cici60
Üye
4.3 4.1.2 geçilmiyoki sadece 4.1.1 geçiliyo karıştırmayasınBende 4.3 vardi wipe yapip 4.1.2 yukledim ve paylastiginiz mj9 modemi flashladim hem sebeke hem wifi var simdi tesekkurler

4.3 4.1.2 geçilmiyoki sadece 4.1.1 geçiliyo karıştırmayasınBende 4.3 vardi wipe yapip 4.1.2 yukledim ve paylastiginiz mj9 modemi flashladim hem sebeke hem wifi var simdi tesekkurler

pardon 4.1.1 e geçtim geçmemin sebebi ise linteki hong kong sürümünü indirememem 2-3 kere denedim yarısında hata verdi acaba benim bağlantıda mı bir problem var eğer başka linkiniz varsa verebilir misiniz?4.3 4.1.2 geçilmiyoki sadece 4.1.1 geçiliyo karıştırmayasın![]()
kablo temassızlık vardır %100 yada usb yerinde pcninpardon 4.1.1 e geçtim geçmemin sebebi ise linteki hong kong sürümünü indirememem 2-3 kere denedim yarısında hata verdi acaba benim bağlantıda mı bir problem var eğer başka linkiniz varsa verebilir misiniz?
wipe data cache yapmazsan silinmezMerhaba, ben önceden sızma room yüklemiştim 4,3 şimdi orjinali indirdim odin ile yükledim hiçbirşey değişmedi. İçindekiler bile silinmedi sadece yüklendi. Bu durumda ne yapmam lazım şuan elimde N7100XXUENA1_N7100OJVENA1_N7100XXUENA3_HOME.tar.md5 dosyası ve Odin3_v3.09 var ne yapmam gerek?
onu yapmamam yeni özelliklerin gelmemesi için bir neden mi peki?wipe data cache yapmazsan silinmez
telefonda hatalarla karşılaşabilirsinonu yapmamam yeni özelliklerin gelmemesi için bir neden mi peki?
nedemek biladerellerine sağlık dostum süper![]()

sayac artarmirootu kaldır Telefona Custom CWM yükle
~~ 7)NOTE 2 için Telefonu Rootlama İşlemi ~~
Root Nedir ?
Root nasıl windowsu crackleriz birnevi telefonu crackleme işlemi gibidir. Samsungun orjinal romunda izin verilmeyen ayarları ve uygulamaları yüklemek için yapılması gereken telefonu çok daha detaylı kullanmamıza izin veren erişim aracıdır.
4.3 herkes rootu odinle kuruyor knox uygulması rootun kurulmasını engelliyor google playdan güncelleyin vs diyor herkes ama bugun farkli bi yol izleyerek sorunuz rootu kuracaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
verdiğim UPDATE-SuperSU-v1.65 elefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
Apply update from external'dan yükleyin(çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-) reboot system now deyin işlem bitti.
Telefon açılınca sUper su durduruldu uyarısı vercek google playden güncelledim, güncelleme sonrası super su açılınca "normal" i seçin ve knox u kapatayımmı diye sorcak kapatın
![]()
cwm yüklemek için evet ama root için hayır cwmsiz root yapılmadığına göresayac artarmi
yani note 2 dede sayac artiyor himmcwm yüklemek için evet ama root için hayır cwmsiz root yapılmadığına göre
mecburyani note 2 dede sayac artiyor himm
en iyisi yurt dışı telefonu garanti derdi yok bişey yok istedğim herşeyi yapabiliyorumher seyi kisitladi samsung yeter
))onu nasıl alıcamkien iyisi yurt dışı telefonu garanti derdi yok bişey yok istedğim herşeyi yapabiliyorum))
klon imeili yanionu nasıl alıcamki

yok kardeş çözdüm kendi telim klon imeiliyeni 4.3 türkçe rom da denedin mi şebeke sorunu varmı
jely bean keybord 4.3 kullanıyorumcici60 arkadaşım 4.3 Hong Kong sürümü gayet stabil klavyesindeki ilginç harfler dışındabikaç ayarlamayla halloldu.. peki bu rom için hangi kerneli tavsiye edersin veya gerek varmı ?
hiç bişeye gerek yok