Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA]

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

suphesizyol

Üye
4.3 4.1.2 geçilmiyoki sadece 4.1.1 geçiliyo karıştırmayasın :)
pardon 4.1.1 e geçtim geçmemin sebebi ise linteki hong kong sürümünü indirememem 2-3 kere denedim yarısında hata verdi acaba benim bağlantıda mı bir problem var eğer başka linkiniz varsa verebilir misiniz?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
pardon 4.1.1 e geçtim geçmemin sebebi ise linteki hong kong sürümünü indirememem 2-3 kere denedim yarısında hata verdi acaba benim bağlantıda mı bir problem var eğer başka linkiniz varsa verebilir misiniz?
kablo temassızlık vardır %100 yada usb yerinde pcnin

gablocu

gablocu

Üye
Merhaba, ben önceden sızma room yüklemiştim 4,3 şimdi orjinali indirdim odin ile yükledim hiçbirşey değişmedi. İçindekiler bile silinmedi sadece yüklendi. Bu durumda ne yapmam lazım şuan elimde N7100XXUENA1_N7100OJVENA1_N7100XXUENA3_HOME.tar.md5 dosyası ve Odin3_v3.09 var ne yapmam gerek?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, ben önceden sızma room yüklemiştim 4,3 şimdi orjinali indirdim odin ile yükledim hiçbirşey değişmedi. İçindekiler bile silinmedi sadece yüklendi. Bu durumda ne yapmam lazım şuan elimde N7100XXUENA1_N7100OJVENA1_N7100XXUENA3_HOME.tar.md5 dosyası ve Odin3_v3.09 var ne yapmam gerek?
wipe data cache yapmazsan silinmez

xps63

xps63

Üye
ellerine sağlık dostum süper :alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: cici60
Anil-D

Anil-D

Üye
rootu kaldır Telefona Custom CWM yükle

~~ 7)NOTE 2 için Telefonu Rootlama İşlemi ~~

Root Nedir ?

Root nasıl windowsu crackleriz birnevi telefonu crackleme işlemi gibidir. Samsungun orjinal romunda izin verilmeyen ayarları ve uygulamaları yüklemek için yapılması gereken telefonu çok daha detaylı kullanmamıza izin veren erişim aracıdır.
4.3 herkes rootu odinle kuruyor knox uygulması rootun kurulmasını engelliyor google playdan güncelleyin vs diyor herkes ama bugun farkli bi yol izleyerek sorunuz rootu kuracaz

verdiğim UPDATE-SuperSU-v1.65 elefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .

Apply update from external'dan yükleyin(çıkmayanlar için install zip from sdcard -choose a zip from external sdcard dan yüklesin-) reboot system now deyin işlem bitti.

Telefon açılınca sUper su durduruldu uyarısı vercek google playden güncelledim, güncelleme sonrası super su açılınca "normal" i seçin ve knox u kapatayımmı diye sorcak kapatın
:nargile:
sayac artarmi

Anil-D

Anil-D

Üye
her seyi kisitladi samsung yeter

xps63

xps63

Üye
yeni 4.3 türkçe rom da denedin mi şebeke sorunu varmı

vagrantleo

Üye
cici60 arkadaşım 4.3 Hong Kong sürümü gayet stabil klavyesindeki ilginç harfler dışında :) bikaç ayarlamayla halloldu.. peki bu rom için hangi kerneli tavsiye edersin veya gerek varmı ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: xps63

Üst Alt