Lg G2 16gb Kullananlar Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

buraksahinn

buraksahinn

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 16gb Kullananlar Baksın
Merhaba arkadaşlar bende lg g2 almak istiyorum ve 16 gb yeterki olurmu
Bazı sorularım var
1-Kullanıcıya kalan alan
2-Tüm sosyal (facebook twitter ) ve gerekli (video dosya vs acmak ıcın) programları kurdugunda kalan alan ne kadar
3-Telefonun cektıgı fotograf kaç mb yer alıyor
4-3 dklık video ne kadar mb yer alıyor
5 Android güncellemesi aldıgında kullanıcıya kalan alanda azalma olurmu??

Sorularımın nedeni hem 32 gb versiyonunun bulunamaması hemde arasında 200tl lik fark o farka hem usb bellek hemde harici disk alıp resim ve videolarımı arşivleyebilirim diye düşündüm

-otg hızı nasıl ??

KayraBey

KayraBey

Üye
Kullanan arkadaşlar gerekli cevapları verecektir.

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
32 gb lık versiyonu kullanıyorum otg hızı deneme amaçlı flash disk kullandım başarılı diyebilirim kalan hafıza konusudna 9-10 gb die duymuştum. 32 likte 24 ,8 kalıyor

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Flash belleginiz veya hdd niz bilgisayarda ne kadar hizli ise telefonda da o kadar hizli.

2tb lik hdd mi exfat yaptım.bütün arsivime bakip 1080p true hd filmleri izleyebiliyorum... o kadar diyim size....

buraksahinn

buraksahinn

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi yok 16gb kullanan yardımcı olacak ??

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Fotograf boyutu 13 mp de 3-5 mb arasi degisior 3,5 altna hic dusmedi ortalama foto basina 4 mb video ise tabki cekildi isik vs gore degisir ama 3 dk lik b vidoe saniyede 60 kare hd (en ust seviye) cekimde 650 700 mb arasi tutuyor. Hafiza icin arastrsgimde 10 gb kaldigini gordum. Benden bu kdar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fotograf boyutu 13 mp de 3-5 mb arasi degisior 3,5 altna hic dusmedi ortalama foto basina 4 mb video ise tabki cekildi isik vs gore degisir ama 3 dk lik b vidoe saniyede 60 kare hd (en ust seviye) cekimde 650 700 mb arasi tutuyor. Hafiza icin arastrsgimde 10 gb kaldigini gordum. Benden bu kdar
3 dklik video o kadar tutamaz imkansiz

• Beğen
Tepkiler: .caner.
wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Buda fotograf boyutu

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
16 gb alırsan sıkıntı yaşayabilirsin

d.boyy

d.boyy

Üye
Kardesım ben 16 gb kullanıyorum hıc bı sıkıntı yasamdım asag yukarı 500 resım var 200 mp2 var facebook twıtter whatsap tango vıber bbm hersey yuklu aklına gelebılcek 12 tane oyun var 6 gb bosluk var kı bunun 350 mb yedekleme =)) 16 gb ınsana yetıo ve artıyo

burak1011

Üye
10.62 gb aln kaliyor bize. Bence gayet yeterli.

• Beğen
Tepkiler: d.boyy
d.boyy

d.boyy

Üye
10.62 gb aln kaliyor bize. Bence gayet yeterli.
aynen bırsey uklemedıgınde ole olması gerekıyo kalan alan buda gayet yeterlı bence sonucta bu bı telefon yanında tasıyacagın belgen vs flash dıske at mp3 fotograf oyun program vs gıbı seler ıcın gayet yetıyo ve artıyo ama sen holdıng hesaplarını yuklersen ayrı :D 32 64 gb de yetmez :D

• Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
aynen bırsey uklemedıgınde ole olması gerekıyo kalan alan buda gayet yeterlı bence sonucta bu bı telefon yanında tasıyacagın belgen vs flash dıske at mp3 fotograf oyun program vs gıbı seler ıcın gayet yetıyo ve artıyo ama sen holdıng hesaplarını yuklersen ayrı :D 32 64 gb de yetmez :D
Kesinlikle oyle :)

NedenLan

Üye
Ben 16 GB kullanıyorum. Yer konusunda sıkıntım yok. 7 Liraya Otg kablosu aldım mouse,klavye ve Flash bellek takabiliyorum ( 16 gb taktım sorun yok).

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Dolunca hafiza yedeklersin bilgisayara
Hem guncel tutarsin muzik foto video oyun v.s
Ben kullaniyorum her ay bilgisayara kopyalarim olur biter