ne tür oyunlar onu söyleYok kardeşim tabi beleş istiyorum ama yokevet olabilir ama işte 15lira bi oyuna verilmezki

Öyle aman aman uğraşmiyacak zaten belki 1520 de olabilir820 alacaksa 8.1 e kadar öyle kocaman boyutlu uygulama alırsa hafızam doldu diye üst tarafa konu açar hemen![]()

Ben 520 kullanıyorum ancak 1gb ram ,isteyen oyunları unlock sayesinde ücretsiz kurabiliyorumAsphalt subway max payne falan mesela sen hangi lumiayi kullanıyorsun?

o olur bakÖyle aman aman uğraşmiyacak zaten belki 1520 de olabilir![]()
Unlock garanti bozuyor mu?Ben 520 kullanıyorum ancak 1gb ram ,isteyen oyunları unlock sayesinde ücretsiz kurabiliyorum
Benim önerilerim bunlar fiyatlarına marketten bakarsınız
gta san andreas
subway surfers
temple run 2
temple run
word at arms
throne together
nova 3
asphalt 8
asphalt 7
hafıza doldu![]()
Unlock garanti bozmaz ya dev hesabınızla yada korsan yollarla yapabilirsinizUnlock garanti bozuyor mu?
Unlock garantiyi götürüyor ama format atınca geri geliyorUnlock garanti bozuyor mu?
unlock garantiyi götürür.Unlock garanti bozmaz ya dev hesabınızla yada korsan yollarla yapabilirsiniz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Format atinca yüklediklerim gider değil mi?Unlock garantiyi götürüyor ama format atınca geri geliyorunlock garantiyi götürür.
Unlock garantiyi götürüyor ama format atınca geri geliyorunlock garantiyi götürür.
Anlamadım?Garanti durumu : Türkiye kapsamında.
Bu kadar kesin konuşulmamalı
Tmam orda garanti süresi olduğu için öyle diyor ancak garanti unlock yaptığın an gidiyor.Garanti durumu : Türkiye kapsamında.
Tabiide giderFormat atinca yüklediklerim gider değil mi?

Diğer kullanıcı unlock olayının ciahzı garanti dışı edeceğini söyledi ona karşı söyledimAnlamadım?
Garanti durumu : Türkiye kapsamında.