda da var app protector programında olan hata dosya onaymı istiyor ne çeviri içinde sonsuz teşekkürler

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
usta geçenki hatanın aynısı bunda da var app protector programında olan hata dosya onaymı istiyor ne çeviri içinde sonsuz teşekkürler
Konu onayı beklediğindrn göremiyorsun.
Konu onaylandığında indirebilirsin.

mürteza16

mürteza16

Üye
tutas_tee

tutas_tee

Üye
Minuum Keyboard v1.2.8 APK ve Mihome Launcher uygulama programlarini turkceye cevirebilirmisin acaba :) ilgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Kardeş stringsde 168 sayfa var. Bunu çevirmek için boş zamanım yok maalesef. Mesela stringste 30-40 sayfa olsa çeviririmde bu haliyle çevirmek 1-2 ay sürer. :)
168
Sayfa nedirki mürteza ben 450 sasayfalik uc browseri 10 günde türkceleştiriyorum 168 sayfa benim 2 saatimi alir.

karakartal44

karakartal44

Üye
168
Sayfa nedirki mürteza ben 450 sasayfalik uc browseri 10 günde türkceleştiriyorum 168 sayfa benim 2 saatimi alir.
İyi geceler. Burhan kardeşim sana zahmet bizim şu UCS programı nı Türkçe'ye çevirebilirsen çok memnun olurum. Murteza kardeşim 168 sayfanın fazla olduğunu ve çevirmenin çok uzun süreceğini söylemişti. Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

tutas_tee

tutas_tee

Üye
168

acaba asagidaki programlarda cevire bilirmisiniz size zahmet...

Minuum Keyboard v1.2.8 APK ve Mihome Launcher uygulama programlarini turkceye cevirebilirmisin acaba :) ilgi ve emeginiz icin tesekkur ederim linkler asagida paylasilmistir.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
İyi geceler. Burhan kardeşim sana zahmet bizim şu UCS programı nı Türkçe'ye çevirebilirsen çok memnun olurum. Murteza kardeşim 168 sayfanın fazla olduğunu ve çevirmenin çok uzun süreceğini söylemişti. Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.
Uygulamanın linkini verirseniz türkçeleştiririm tabiki...

mürteza16

mürteza16

Üye
mürteza16

mürteza16

Üye

Üst Alt