neden ozaman tüm kullanıcılara sdunulmuyor birde yapılan işlemlerden siz sorumlusunuz diyor ?unlock yasal birşey ,garanti den de çıkmıyor
Tmam orda garanti süresi olduğu için öyle diyor ancak garanti unlock yaptığın an gidiyor.
imei göre sorguladığı için öyle.
Tabiide gider![]()
Çok farklı konulara gidiyorsunuz telefonda ne özellik arıyorsun ona göre cevap vermek lazım.Beyler kendim için de bir şey sorayım lumia 1520 mi iphone 5s mi?
neden ozaman tüm kullanıcılara sdunulmuyor birde yapılan işlemlerden siz sorumlusunuz diyor ?
820 için söylediklerimÇok farklı konulara gidiyorsunuz telefonda ne özellik arıyorsun ona göre cevap vermek lazım.

Bilemiyorum ama ben gidiyor diye biliyordum @bulutsuzgece bu konuda belki bir bilgisi vardır ?Sanırsam anlamıyorsun ben dev hesabıyla Microsoftun kendi programları aracılığıyla bana tanıdığı 3 cihaz unlock yapma hakkını kullanıyorum , garantiyle alakası yok.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
neden ozaman tüm kullanıcılara sdunulmuyor birde yapılan işlemlerden siz sorumlusunuz diyor ?
Neden Herhangi bir kullanıcıya sunulsun unlock olayını yanlış anlamışsınız sanırsam , Dev hesabına sahip geliştiricilerin geliştirdiği uygulamaları telefonlarında test etmeleri için , sizin bedava app yüklemeniz için değil yani.
Biliyorum onu ama unlock garanti götürür diye biliyordum bu zamana kadar hiç servise telefon yollamadığım için.Neden Herhangi bir kullanıcıya sunulsun unlock olayını yanlış anlamışsınız sanırsam , Dev hesabına sahip geliştiricilerin geliştirdiği uygulamaları telefonlarında test etmeleri için , sizin bedava app yüklemeniz için değil yani.
Biliyorum onu ama unlock garanti götürür diye biliyordum bu zamana kadar hiç servise telefon yollamadığım için.
Telefondan beklentin neler ?Beyler zaten unlock ile ugrasmiyacam markete de pcden bakacağım sizden istegim 1520 mi iphone 5s mi?
820 için soylediklerimTelefondan beklentin neler ?
Beyler zaten unlock ile ugrasmiyacam markete de pcden bakacağım sizden istegim 1520 mi iphone 5s mi?
Neden saçma? Sonuçta arasinda kaldimbiri phablet dieri telefon karşılaştırmak saçma
Ozaman ekran konusunda büyük olmasını istemezsen kesinlikle apple iphone 5s derim.820 için soylediklerim
2side telefonbiri phablet dieri telefon karşılaştırmak saçma
5sde diyorum ki apple sanki eskitmeye çalışıyorOzaman ekran konusunda büyük olmasını istemezsen kesinlikle apple iphone 5s derim.