Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

Trothhh

Üye
Aa onu bilmiyordum degistirme direk 4k verip rastgele cikkariyor diye biliyordum. Daha once yapmadimda bilemedim. Oyunda misin?

Şimdi giriyorumNe kadar şanssızım yok böyle bir şey toplam 16 çeşit yazıt var bende 15'i var bir o eksik :)Çoğundan ikişer tane varKitabelerde kullandıklarım la beraber toplam 46 altın yazıt var bir tek istediğim eksik sinirimi bozdu gerçekten yazık o kadar para gitti 2 karakter alırdım ona

said32

said32

Üye
Androidde oynuyorum Oyundaki nickim : xturkherox ekleyin :) teşkilatım olmasaydı gelirdim.Fakat Arkadaş eklerseniz pvp takımı kurabiliriz :)

erqt90

Üye
Telefonda moba oynamak hakkaten berbat ya. Birde lag oluyor mu sizde de bi cevaplarsanız sevinirim. Böyle ufak ufak takılmalar oluyor, lag, delay tarzında.

said32

said32

Üye
Lag bende de oluyor bazen o anki server durumuna bağlı birazda :)

Trothhh

Üye
Telefonda moba oynamak hakkaten berbat ya. Birde lag oluyor mu sizde de bi cevaplarsanız sevinirim. Böyle ufak ufak takılmalar oluyor, lag, delay tarzında.
Lag olabiliyor eskiden çok fazlaydı artık olmuyor bile bende çok nadir telefonda oynamak başta biraz zor gelebilir ayrıca phabletlerde ya da tabletlerde daha rahat oynayabilirsinEvet sonunda çıktı her ne kadar 56k versemde yinede mutlu oldum yazık oldu o kadar paraya :D

said32

said32

Üye
Olsun parayı onlara harcamak en mantıklısı bence de.Bir hero aldım onda kendimi geliştiriyorum Debronee o da :) Pek alınmıyor slow stuni yok (bir ultisinde var)

Trothhh

Üye
Olsun parayı onlara harcamak en mantıklısı bence de.Bir hero aldım onda kendimi geliştiriyorum Debronee o da :) Pek alınmıyor slow stuni yok (bir ultisinde var)
Tabi karakterden önce hüner ve Kitabeye odaklanmak lazım ama bütün herşeyim tamam sadece kitabe içindeki bazı yazıtları değiştirecektim sırf bunun için 56k... çok fazla gitti neyse tank, mage-support, fighter hepsi için ayrı kitabelerim ve hüner Sayfalarım var 10k daha lazım ufak değişiklikler için sonra yine biriktirmeye devam

saki3d

saki3d

Üye
En son B-12 'yi aldım daha once hep support oynuyordum bayağı keyifli hero imiş :)
oyuna yeni başladığımda oynamıştım B-12 ile bu nasıl bir hero filan olmuştum acemilik dönemi :D
Altın yazıt bende de eksik hepsi :/

Haftalık yarışmada ilk 100 içerisindeyim insallah Scoundrel (Goldfur) skinini kazanabilirim ;)

said32

said32

Üye
O turnuvalarda nasıl derece yapılıyor?

saki3d

saki3d

Üye
O turnuvalarda nasıl derece yapılıyor?
hergun düzenli bir şekilde 6 match 2 co-op 2 single 2 custom mac'dan BP puanı kazanılıyor onlar turnuva puanınıa ekleniyor.
oyun bittiginde Para kazandığımızıı gösteren ekranda 3. satırda.

• Beğen
Tepkiler: said32

Amonrağ

Üye
Ben oyuna girdiğimde sarı kırmızı yanıp sönünen bi ışık var net yavaşda değil ama çok lag giriyor neden

Trothhh

Üye
Ben oyuna girdiğimde sarı kırmızı yanıp sönünen bi ışık var net yavaşda değil ama çok lag giriyor neden

Oyunun kendi serverına bağlı eğer net hızında sıkıntı yoksa. androidin serverı dandik özellikle yoğunluğun olduğu saatlerde lag artıyor ben gece girdiğim için pek etkilemiyor.

NEXUS

NEXUS

Üye
:tşk:

said32

said32

Üye
O puanı yüksek almanın sırrı nedir ? 1.ye 3k rune veriyorlar arkadaş :D bilseydim bunu önceden :)

saki3d

saki3d

Üye
Haftalık turnuvalar onceden aylıktı,
yusek puan almak tam nasıl oluyor bilmiyorum.

said32

said32

Üye
Bilen yazsın lütfen :)

Trothhh

Üye
How are battle points calculated?

This is not 100% confirmed but the first factor is the skill level/ranking of your opponents. Then the length of the game and finally your K/D/A ratio. The higher rank/skill of your opponents and time for the match while playing well, the more BP you get

Kimse net olarak bilmiyor genel olarak rakibinin durumu oyun içerinde öldürme/ölüm/yardım oyunun süresi falan olarak tahmin ediliyor

said32

said32

Üye
Dediğine göre benim yüksek puan almam için pro bir rakip ile karşılaşıp kill death assist oranımın yüksek olması ve maçın uzun sürmesi sayesinde fazla alınıyormuş bana pro rakip pek çıkmadığından ve o puanı katlayıcı şeyler olmadigindan baya zor bu yüzden sıralamaya giremem :(
Saki3d sana o kadar mesaj atıyorum :D takım daveti falan genelde afk oluyorsun ? Trothh da geceleri takılıyor :) Burdan Planlaşıp, Anlaşıp Girsek güzel olur :)

Trothhh

Üye
Saki teşkilat maçlarının zamanı geldi artık benim için teşkilat becerileri baya önemli 6-7 tane 40 level var bir zaman ayarlayıp maçlara başlayalım

saki3d

saki3d

Üye
Dediğine göre benim yüksek puan almam için pro bir rakip ile karşılaşıp kill death assist oranımın yüksek olması ve maçın uzun sürmesi sayesinde fazla alınıyormuş bana pro rakip pek çıkmadığından ve o puanı katlayıcı şeyler olmadigindan baya zor bu yüzden sıralamaya giremem :(
Saki3d sana o kadar mesaj atıyorum :D takım daveti falan genelde afk oluyorsun ? Trothh da geceleri takılıyor :) Burdan Planlaşıp, Anlaşıp Girsek güzel olur :)

Merhaba,
Benim mesajlaşma ve guild chatte problem var, coğunlukla mesaj geldiginde mesaj simgesi yanıp sonuyor tıklıyorum kimden mesaj gelmiş diye hic bir sey gözokmuyor. Guild chatte de yazdıklarım ya gitmiyor yada gidiyor ama benim ekranımda gozukmuyor. baskalarının yazdıklarını da göremiyorum

Saki teşkilat maçlarının zamanı geldi artık benim için teşkilat becerileri baya önemli 6-7 tane 40 level var bir zaman ayarlayıp maçlara başlayalım
Ya şu teşkilat maçlarını yapmayı bende çok istiyorum, bi kaç defa denedik takım kurma ekranında rakip takimi bekleyip durduk daha hiç teşkilat maçı başlatamadım :(

Haftalık Turnuvada 81. oldum zar zor, Goldfur Skini kazandım:alkis

Wayyy, Balondisde artık 5sn silence skili var onceden 1sn idi, simdi ikinci skili calıstırınca etrafındaki butun herolar 5sn silence yiyor, sanırım goldfur geldikten sonra değiştirmişler bayagı uzun zamandır oynamıyordum bu hero ile. Sevdigim bir Hero idi sanırım tekrar oynamaya başlıyacagım bu hafta bu hero ile bakalım sıralamaya girebilicekmiyim ;)

Son düzenleme: