Uygulama s3 mini 4.3 güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini 4.3 güncellemesi
selam iyi forumlar bugün s3mini telefonumu servise götürdüm batarya şişmesinden dolayı ve batarya ücretsizdeğişecegini söylediler ayrıyetten s3 miniye 4.3 güncellemesini yükleyeceklerini söylediler bende şaşırdım dedim ben güncellemeyi denetle dedim ama güncelleme yok dedi telefon hatta sürüm 4.1.2 dedim yok güncelleme geldibiz onuda yükleyip ve orjınal bataryayı takıp 3 veya 10 gün içinde size dönecegiz dedi bende merakla bekliyorum dedim 4.3 güncellemesini sizce bu çalışan bilmiyormu veya gerçektende 4.3 güncellemesi s3miniye geldimi yardımcı olursanız sevinirim bende bu bilgisi siz degerli maxicep forumcularıyla paylaşmak istedim.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Ben tüm güncellemeleri biliyorum. S3 mini 4.3 güncellemesine en az bir ay daha var. Bence yalan söylüyor.

mointain

Üye
S3 miniye 4.3 güncellemesi gelecek mi. Bilgi verebilirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

ykpknl

ykpknl

Üye
S3 lete geldi minilerede buyuk ihtimal onumuzdeki aylarda gelir dye tahmin ediyorum temennimiz buu yanii ins gelirr :)

mointain

Üye
Valla inşallah en kısa sürede 4.3 sürümü gelir. Yalnız ben hiç bir yerde böyle bir sürüm geleceğini duymadım. Bu konuda kesin bir bilgi söyleye bilirmiyiz. Teşekkürler.

ykpknl

ykpknl

Üye
Telefonun garantiden geldikten snra bize bilgi verirmisin guncelleme konusunda

mointain

Üye
Ben zannetmiyorum s3 miniye 4.3 güncellemesinin geldiğini. Çalışan personel yanılıyordur herhalde. Sen yinede telefonu servisten aldığında herhangi bir değişiklik olmuşmu bizlerle de bilgi verebilirsen.

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
Ben o çalişanin varya şerefsiz ler a.q onlarin ben yalanci bilgisiz şerefsiz ler:bottom::box:gun1::off::vur:destere::dayak::locked:

mointain

Üye
Servisin dediği gibi yazılımını 4.3 e güncellemişler mi?

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya ne güncellemesi