cortex47
Üye
LG G2 hakkında...
Merhaba arkadaşlar. LG G2'nin 32GB olan modelini almayı planlıyorum. Özelliklerinin birçoğunu zaten biliyorum (Kızılötesi, USB OTG, Kamerasındaki OIS vb.) ama yine de kullanıcıların fikrini almak istedim. Fiyatına göre en iyi performansı o veriyor gibi geldi. Nexus 5 önermeyin, kamerasının performansını beğenmedim incelemelerde gördüğüm kadarıyla. Zaten yeterince araştırmadan telefon almam. Kullananlar memnunlar mıdır? Telefonda kronik bir sorun var mıdır (bazı yerler video çekiminde olduğunu yazmış)? 4K video çekiyor mu (benim için önemli değil 1080p bile video çekmiyorum, 720p çekiyorum, merak ettim sadece) (KitKat ile çekebiliyor olması gerek)? 32GB olan modelde kullanıcıya bırakılan ne kadar yığın hafıza var ve uygulamaları yükledikten sonra GM Discovery ve Casper telefonlarda olduğu gibi hafıza dolu uyarısı alınıyor mu? Yardımlarınız için teşekkürler. İyi günler.
Gece çekimi zaten sanırım bir tek Nokia cihazlarda çok iyi. Peki sizdeki 16GB mı 32GB mı? ne kadar boş alanınız var? Çünkü MicroSD kart slotu olmadığından 16 bana yetmez. Sadece müziğim bile 6.5GB çünkü.