Karşılaştırma S3 mini 4.3 güncelleme alacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
S3 e 4.4 gelir

• Beğen
Tepkiler: theeternal

theeternal

theeternal

Üye
bencede
Tartışma yaratmak istemiyorum ama neye dayanarak söylüyorsun ?
güldürmeyin beni :D
ya musti kardeş boşver ya he s3 daha iyi tmm bi tutturmuşunuz 1700alıyo diyo antutuden s3 gmd ile kapışıyordu hile olmadan önce :D 1400dü s3 gmd 600tldi s3 e güncellemeler gelince samsung yazılımda ne yaptıysa sonradan fark açtı gmdye :D bunuda biliyoz gmd ye 4 4 geliyo dur bakayım samsungcular şimdiden kendini teselli ediyo s3 gmd den çok iyi fakat s3 e 4 4 gelmiyo gmd ye mi gelecek diye dur bakayım nisanda gmd ye 4 4 gelince ne bahane bulacaklar bu sefer ha 4 4 gelirse eger gmd ye gmd de 1600 1700 civarı puan alacak bunda emin olun
alsın yine s3

ssusku

ssusku

Üye
s3 mini bugün servise verdim batarya şişti onu degişecekler s3mini 4.3 gelmiş bana yükleyip verecekler.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
s3 mini bugün servise verdim batarya şişti onu degişecekler s3mini 4.3 gelmiş bana yükleyip verecekler.
ney neybuild.prop mu deişti noldu :D şu linki buldum ben acaba usa cıkıslılarmısamsung turkey mesaj attım resmı bır acıklama yok dıyor

reflex

reflex

Üye
ney neybuild.prop mu deişti noldu :D şu linki buldum ben acaba usa cıkıslılarmısamsung turkey mesaj attım resmı bır acıklama yok dıyor
Haberin kaynak tarihine bakılırsa daha yeni doğru olabilir büyük ihtimalleYalnız bişey farkettim bazılarında doğruladı bazılarında ise söylenti yazıyo liste doğru gibi gozukuyo

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 mini cm11de stock s3u bile desiyor. Custom rom kur telefonu telefon gibi kullan.

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
smh60

smh60

Üye
S3 Mini' ye daha Samsung'dan güncelleme geleceğini sanmıyorum(Türkiye) Custom romlara yönelmekte fayda var ;)

firat1231

firat1231

Üye
Suan bunu s3 mini' m ile yaziyorum. Ha sistemde 4.4 KitKat :D 1-2 ay once ROM attim ve gayet memnunum. Telefona tekrardan isindim diyebilirim. At root+ROM kafan rahat etsin

• Beğen

Üst Alt