Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Yazı düzenleme kısmında bir sorun var bilginize.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ee çok bekledik ne zaman geliyor güncellememiz :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Tamam tamam uygulamadan gözükmüyor yani:D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1) Yatay kullanım şu an için gündemimizde yok
2) Yeni gelecek güncellemede bazı toparlamalar söz konusu. @kesasd arkadaşımızla talepleri değerlendirerek başlık alanını 2 satıra çıkardık. En azından artık çoğu başlık sığıyor.

Bunun dışında birkaç talep daha yerine getirildi.
Bazı ufak hata gidermeleri yapıldı. :tebessüm:
Bir iki sürpriz daha var, onları da güncelleme gelince siz keşfedersiniz artık :oke:

konuya msj yazarken hatalı yazım durumunda yazıyı düzeltmek için imleci almak istediğimiz kısıma alırken imleç kayıyor ve zor alınıyor sadece bendemi yoksa sizde de oluyor mu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Normale göre bir farklılık yok bende.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla deneme köpürtmesi olarak gönderildi. Anlayamazsınız:)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Normale göre bir farklılık yok bende.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla deneme köpürtmesi olarak gönderildi. Anlayamazsınız:)
yok babacan ya bizde yazdığımız msj düzeltirken resmen imleç sağa sola kayıyor normal yazarken sorun yok imleci yazının ortasına bir yere alırken imleç kayıyor resmen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
yok babacan ya bizde yazdığımız msj düzeltirken resmen imleç sağa sola kayıyor normal yazarken sorun yok imleci yazının ortasına bir yere alırken imleç kayıyor resmen

O tip zorluklar uygulama olmasa bile mobilden normal forumda yazarken de oluyor bildiğim kadarıyla.
Kullanan diğer arkadaşlardan da bilgi alalım.
Bakalım sizin gibi farklı bir durum hisseden var mı :hmmm

@Mr.H @narnia16 @BrahimOkumus @atil2a @dakamon

Bay H

Bay H

Üye
Kelime içerisinde herhangi bir harfe atlamada bir sıkıntı kendi adıma konuşmam gerekirse yaşamadım . Fakat bu mesaj sayesinde küçük bir sorun buldum sanırım :kıskıs:

MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kelime içerisinde herhangi bir harfe atlamada bir sıkıntı kendi adıma konuşmam gerekirse yaşamadım . Fakat bu mesaj sayesinde küçük bir sorun buldum sanırım :kıskıs:

Hemen tester odasına :megafon: @Mr.H

:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Nextman ve Bay H
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
O tip zorluklar uygulama olmasa bile mobilden normal forumda yazarken de oluyor bildiğim kadarıyla.
Kullanan diğer arkadaşlardan da bilgi alalım.
Bakalım sizin gibi farklı bir durum hisseden var mı :hmmm

@Mr.H @narnia16 @BrahimOkumus @atil2a @dakamon

şuan uygulamadan yazdım şöyle örnek vereyim sizin yazınızı copy yaptım 2 satır boşluk bıraktım imleci yukarı alıp yazdığım yazıya gelmek istediğimde aşağı kaydırırken 2 satırlık boşluğa geliyor ve en sola geçiyor tekrar aşağı alırken parmağınız nerdeyse o hizaya geliyor o esnada bocalama oluyor birde imleç sadece ekranla sınırlı yukarı alırken görünmeyen yazıları kaydırmıyor yazının en üst kısmına yada en altına gitmek için önce ekranı sonra imleci oda 2-3 satır yaparak çıkarıp indirebiliyorsun.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.yani düzeltmek istediğiniz yazı uzunsa yani tel ekranında 10 15 satırsa yazının en üstüne çıkmak oldukça zor ekranda görünen bölümün en üstüne gelip orda kalıyor doğal olarak imleci değilde sayfayı kaydırıyoruz oda 2 satır anca kayıyor oldukça zahmetli yani

büyük ihtimalle aynı sorunu algıladınız imleç yukarı kayarken üstte kalıyor yazılı olan görünmeyen yazılar aşağı kaymıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
şuan uygulamadan yazdım şöyle örnek vereyim sizin yazınızı copy yaptım 2 satır boşluk bıraktım imleci yukarı alıp yazdığım yazıya gelmek istediğimde aşağı kaydırırken 2 satırlık boşluğa geliyor ve en sola geçiyor tekrar aşağı alırken parmağınız nerdeyse o hizaya geliyor o esnada bocalama oluyor birde imleç sadece ekranla sınırlı yukarı alırken görünmeyen yazıları kaydırmıyor yazının en üst kısmına yada en altına gitmek için önce ekranı sonra imleci oda 2-3 satır yaparak çıkarıp indirebiliyorsun.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.yani düzeltmek istediğiniz yazı uzunsa yani tel ekranında 10 15 satırsa yazının en üstüne çıkmak oldukça zor ekranda görünen bölümün en üstüne gelip orda kalıyor doğal olarak imleci değilde sayfayı kaydırıyoruz oda 2 satır anca kayıyor oldukça zahmetli yani
büyük ihtimalle aynı sorunu algıladınız imleç yukarı kayarken üstte kalıyor yazılı olan görünmeyen yazılar aşağı kaymıyor

Geri bildirimleriniz için teşekkürler, elinize sağlık.
@kesasd arkadaşımız müsait olunca eminim konuyu inceleyecektir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Geri bildirimleriniz için teşekkürler, elinize sağlık.
@kesasd arkadaşımız müsait olunca eminim konuyu inceleyecektir.
ben teşekkür ederim ... olayı biraz zor ifade edebildim sorun anlaşıldıysa ne mutlu bana :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Beta kullanıcıları sürpriz güncellemeye kavuştular.Final sürümün güncellemesi de yolda sanırım @kesasd

İpucu: :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kesasd
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu iyi haber işte ;)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Beta kullanıcıları sürpriz güncellemeye kavuştular.Final sürümün güncellemesi de yolda sanırım @kesasd

İpucu: :)

güncelleme den bir bilgi var mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme den bir bilgi var mı

Şu an betaya son güncellemeler veriliyor, hemen ardından final sürüm için de yayınlanacaktır.

Çay var içersen, yol var gidersen, ben var seversen... (Aşık Veysel)

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve Makale_Helvetia
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Şu an betaya son güncellemeler veriliyor, hemen ardından final sürüm için de yayınlanacaktır.

Çay var içersen, yol var gidersen, ben var seversen... (Aşık Veysel)
konı dışı ama htc 8s konusu var 1320 ile alakalı ve yardım istenmiş oysa 2 satır üste 1320 konusu var yani gereksiz 2. Bir konu açmış

Üst Alt