Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

Trothhh

Üye
Skill olarak öncelikli hedefin 2. Skilli tamamlamak ona göre dağıt diğerlerini, 6 levele kadar 2 ve 3 git sonra ultiyi aç, 2yi tamamladıktan sonra 3ü en son 1i bitir.

İtem olarak başlangıç 2xbileklikten al sonra 1100 balta al ordan akhanı tamamla sonra ayakkabı al 300lük türkçe adını bilmiyorum ama divinity sword var sersemletme özelliği olan onu tamamla ordan hem sersemletme gelecek hem hasat oranın artacak. Bunlar ilk yapman gerekenler oyunun sonunda

2xakhan
1xdivinity
1xayakkabı
1x blessed bracers(magic attack veren 4500lük olan olması lazım )
1xjade axe(3500lük)

Bunu kalıp olarak yazdım tabiki oynadıkça anlarsın eğer rakipte çok tank varsa bow alman lazım Akhan yerine ya da oyun stratejin iyi değilse kesinlikle hadese ihtiyacın var çabuk ölürsün

Ben 5vs5 tren haritasına göre anlatıyorum ilk basta 5e5 kapışma olur genelde onda hep geride kal senin savunman çok güçsüz ve oyunun başlarında çok ezik oluyor lebmontlar o yüzden canı az olan birisi kaçarken 2. Skilli at kill alabilirsen güzel. tren geldiğinde canı 300 400 civarindayken 2. Skilli at yine tren büyük ihtimal senin olur Akhan alasıya kadar minyon kas 1vs1 girme. Toplu vslerde kill almak kolay sen hep geride kal ya da saklan çünkü ilk hedef sensin sadece düz dal skill kullanma kaçmalarına yakın 2yi at menzil fazlaysa ulti at, eğer canı azaldıysa kill garanti olsun diye yine 2yi at sonra itemleri tamamla zaten yıkılmazsın 1vs1 de. Oynadıkça alışırsın. Sadece hep arka planda dur özellikle başlarda

Yetenek olarak 26 fighter/14 Support dağıt resim ekleyecem

Tablet olarak kritik hasar artırıcı ve fiziksel hasar veren tabletlerden al altın olması lazım order/chaos dengesini sağlaman için

Kitabe olarak zulüm ve devinimi almanı tavsiye ederim bunlar tabletlerle ve lebmontun skilleri ile bütünlük sağlayacak çok yüksek damage vuracaksın kitabelerin özelliklerine bak anlarsın ne demek istediğimi 3. Kitabe olarak ne türden alacağın sana kalmış ister protect tarzı bir kitabe al istersen yine atak Gelistirici benim kullandığım kitabe "sıvışma" süresini 6 saniyeye çıkartıyor onu kullanıyorum.

Şimdilik bu kadar umarım yardımcı olur

Resim ekleyemedim telefondan, sıkıntı çıktı.

takviyeden 3 sütunun en altındaki 3 skilli doldur, sürpriz yeteneğini de doldur beslenmeye 2 ver

Savaşçıda 5 sütun için 1. sütunda ezmeye ver 2,3,4 sütunlarda ortadaki skilleri doldur. Hortumlamayı, Zırh kıranı doldur keskinleştirmeye 2 puan ver zaten 5. sütun da tek skill kaldı Isırgan ona da 1 puan ver

Bilmeyen arkadaşlar varsa oyun ekranında sağdaki skiller en alttan ultiye doğru sayılarla sıralanır ulti 4 altındaki skiller sırayla 3,2,1

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: said32 ve saki3d

Artiz Bey

Üye
GMD 4+16GB oynanirmi su an indiriyorum ama sormadan edemiycem...

Trothhh

Üye
GMD 4+16GB oynanirmi su an indiriyorum ama sormadan edemiycem...
Kasıyor diyenleri duydum ama deneyin kasarsa ayarlardan özellikleri düşürün. Rom atmayı biliyorsanız rom da atabilirsiniz.

Artiz Bey

Üye
Kasıyor diyenleri duydum ama deneyin kasarsa ayarlardan özellikleri düşürün. Rom atmayı biliyorsanız rom da atabilirsiniz.
Teşekkürler rom atmayi biliyorum, oyun indi şimdi PC den telefona atip deneyeceğim sonuç iyi olursa teşkilata istek gönderirim ;)

saki3d

saki3d

Üye
Teşekkürler rom atmayi biliyorum, oyun indi şimdi PC den telefona atip deneyeceğim sonuç iyi olursa teşkilata istek gönderirim ;)
GMD vardı bende bu oyun icin xperia mini'den geçmiştim bir turlu akıcı oynayamadım, butun romları denedim yaklaşık 3 hafta sonra 2.el s3 aldım, yeni guncelleme gelmişti sanırım gmd'ye belki daha iyi olmustur, umarım oynayabilirsiniz.

Artiz Bey

Üye
GMD vardı bende bu oyun icin xperia mini'den geçmiştim bir turlu akıcı oynayamadım, butun romları denedim yaklaşık 3 hafta sonra 2.el s3 aldım, yeni guncelleme gelmişti sanırım gmd'ye belki daha iyi olmustur, umarım oynayabilirsiniz.
0 kasmayla oynuyorum. Adım SuperChaosTR ekleyinn

ezio0305

ezio0305

Üye
HepsiSkil sıralarını biliyorum w ağırlıklıSağol divinity nin ne olduğunu bilmiyorum genelde benim itemlerim
Hades zırhı
arhkan kaması
Kutsanmış tonik
Kutsanmış tonik
Arhkan kaması/yay
Fırtına botlarıItemler hariç tüm dediklerin aynı zatenPeki evistixmi kagaxmı alayım

Trothhh

Üye
HepsiSkil sıralarını biliyorum w ağırlıklıSağol divinity nin ne olduğunu bilmiyorum genelde benim itemlerim
Hades zırhı
arhkan kaması
Kutsanmış tonik
Kutsanmış tonik
Arhkan kaması/yay
Fırtına botlarıItemler hariç tüm dediklerin aynı zatenPeki evistixmi kagaxmı alayım
İkisini deneme şansın varsa önce dene yoksa benim tavsiyem evistix kagax stun yediğinde işi bitiyor.
İkisini deneme şansın varsa önce dene yoksa benim tavsiyem evistix kagax stun yediğinde işi bitiyor.
Divinity türkçe versiyonda ilahi Kılıç olması lazım oyuna girdiğimde adına bakarım eğer dediğim kitabeleri kullanıyorsan daha fazla kritik tavsiye ederim 1 Kutsanmış tonik yeterli bence ayrıca fırtına botları kullanıyorsan hasat yapacak İtemın yok bu çok büyük eksiklik

Son düzenleme:
ezio0305

ezio0305

Üye
aslında fırtına botunu archimtos gibi hızlı herolar yoksa almıyorum hasad için ne tavsiye edersin

Peocawe

Peocawe

Üye
ygs ye 2 hafta kalmış şurda. canımı çektirmeyin. :angry::angry::angry:

Trothhh

Üye
aslında fırtına botunu archimtos gibi hızlı herolar yoksa almıyorum hasad için ne tavsiye edersin
Onlarda kullanabilirsin ama lebmontta kullanmanı tavsiye etmem ayakkabı + ilahi + yetenek sayfasıyla %27 oluyor o da yeterli

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
teşekkürler dostum

ezio0305

ezio0305

Üye
bizimde teog a 45 gün kaldı hem çalışıp hem oynuyorumbizimde teog a 45 gün kaldı hem çalışıp hem oynuyorum

Trothhh

Üye
Tam 55k harcadım altın tahribat yazıtı için hala çıkmadı bu ne iğrenç bir durumdur :(

saki3d

saki3d

Üye
Tam 55k harcadım altın tahribat yazıtı için hala çıkmadı bu ne iğrenç bir durumdur :(
Of çokmuş yaa 4x silver alıp mı gold yapıyorsun? yoksa altın yaptıklarını mı değiştirerek elde etmeye calısıyorsun?

Trothhh

Üye
Of çokmuş yaa 4x silver alıp mı gold yapıyorsun? yoksa altın yaptıklarını mı değiştirerek elde etmeye calısıyorsun?
16 bronz => 4 gümüş => 1 altın

Altınları değiştirmek için önce bir tane örneği lazım yani istediğim yazıt çıksaydı, 7-8 tane diğer altınları değiştirecektim ama bir türlü çıkmadı çıkmayınca altın => altın olmuyor.

Bu da ayrı bir gameloft saçmalığı

saki3d

saki3d

Üye
Altini altina nasil degistiremiyorsun o kismi anlamadim malesef. 4000 verip degismesi lazim o da rastgele tabi

Trothhh

Üye
Altini altina nasil degistiremiyorsun o kismi anlamadim malesef. 4000 verip degismesi lazim o da rastgele tabi

Altını altına değiştirebiliyorsun rastgele değil istediğine ama şöyle bir şey var. Dönüştürme yerinde iki boşluk var ilkine döndüreceğin altın yazıtı ikincisine döndürmek istediğini koyuyorsun. Yani istediğin yazıtı çoğaltman için en az bir tane elinde olması lazım şu anda boşta 22 altın yazıtım var ama benim istediğim tahribat yazıtı aralarında yok çıkmadı bir türlü eğer çıkarsa ancak öyle çoğaltabilirim, diğer altınları ona dönüştürebilirim bu kadar saçma bir şey olamaz.

saki3d

saki3d

Üye
Aa onu bilmiyordum degistirme direk 4k verip rastgele cikkariyor diye biliyordum. Daha once yapmadimda bilemedim. Oyunda misin?