Tavsiye Market hakkinda yardim

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
5sde diyorum ki apple sanki eskitmeye çalışıyor
Ben size şöyle söyleyim eskitmeye çalışsada en azından 3 sene garanti olarak destek alır ama windows phone 8 de çok eksik var ki görğyoruz bu eksikler çok yavaş düzeliyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben size şöyle söyleyim eskitmeye çalışsada en azından 3 sene garanti olarak destek alır ama windows phone 8 de çok eksik var ki görğyoruz bu eksikler çok yavaş düzeliyor.

W8.1 detaylarını biraz incelemeni öneririm büyük eksiklikler giderildi , dev ekranda süper olacak :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
cebinde veyatta elinde bu konuda sorun olmaz :D
Büyük ekran seviyorsan 1520 de alabilirsin ama oyun uygulama kaliteleri iosa göre oldukça çok geride.
Şimdi lumia da ios da stabil uygulama olarak ios önde kamera da lumia forever zaten güncelleme ikiside alıyor çok kararsizim off :(

turbocore

turbocore

Üye
W8.1 detaylarını biraz incelemeni öneririm büyük eksiklikler giderildi , dev ekranda süper olacak :)

Tamamda size şunu soralım hepsi 8.1 de mi verilceğini sanıyorusunuz maalesef hepsini bir anda verceklerini sanmıyorum ki özellikleri 512mb rama yarısı gelirse dua edin.
Şimdi lumia da ios da stabil uygulama olarak ios önde kamera da lumia forever zaten güncelleme ikiside alıyor çok kararsizim off :(
senin için uygulama oyun kalitesi yazılım desteği mi önemli yoksa kameramı ?

• Beğen
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
6 inci cebime koyamam ben abi pantalon yırtılır yeminlen :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda size şunu soralım hepsi 8.1 de mi verilceğini sanıyorusunuz maalesef hepsini bir anda verceklerini sanmıyorum ki özellikleri 512mb rama yarısı gelirse dua edin.
senin için uygulama oyun kalitesi yazılım desteği mi önemli yoksa kameramı ?
Hepsi sonuçta 2 bin lira vercez :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bak şimdi yazdığın şey alakasız olmuş adamın istediği telefon 1520 adam 520 demedi , özelliklerin tamamını alacak

turbocore

turbocore

Üye
Bak şimdi yazdığın şey alakasız olmuş adamın istediği telefon 1520 adam 520 demedi , özelliklerin tamamını alacak

biz aramızda konuşuyoruz ben onu 520 için değil windows phone 8.1 de cihaz çıkartıyorlar ama destek tam veremiyorlar anlamında söyledim yoksa 1520 hepsini alır ancak bakalım 8.1 in içinde hepsi gelcekmi.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler şimdilik çıkmak zorundayım yarın size döneceğim iyi forumlar

turbocore

turbocore

Üye
Beyler şimdilik çıkmak zorundayım yarın size döneceğim iyi forumlar
iyi forumlar karar sizin ikiside üst seviye cihaz ikiside yarı yolda bırakmaz sonuç olarak ama apple da uygulama oyun desteği appstore da çok iyi arkadaşlar inşallah yanlış anlamamışsınızdır :D

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
biz aramızda konuşuyoruz ben onu 520 için değil windows phone 8.1 de cihaz çıkartıyorlar ama destek tam veremiyorlar anlamında söyledim yoksa 1520 hepsini alır ancak bakalım 8.1 in içinde hepsi gelcekmi.

Şuan için 512mba şu özellikler gelmeyecek vb gibi açıklamalar yapılmadı , mesela hangi özelliğin gelmeyeceğine inanıyorsun ?

turbocore

turbocore

Üye
Şuan için 512mba şu özellikler gelmeyecek vb gibi açıklamalar yapılmadı , mesela hangi özelliğin gelmeyeceğine inanıyorsun ?

Mesela project screen gelmez 1 gb ram istiyor şimdiki uygulaması ondan sonra mutlaka kısarlar yani.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Project screen sistem özelliği değil ki , Biliyorsun geliştiriciye bağlı bunlar ileride optimize edilebilir ;)

turbocore

turbocore

Üye
Project screen sistem özelliği değil ki , Biliyorsun geliştiriciye bağlı bunlar ileride optimize edilebilir ;)

yok ya hani sisteme gomulu gelcek olan varya o da adını unuttum yazcam birazdan bekle listeye bkıyım ama yani yinede hepsi gelmez

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler herkese cevaplari için teşekkür ederim peki şimdi iphone alsam bira kullanip 1600 e falan satarim o zaman da iyi bir cihaz alabilir miyim?

turbocore

turbocore

Üye
Beyler herkese cevaplari için teşekkür ederim peki şimdi iphone alsam bira kullanip 1600 e falan satarim o zaman da iyi bir cihaz alabilir miyim?
aldıktan 1 ay sonra cihazımı satcan :D.

Üst Alt